HOKEJ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: HOKEJ
w miare możliwości bedziem patrzeć :)
oczywiście jestem za Kanada > USA > Szwecja ;)
oczywiście jestem za Kanada > USA > Szwecja ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
pr0metheus
Kanada- Łotwa 6:1
Finlandia - USA 1:5
no troche jestem w szoku bezradnoscia finow, chociaz poczatek tego nie zapowiadal. finowie w pierwszej tercji mocno cisneli amerykanow, ktorzy raczej atakowali sporadycznie z kontry. mimo to usa prowadzilo 1:0. druga tercja szybko finladnia wyrownala a pozniej wszystko sie u nich posypalo. w trzeciej tercji nawet wycofanie bramkarza nie pomoglo i w przewadze 2 zawodnikow nie dali rady "mlodziezowce" USA.
ciekawe jak to bedzie dalej, finowie znani sa z rozpedzania sie w turnieju wiec pewnie jeszcze cos pokaza
Finlandia - USA 1:5
no troche jestem w szoku bezradnoscia finow, chociaz poczatek tego nie zapowiadal. finowie w pierwszej tercji mocno cisneli amerykanow, ktorzy raczej atakowali sporadycznie z kontry. mimo to usa prowadzilo 1:0. druga tercja szybko finladnia wyrownala a pozniej wszystko sie u nich posypalo. w trzeciej tercji nawet wycofanie bramkarza nie pomoglo i w przewadze 2 zawodnikow nie dali rady "mlodziezowce" USA.
ciekawe jak to bedzie dalej, finowie znani sa z rozpedzania sie w turnieju wiec pewnie jeszcze cos pokaza
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Świetny mecz Czechy-Szwecja, niestety po dogrywce gospodarze polegli. Kibicuję im od Nagano, gdzie wystawili naprawdę niemożebną ekipę. Oprócz pepików, sympatię odczuwam właśnie do trzech koron i sbornej, te repry cenię za styl. W każdym razie będzie patrzone.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
No fakt, zjawiskowy zawodnik. Niesamowita jest u niego zwlaszcza, ta jego nieprzewracalność. Nawet rozpędzonego trudno go wybić z równowagi, jakby przyspawali go do lodu.
Szkoda tylko, że stracił stylówę ;)

Lata 90 w hokeju na propsie. No właśnie w latach 90, w Nagano zakochałem się w hokeju spod znaku piwa i utopenca. Hasek i Jagr, obydwaj zawodnicy zjawiskowi, do tego reszta ekipy Hamrlik, Hejduk, Rucinski, Straka, Slegr itp.
Szkoda tylko, że stracił stylówę ;)

Lata 90 w hokeju na propsie. No właśnie w latach 90, w Nagano zakochałem się w hokeju spod znaku piwa i utopenca. Hasek i Jagr, obydwaj zawodnicy zjawiskowi, do tego reszta ekipy Hamrlik, Hejduk, Rucinski, Straka, Slegr itp.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
pr0metheus
no pepiki wymeczyli zwyciestwo. lotwa stawila opor, mecz jednak ustawila kara meczu dla lotysza za uderzenie po jajcach. jagr znowu bryluje: gol i tytul najlepszego zawodnika meczu. kozak.
a w nhl trwaja play off.
ny rangers wyrownali rywalizacje z washington capitals 3;2
tampa wygrala z montreal 2:1 i prowadzi 1:0
a w nhl trwaja play off.
tampa wygrala z montreal 2:1 i prowadzi 1:0
- Żułek
dobrze bo teraz po adpadnięciu (frajerskim) Red Wings im kibicuje (oraz Kaczorom)pr0metheus pisze:
a w nhl trwaja play off.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Żułek
dobrze lać ruskich lać :P
Szwecja zgodnie z planem :)
jeszcze wieczorkiem pepiczki dostaną wpierdol od Kanady i całkiem udany dzień na mistrzostwach :D
Szwecja zgodnie z planem :)
jeszcze wieczorkiem pepiczki dostaną wpierdol od Kanady i całkiem udany dzień na mistrzostwach :D