Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Arisowicz pisze:To jakieś bardzo chujowe te narkotyki muszą przyjmowąc.
Czy faktycznie chujowe? Przecież jak widać, klepią wybornie. Byle kał nie jest w stanie aż tak zaburzyć postrzegania rzeczywistości, tworzyć alternatywnych światów i dawać na tyle odwagi żeby zażywający bez lęku i pełną swobodą mógł opowiadać o swoich tripach :)
Kraft pisze:Ja pierdykam. Ponoć Duńczyk przeszedł na jakiegoś edruma :>
Gdybym był jednym z antylarsowych nienawistników, to bym złośliwie napisał, że strigerował sobie wszystko. A że nie jestem, to pogodnie zażartuję, że strigerował sobie wszystko.
Na tym zdjęciu podobny do twojego awatara
Father Jack Hacket to kozacka postać (pomimo tego, że fikcyjna:) ). Lars to po prostu bogaty grajek.
Dla zainteresowanych https://screen.yahoo.com/live/event/roc ... nd-day-two" onclick="window.open(this.href);return false; zaczynają za mniej, więcej 30 minut. Z racji tego, że grają na festiwalu niespodzianek w secie raczej się nie spodziewam, jednak chętnie zobaczę jak tam u nich z formą.
Po akcji, set jak wyżej, więc kilka niespodzianek było, takiego King Nothing nie grali od dobrych kliku lat. Forma zespołu, pomijając brzuch Jamesa i kontrowersyjną fryzurę Lars, raczej dobra, obyło się bez większych wpadek.
Jak dla mnie news dnia! Odpowiednia część ciała w odpowiednim miejscu :)
Mastodon bassist/vocalist Troy Sanders was interviewed by Artistdirect and shared a particularly memorable tale about the groups first meeting with Metallica. Sanders recalled the introduction:
“It was a European festival. All I can remember is we were so excited our guitar player Bill [Kelliher] walked over to Lars Ulrich, whipped his dick out and put in Lars‘s pocket [Laughs]. I can’t believe we’ve done so many tours with them since. In the following years, we played Wembley Stadium in London in front of a hundred thousand people with them. I just remember being so happy.
“There’s two people on the face of the earth that took the time to say how much they like that album,” said Rock during his recent appearance on the Talk Is Jericho podcast. Going on to describe a morning when he was eating breakfast at a hotel and found himself a couple of tables away from Jimmy Page, he continued, “I know Jimmy … He got up and walked over to me, gave me a big hug, and said, ‘It’s great to see you,’ blah blah, ‘I love the St. Anger album.’”
Rock’s other pat on the back occurred at a screening of the documentary It Might Get Loud, which co-starred Page. “I was at the premiere, and Jack White came over — he says, ‘I’m Jack White.’ I said, ‘I know.’ He says, ‘That’s my favorite Metallica album.’ So,” laughs Rock, “I’m okay with those two.”