SROGOŚĆ
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SROGOŚĆ
Pseudonimy tych srogich gości? Erektus i Siusiurus..... sądzę, że zdjęcie powyżej powinno wystarczyć.
Czyżby Adam Nergal Darski z wyselekcjonowaną publiką w swym nowym klubie?ramonoth pisze:Albo tak:maciek z klanu pisze:a jak skomentujecie wytrawni koledyz pseudonimy muzykow? :)
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Z oceną generalnie się zgadzam, ale o jakim trendzie mowa?Plastek pisze:Dajcie spokój, następne gówno, kaleki i skurwiały przejaw trendu. Do gnoju. Srogość dzieje się w moich jelitach gdy słucham takiej padaki.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Najprzewielebniejszy
NIESTRAWNOŚĆ
BRZUCHOMÓWSTWO
ZŁOŚĆ
DOODBYTNICTWO
MARSKOŚĆ
JADŁO
TARGOWISKO
ZŁOŚLIWOŚĆ
NIEMOC
ZGNICIE
BRZUCHOMÓWSTWO
ZŁOŚĆ
DOODBYTNICTWO
MARSKOŚĆ
JADŁO
TARGOWISKO
ZŁOŚLIWOŚĆ
NIEMOC
ZGNICIE
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Plastek
- Kontakt:
Na polskie nazwy i tęczową muzykę.WaszJudasz pisze:Z oceną generalnie się zgadzam, ale o jakim trendzie mowa?Plastek pisze:Dajcie spokój, następne gówno, kaleki i skurwiały przejaw trendu. Do gnoju. Srogość dzieje się w moich jelitach gdy słucham takiej padaki.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Najprzewielebniejszy
to nie trend, to PLAGA!Plastek pisze:Dajcie spokój, następne gówno, kaleki i skurwiały przejaw trendu.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- WaszJudasz
Nie podpuszczaj, bo kolega wpadnie w FURIĘ, oczy zajdą mu MGŁĄ a jego ODRAZA znajdzie ujście w przypierdoleniu w ścianę tekstu jak TARAN. A za ścianą - jeno PUSTOTA. I taki będzie KRES masterfula, a tu przecież takie MOROWE chłopaki się spotykają.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Plastek
- Kontakt:
Dobry post, inteligentny, przewrotny, rzecz w moim stylu. Gratuluje.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- weteran forumowych bitew
czekam na projekt CHUJNIA
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- WaszJudasz
http://patrz.pl/mp3/chujoza-bezwzgledny-fatalizm" onclick="window.open(this.href);return false;
prawie
prawie
- trashowaprzemoc
- świeżak
sam załóż :dVitriol pisze:czekam na projekt CHUJNIA
Traszowa przemoc, spadaj. Opuszczam ten nudny kościół. Po prostu sobie rzeczy będą płonęły żywcem. Traszowa przemoc, odejdź. Traszowa przemoc, spadaj. Solo na gitarze. Ła. Będę robił czego chcę. Coś o garniturze, nie. Jebać wasze stare chuj wam w dupę
-
Stężenie muzyków na tym forum to umożliwia, wręcz ułatwia. Ich potencja i talent również :)
- manieczki
Kod: Zaznacz cały
Polish black metal duo Srogość are working on new music. After releasing their debut offering W Szaleństwie last year, the follow-up is coming along nicely and all the music is already recorded. If you are curious about their first album, you can always listen to it on Bandcamp.
Here is the band's latest update: "We have all music recorded and now only thing left to do is add vocals to it! Susurrus is working hard on that and when he finish, be prepared for some weird piece of music."
Za przeproszeniem, ale gówno się znacie...
http://metal-maniac.com/srogosc-w-szalenstwie/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.metalstorm.net/bands/album.p ... essage_id=" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Obstawiał ktoś nazwę PUSTOTA?
Nie? Cóż, w takim razie po pierwsze okazuje się że nie mamy aż takich dobrych, wizjonerskich pomysłów, bo ktoś już zarezerwował sobie tą nazwę. Materiał ochrzczony tytułem "Pogrzeb cieni zapomnianych" można zakupić w Pagan ....
Nie? Cóż, w takim razie po pierwsze okazuje się że nie mamy aż takich dobrych, wizjonerskich pomysłów, bo ktoś już zarezerwował sobie tą nazwę. Materiał ochrzczony tytułem "Pogrzeb cieni zapomnianych" można zakupić w Pagan ....
- lucass
-
założyć to ja mogę twojej mamie mosznę na oczytrashowaprzemoc pisze:sam załóż :dVitriol pisze:czekam na projekt CHUJNIA
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
to po prostu członkowie sceny RWFM (rzeczownik w formie mianownika); potężnego stronnictwa na niwie polskiego bm
Grrrówno!
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
w takim razie powinno stac RWFMBM - nie wprowadzaj zametu ;-)Plasfodeur pisze:to po prostu członkowie sceny RWFM (rzeczownik w formie mianownika); potężnego stronnictwa na niwie polskiego bm
Guilty of being right
-
EP-ka hordy ZAMĘT już niebawem!uglak pisze:w takim razie powinno stac RWFMBM - nie wprowadzaj zametu ;-)Plasfodeur pisze:to po prostu członkowie sceny RWFM (rzeczownik w formie mianownika); potężnego stronnictwa na niwie polskiego bm
Grrrówno!
- WaszJudasz
A kiedy FERMENT, MALKONTENT I EKSKREMENT?