Wasze sporty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wasze sporty
Drołn zażyj to, bo zaczynasz gwiazdorzyć:

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Nic szczególnego - wracam po kontuzji kolana, jakiej dostałem na maratonie dwa lata temu. Zaczynam ostrożnie i bardziej nastawiam się na półmaraton celując w 1:30. Maraton - jeden albo dwa jak kolano pozwoli - pobiegnę zaliczeniowo.dr Kill pisze:Jakie czasy planujesz wykręcić?Drone pisze:W tym roku startuję jeszcze w dwóch maratonach i dwóch półmaratonach
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- maciek z klanu
bieganie jest teraz takie modne......
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- weteran forumowych bitew
- Harlequin
Bieganie jest zajebiste, ale jak widze całą bande kacapów ze smarkfonami w łapie i innymi pulsometrami i erdomordo to rzygać mi się chce. Przecież to przede wszystkim ma być przyjemnosć, a nie żadna matematyka presja na wynik i rezultat.
- Drone
Ma to sens jedynie w wypadku przygotowywania się do startu na dystansach od półmaratonu w górę. Chodzi o trzymanie tempa i o możliwość dokładnego zaprogramowania treningu interwałowego.
- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć
Słabeusze, a jak który biega to czego słuchata do biegania?
- Drone
Moją ulubioną płytą do biegania jest "Blood Libels" ANTAEUS.
- zaczyna szaleć
A coś mniej... prawdziwego? Nie mogę słuchać death black metalu podczas biegania bo zaraz skręcam w las i szukam w kieszeni zapałek do rozpalenia ogniska.
- Drone
Wiosną i wczesnym latem w ogóle nie biegam z muzyką, bo cały las sam gra i śpiewa :)
Moja prajwet lista:
Battleroar - Metal from Hellas
Battleroar - Death before Disgrace
Civil War - I Will Rule the Universe
Civil War - USS Monitor
Civil War - Gods & Generals
Dezperadoz - Yippie ya yeah
Dezperadoz - Just like cowboys do
Immortal - One by one
Holy Martyr - Sekigahara
Manowar - The Gods made heavy metal
Manowar - Wheels of Fire
Motorhead - Stand
Motorhead - In the year of the wolf
Battleroar - Metal from Hellas
Battleroar - Death before Disgrace
Civil War - I Will Rule the Universe
Civil War - USS Monitor
Civil War - Gods & Generals
Dezperadoz - Yippie ya yeah
Dezperadoz - Just like cowboys do
Immortal - One by one
Holy Martyr - Sekigahara
Manowar - The Gods made heavy metal
Manowar - Wheels of Fire
Motorhead - Stand
Motorhead - In the year of the wolf
Ja ostatnio do biegania ostatni Macabre Omen, "The Gathering Wilderness" Primordial i "Defiance" Destroyer 666.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ludzie na wsiach ciężko pracują żebyście wy Lenie mieli czas na bieganie bezużyteczne.. Weż worek kartofli i pobiegaj z nim po polu to będzie pożyteczne.. Rano jogurcik, płatki na mleczku, półmaratonik.. a wieczorem sraczka! należy pracować rzetelnie i szanować pracę a nie pierdzieć w dresy, biegając po lasach w kółko nie wiadomo po co.Drone pisze:Wiosną i wczesnym latem w ogóle nie biegam z muzyką, bo cały las sam gra i śpiewa :)
Raz się zje, raz się nie zje.
- zaczyna szaleć
Ale Mariusz... my miastowe pracujemy przy komputerch, wieczorami oglądamy polsat i tvn z Nergalem, żeby być na bieżąco w trendach i hajpach, wiesz, musimy rano biegać, boi potem w pracy piszemy programy komputerowe żeby KRUS działał lepiej i TY LENIU nie musiał Zusów płacić i podatków, także widzisz, wsiowi mają lepiej, szanuj tych miastowych, bo oni na umowach śmieciowych, zdjęcia robią tabletami jedzeniów raz na tydzień a w tygodniu zupka chińska i krakersy zajebane z pracowniczej stołówki... Ja to bym na wsi chiał mieszkać i pracować ciężko, kartofle nosić.
- Hatefire
Mam podobne podejście do roweru. Swego czasu wyjebałem licznik, bo zamiast cieszyć sie jazdą, kurwa, pilnowałem średniej i byłem podminowany, jak plan nie został wykonany w 100%.Harlequin pisze:Bieganie jest zajebiste, ale jak widze całą bande kacapów ze smarkfonami w łapie i innymi pulsometrami i erdomordo to rzygać mi się chce. Przecież to przede wszystkim ma być przyjemnosć, a nie żadna matematyka presja na wynik i rezultat.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Harlequin
Ja ostatnio nie słucham muzyki przy bieganiu, jakoś tak po prostu. Ae w zeszłym roku nagminnie leciał debiut Amebix, Hardline - Double Eclipse oraz 1 i 3 Mortem
-
- weteran forumowych bitew
Nie tylko od półmaratonu w górę, jak ktoś się poważnie przygotowuje do zawodów na dowolnym dystansie to na dłuższą metę bez pulsometru itp. trudno o dobre rezultaty.Drone pisze:Ma to sens jedynie w wypadku przygotowywania się do startu na dystansach od półmaratonu w górę. Chodzi o trzymanie tempa i o możliwość dokładnego zaprogramowania treningu interwałowego.
Coś jak ja, tak samo zresztą na rowerze, bardzo mi leży fakt że podczas biegania mogę się skupić wyłącznie na biegu i pozwolić myślom spokojnie płynąć, to pozwala odpocząć. Z muzyką jest zbyt duży natłok bodźców i w ogóle się jakiś taki odizolowany od otoczenia czuję :<Harlequin pisze:Ja ostatnio nie słucham muzyki przy bieganiu, jakoś tak po prostu.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Harlequin
Ja tam biegam bez gadżetów, choć z drugiej strony raczej nie biegam dłuższych dystansów niz 10km - jednak dla palacza i pijaka robienie dłuższych tras wiąże sie z większą dyscypliną i regularnością, co przy moim charakterze pracy jest mało możliwe. Ciesze się więc, że robie dla siebie chociaz tyle i staram się robic to w miare regularnie.kenediusze pisze:Nie tylko od półmaratonu w górę, jak ktoś się poważnie przygotowuje do zawodów na dowolnym dystansie to na dłuższą metę bez pulsometru itp. trudno o dobre rezultaty.Drone pisze:Ma to sens jedynie w wypadku przygotowywania się do startu na dystansach od półmaratonu w górę. Chodzi o trzymanie tempa i o możliwość dokładnego zaprogramowania treningu interwałowego.
Coś jak ja, tak samo zresztą na rowerze, bardzo mi leży fakt że podczas biegania mogę się skupić wyłącznie na biegu i pozwolić myślom spokojnie płynąć, to pozwala odpocząć. Z muzyką jest zbyt duży natłok bodźców i w ogóle się jakiś taki odizolowany od otoczenia czuję :<Harlequin pisze:Ja ostatnio nie słucham muzyki przy bieganiu, jakoś tak po prostu.
A co do muzyki to faktycznie jest zbyt absorbująca. Jakos bez niej ide sobie na przebieżkę i biegnę takim tempem jakie mi pasuje, bez spiny. Zadyszę sie to sobie kawałek przejde itp. Po prostu to ma byc przyjemność. a to czy zrobie 3,5 km czy 10km to jedynie mój kaprys
Mnie muzyka unosi gdy już padam, zwłaszcza jak jest dobry rytm i śpiewają o tym że jestem mocarzem, to nie potrafię ich tak zawieść.
- zaczyna szaleć
Zgadzam się, dlatego też ma dużo Manowaru.