BRACIA FIGO FAGOT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: BRACIA FIGO FAGOT
Nie spodziewałem się, że będzie aż tak źle. Co za gówno, nie dam rady dosłuchać tej nowej płyty do końca...
-
- mistrz forumowej ceremonii
i tak podziwiam za to, że w ogóle próbowałeś
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Biały
- w mackach Zła
jakbym był z Mikołowa to za ulubione filmy miałby u mnie głos
- moonfire
- zahartowany metalizator
Moje coś:
http://wnas.pl/artykuly/6227-bracia-fig ... o-recenzja" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wnas.pl/artykuly/6227-bracia-fig ... o-recenzja" onclick="window.open(this.href);return false;
- hcpig
Dobra recka, trafna.
I dlaczemu ten temat jest metalu tyle lat?
I dlaczemu ten temat jest metalu tyle lat?
Yare Yare Daze
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Bardzo celnie ujęte, szczególnie puenta, ale dlaczego wschód Polski zasłużył na wyróżnienie?
-
- postuje jak opętany!
Czyli co? Święte oburzenie i wyrzucenie BFF z tematów o muzyce metalowej?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Trzeba mieć strasznie wielkiego kija w dupie aby tak poważnie traktować BFF, przecież oni sami mówią, że robią gówno. Na nowej płycie 70 % ich muzyki to gówno.
Mimo to Wojownicy wódy wchodzą mi bez popity.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- postuje jak opętany!
bo ty po prostu lubisz disco polo. nie miej kija w dupie i powiedz to wprost :)Only_True_Believers pisze:Trzeba mieć strasznie wielkiego kija w dupie aby tak poważnie traktować BFF, przecież oni sami mówią, że robią gówno. Na nowej płycie 70 % ich muzyki to gówno.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- HSVV
- w mackach Zła
ale czemu tu się dziwić? idealny zespół dla metala studenciaka, takiego zaplutego brudasa, który na śniadanie i dobranoc wlewa 5 litrów broawara i ma grube inby w głowie. pójdzie na koncert z nadzieją, że wyrwie tam jakieś łatwe, najebane raszple, bo w innych okolicznościach żadna nie spojrzy na jego pryszczatą mordę i tłuszcz z bebecha wylewający się za pas.Biały pisze:Bracia figo fagot to skrajne gówno, dziwie się, że metalowcy się tym jarają i w ogóle jest o nich temat. Disko to disko, beka czy nie jest ona utrzymana w tym stylu, czyli głęboko w tłustym gównie, którego nie da się wytrzeć papierem, a i z domyciem jest problem.
ten zespół był jest i będzie synonimem chujozy, ale popularności się nie dziwię ani trochę, cebula dla cebulaków, ende. pozdrawiam serdecznie.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
- weteran forumowych bitew
Gdybyś widział ich na żywo, czego nie polecam, to byś zobaczył, że rozmija się to ostro z rzeczywistością - większa część ich fanów to studenty-niedojeby, dla których nie ma żadnej różnicy czy słuchają BFF czy Akcentu. Reszta to, hm, "przypadki osobne".HSVV pisze: idealny zespół dla metala studenciaka, takiego zaplutego brudasa, który na śniadanie i dobranoc wlewa 5 litrów broawara i ma grube inby w głowie. pójdzie na koncert z nadzieją, że wyrwie tam jakieś łatwe, najebane raszple, bo w innych okolicznościach żadna nie spojrzy na jego pryszczatą mordę i tłuszcz z bebecha wylewający się za pas.
Ponieważ ja też jestem niedojebem, to byłem wczoraj po raz trzeci na koncercie tych pacjentów i intuicja mi mówi, że mogło być fajnie, ale niewiele pamiętam, bo robiłem straszne rzeczy.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Pawcio
- rozkręca się
Wywiad z Połaciem - Figo:
http://heavyrock.eu/blog/piotr-polac-sp ... my-wywiad/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://heavyrock.eu/blog/piotr-polac-sp ... my-wywiad/" onclick="window.open(this.href);return false;
- moonfire
Idiota. No, kretyn po prostu. Po pierwsze gość nie rozróżnia konwencji językowych, a po drugie nie widzi schamienia w mediach?Wiecie, jest też takie coś, że Polacy są już sfrustrowani konwencją – masz radio, telewizję i okazuje się, że nawet w tych najbardziej wyluzowanych stacjach nie możesz powiedzieć słowa ”dupa”, nie możesz przekląć – a przecież ludzie tak rozmawiają. Ludzie używają słów „kurwa”, „spierdalaj”. Przecież vulgaris znaczy powszechne. Mało tego, wulgaryzm w języku polskim nie jest błędem, on jest jakby jego funkcją.
-
- weteran forumowych bitew
Z tego wywiadu wywnioskować można, że widzi wiele - tyle, co wyrocznia.moonfire pisze:Idiota. No, kretyn po prostu. Po pierwsze gość nie rozróżnia konwencji językowych, a po drugie nie widzi schamienia w mediach?Wiecie, jest też takie coś, że Polacy są już sfrustrowani konwencją – masz radio, telewizję i okazuje się, że nawet w tych najbardziej wyluzowanych stacjach nie możesz powiedzieć słowa ”dupa”, nie możesz przekląć – a przecież ludzie tak rozmawiają. Ludzie używają słów „kurwa”, „spierdalaj”. Przecież vulgaris znaczy powszechne. Mało tego, wulgaryzm w języku polskim nie jest błędem, on jest jakby jego funkcją.
Grrrówno!
- maciek z klanu
Plasfodeur pisze:Z tego wywiadu wywnioskować można, że widzi wiele - tyle, co wyrocznia.moonfire pisze:Idiota. No, kretyn po prostu. Po pierwsze gość nie rozróżnia konwencji językowych, a po drugie nie widzi schamienia w mediach?Wiecie, jest też takie coś, że Polacy są już sfrustrowani konwencją – masz radio, telewizję i okazuje się, że nawet w tych najbardziej wyluzowanych stacjach nie możesz powiedzieć słowa ”dupa”, nie możesz przekląć – a przecież ludzie tak rozmawiają. Ludzie używają słów „kurwa”, „spierdalaj”. Przecież vulgaris znaczy powszechne. Mało tego, wulgaryzm w języku polskim nie jest błędem, on jest jakby jego funkcją.
alyzke wykrzywic umi?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Pawcio pisze:Wywiad z Połaciem - Figo:
potwierdza się moja teoria ,że figo to był długopisyyyyyyy
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Pawcio
- rozkręca się
Skąd ten pomysł?
- moonfire
Nowe:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]