To scanyz mojego egzemplarza
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
To nie jest pierwsze... stare z resztą też nie. Wszystkie wyglądają identycznie, więc odróznic mozna po numerach:trickster_g pisze:Czy ktoś odróżnia pierwsze bicie Vadera The Ultimate Incantations od wznowień?
na Allegro wisi coś takiego:
http://allegro.pl/vader-the-ultimate-in ... 38474.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pierwsze bicie?
tu masz galerje 1 biciatrickster_g pisze:Czy ktoś odróżnia pierwsze bicie Vadera The Ultimate Incantations od wznowień?
na Allegro wisi coś takiego:
http://allegro.pl/vader-the-ultimate-in ... 38474.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pierwsze bicie?
No kojarzę . Wygląda ,jak wyglądać powinna.Co prawda opierdoliłem ja lata temu i nie powiem ,czy matrix się zgadza,ale nie słyszałem nigdy o takim bootlegu. 99,99% ,że jest gitAnalripper pisze:Bathory - Twilight of the gods - 3 utworowa epka, NR KATALOGOWY BMP 666-P, MATRIX CDT-BERLIN BMP 666-P 01
kotś kojarzy?
a chcesz sprzedać ????Analripper pisze:Bathory - Twilight of the gods - 3 utworowa epka, NR KATALOGOWY BMP 666-P, MATRIX CDT-BERLIN BMP 666-P 01
kotś kojarzy?
wszystko się zgadzaAnalripper pisze:Bathory - Twilight of the gods - 3 utworowa epka, NR KATALOGOWY BMP 666-P, MATRIX CDT-BERLIN BMP 666-P 01
kotś kojarzy?
W moim egzemplarzu Koch nie ma.pogodancer pisze:Na "Black To The Blind" z Koch w booklecie też jest tekst do utworu Anamnesis, jak na wydaniu z System Shock?
Najpierwsze wg mnie to to SH084.3. i bez kodu kreskowego. Tylko na tym wydaniu jest przed Nuclear Winter nabicie pałeczkami. Co prawda nabicie bardzo ciche, ale jak dasz volume na maximum fucking to spokojnie to wyłapiesz. I najlepiej po nim nie zmniejszaj głośności. Wyjebanie słuchu i głośników murowane i tynkowane haha!gelO pisze:Sodom - Persecution Mania
Na discogs jest info, że:
CDP DIGIP SH 084.3
CDT-BERLIN 85-7509 02
to pierwsze wydanie. Prawda to, czy któreś jest bardziej pierwsze ? :)
po matrixie i braku ifpi?Buła pisze:jak poznać pierwsze bicie Deicide - Legion?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz