KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

02-06-2015, 09:57

aginsiak pisze:
Only_True_Believers pisze:A w garazelu tak: przelew robie w weekend, pieniądze dochodzą w poniedziałek, w czwartek dostaje mail ,że juz wyslane. Pytam się czemu dopiero teraz, a odpowiedz: " jak Ci sie nie podoba to zamawiaj gdzie indziej"

- Ci sataniści zupełnie sie nie znają na marketingu.
Kurwa mac ,co to sie porobiło . Typ wysyła płyty w przeciągu trzech dni i juz pizdy zmarszczone ,że czemu nie zaraz natychmiast.
Cierpliwości ....To nie okres czterech bitych miesięcy ,że ktoś was w chuja robi .

trzeba iśc z duchem czasu, konkurencja przyzwyczaja do wyższych standardów. Sam jak sprzedaje na allegro to szybciej wysyłam, a od "profesjonalistów" wymaga się więcej, jak sie nie wyrabia to może niech pomyśli nad innym zajęciem.. A pizde to ma twój stary.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

02-06-2015, 10:08

Więcej od niego nie kupisz i tyle w temacie ,ale to dość zaskakujące że jesteś tak niecierpliwy
Pisze poważnie. Rozumiem teraz dlaczego tak przejąłeś się tą pizdą hheh
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

02-06-2015, 10:21

aginsiak pisze:Więcej od niego nie kupisz i tyle w temacie ,ale to dość zaskakujące że jesteś tak niecierpliwy
Pewnie skorzystam z rady i wybiore tych konkurencyjnych do których zostałem zachęcony. Możesz mnie dopisać do czarnej listy :)

Pizdą się nie przejąłem, zwykły przejaw chamstwa z twojej strony ( poza tym nic tak nie świadczy o pizdowatości jak właśnie wyzywanie kogoś przez internet, dobry przykład to użytkownik FLOW - MEGA PIZDA). Wątek służy do tego aby omawiać sprzedawców, a bycie sprzedawcą to nie tylko przywileje ale tez odpowiednie podejście do klienta. Nieprawdy nie napisałem, tylko sobie zażartowałem z braku wiedzy marketingowej - Przepraszam, nie chciałem urazić, tylko mnie nie pozywaj do sądu ;).
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

02-06-2015, 12:56

wysyłka w ciągu trzech dni? po prostu skandal :D
kurwa, co za czasy :)
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-06-2015, 13:07

Czasy są ciężkie. Te wszystkie Sovy, Hellthrashery i inne szemrane typy spod ciemnej gwiazdy tak rozbestwiły towarzystwo, że towarzystwo jak dostało palec, to chce dostać rękę. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

02-06-2015, 13:25

Only_True_Believers pisze:
aginsiak pisze:Więcej od niego nie kupisz i tyle w temacie ,ale to dość zaskakujące że jesteś tak niecierpliwy
Pewnie skorzystam z rady i wybiore tych konkurencyjnych do których zostałem zachęcony. Możesz mnie dopisać do czarnej listy :)

Pizdą się nie przejąłem, zwykły przejaw chamstwa z twojej strony ( poza tym nic tak nie świadczy o pizdowatości jak właśnie wyzywanie kogoś przez internet, dobry przykład to użytkownik FLOW - MEGA PIZDA). Wątek służy do tego aby omawiać sprzedawców, a bycie sprzedawcą to nie tylko przywileje ale tez odpowiednie podejście do klienta. Nieprawdy nie napisałem, tylko sobie zażartowałem z braku wiedzy marketingowej - Przepraszam, nie chciałem urazić, tylko mnie nie pozywaj do sądu ;).
Użyłem takiego slangowego określenia prosze ja Ciebie. Zmarszczyć pizde znaczy tyle ,co sie pogniewać/obuszyć ,więc nie bierz tak do siebie hahah ,że to ty jesteś ta pizdą stricte. To gwoli wyjaśnienia. A teraz o prędkości wysyłania przesyłek. Temat brzmi "Krytycznie o wytwórniach". Co prawda więcej tutaj pochlebnych opinii ,niż krytyki / w sensie powszechnie przyjętego znaczenia tego słowa/ ,ale Twój wpis odnośnie Garazela stawia w negatywnym świetle tego zawodnika. Moim zdaniem zwyczajnie przesadziłeś .Facet wysyła Ci zamówienie w ciągu trzech dni ,czyli szybko = dobrze. Zrozumiałbym gdyby zwlekał tygodniami ,ale Ty wymagasz zbyt wiele ,nie pamiętając ,że różne sa wypadki losowe,no cokolwiek ,rytm jakiś pracowy...Nie bądź taki raptus kolego. I daj w razie czego nick z allegro ,to spełnię Twoje życzenie.
Awatar użytkownika
everydayhate
rozkręca się

02-06-2015, 13:40

I dwie godzinki wyjęte z życia, bardzo cenne źródło informacji jak traktować potencjalnych klientów, dzięki Panowie.
Od siebie dodam, że w dzisiejszych czasach paczke można nadać nawet tego samego dnia i następnego jest już u klienta, nic w tym nadzwyczajnego. Dziwię się, dużym firmom, gdzie od "brudnej roboty" takiej jak pakowanie są pracownicy... no nic, dziwne czasy.
EveryDayHate- grind core label and distribution
http://www.everydayhate.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/everydayhate" onclick="window.open(this.href);return false;
http://edhgrind.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

02-06-2015, 13:46

aginsiak pisze:
Użyłem takiego slangowego określenia prosze ja Ciebie. Zmarszczyć pizde znaczy tyle ,co sie pogniewać/obuszyć ,więc nie bierz tak do siebie hahah ,że to ty jesteś ta pizdą stricte. To gwoli wyjaśnienia. A teraz o prędkości wysyłania przesyłek. Temat brzmi "Krytycznie o wytwórniach". Co prawda więcej tutaj pochlebnych opinii ,niż krytyki / w sensie powszechnie przyjętego znaczenia tego słowa/ ,ale Twój wpis odnośnie Garazela stawia w negatywnym świetle tego zawodnika. Moim zdaniem zwyczajnie przesadziłeś .Facet wysyła Ci zamówienie w ciągu trzech dni ,czyli szybko = dobrze. Zrozumiałbym gdyby zwlekał tygodniami ,ale Ty wymagasz zbyt wiele ,nie pamiętając ,że różne sa wypadki losowe,no cokolwiek ,rytm jakiś pracowy...Nie bądź taki raptus kolego. I daj w razie czego nick z allegro ,to spełnię Twoje życzenie.

Naprawdę, nie widzisz ,że wisi mi to czy wysyłaliście w 2 czy 3 dni po zaksięgowaniu?
Po prostu odpowiedz "jak sie nie podoba to idz gdzie indziej" jest nie uprzejma. Absolutnie nie jestem jakimś raptusem, ale czasy sie zmieniły, i teraz tacy inni zawodnicy wysyłają od razu po zaksięgowaniu wpłaty. A człowiek się do dobrego przyzwyczaja. Żadnej złej reklamy wytwórni nie zrobiłem, wiec załóż luźniejsze portki :)
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

02-06-2015, 14:00

Dzisiaj latam właśnie w takich luźnych do kolan ,bo ciepło i torba mogłaby sie spocić .Wróciłem znad Zalewu Wiślanego ,piękny widok na niebie ,cudowny błękit a na nim cztery bieliki.To pewnie one chronic nas będa przed kacapem ,łapiąc rakiety w dziób. Wracając do meritum ,może Garazel odpowiedział Ci mało uprzejmie ,może miał comiesięczne krwawienie ...nie wiem. Nie bądź taki spięty i zrozum ,to co napisałem powyżej. I nie bój sie przyznac mi racji :) To poprawia ogólne samopoczucie.
Awatar użytkownika
ozzy
postuje jak opętany!

02-06-2015, 14:07

Świat się nie zawali jeśli tydzień czasu poczeka się na paczkę, nie wiem o co bić pianę, luz pełen! Wdg. mnie Garazel jest solidną firmą i tyle.
SODOM i chuj
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

02-06-2015, 14:09

Ale to nie chodzi o racje bo każdy ją ma. Ja, bo w dzisiejszych czasach wysyłka po 3 dniach to już jest późno - co jest oczywistą racją . I garazel, że świat sie od wysyłki po 3 dniach nie zawali i że następnym razem mogę sobie zamówić gdzie indziej jak mnie ciśnie- co również jest zgodne z prawdą. Normalnie distro schrodingera :) Ja tylko napisałem co było, i od razu przeleciał złotousty adwokat ;)
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

02-06-2015, 14:16

Ja nawet nie wiem ,kim jest ,kto stoi za dystrybucją Garazel .Zwróciłem uwage ,że strasznie niecierpliwy jesteś i nie bierzesz pod uwage wypadków losowych. I nie kłam ,że wisi Ci czy wysłał po dwóch ,czy trzech dniach ,bo specjalnie zapytałes " dlaczego dopiero teraz?". Zrozum proszę...
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

02-06-2015, 14:23

aginsiak pisze:Ja nawet nie wiem ,kim jest ,kto stoi za dystrybucją Garazel .Zwróciłem uwage ,że strasznie niecierpliwy jesteś i nie bierzesz pod uwage wypadków losowych. I nie kłam ,że wisi Ci czy wysłał po dwóch ,czy trzech dniach ,bo specjalnie zapytałes " dlaczego dopiero teraz?". Zrozum proszę...

Forumowy kolego, tak jak napisałem wcześniej, byłem tylko negatywnie zdziwiony. Być możne insynuujesz, że zapytałem bo chciałem wyłudzić jakieś gratisy, ale w tym przypadku zamówiłem płytę za 20 zł, wiec gdyby to był mój prawdziwy motyw to musiałbym strasznie się bić z rzeczywistością a tego się staram unikać. Zapytałem bo jestem przyzwyczajony do szybszej obsługi, i tak jak w stopce ( jestem niepokorny) ot i cała tajemnica.
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

02-06-2015, 14:28

Sęk w tym, że 3 dni to nadal bardzo dobry czas w porównaniu z innymi, przeważnie większymi firmami. Garazel to od lat sprawdzony adres i ja osobiście nie mam do czego się dopierdolić;>
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

02-06-2015, 14:29

A ja mam - chujowa nazwa! ;)
support music, not rumors
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

02-06-2015, 14:34

no i ze Srakowa, ciekawe czy do wysyłki powyżej 500 zł dodają maczete?
Awatar użytkownika
aginsiak
w mackach Zła

02-06-2015, 15:05

Zmienia to postać rzeczy ,jak z Krakowa. :) Pewnie miał ten hajc od Ciebie na jakiejs tajemnej ,ekspresowej lokacie.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-06-2015, 18:43

Oj, kolego tutaj nie ma co zwlekać z leczeniem, bo będzie coraz gorzej. Doktore manieczki przypisuję Haloperidol.
Obrazek

TAK, Haloperidol, bo coś złego, bardzo złego się zaczyna dziać w Twojej głowie!

I nie, nie w tabletkach, bo Ci nie ufie, że będziesz zażywał. Tym razem w zastrzykach, smyku :) I tak, dawka maksymalna. Miłego sufitowania.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

03-06-2015, 16:52

Ktoś zamawiał z fana ostatni Soft Moon? Dostaliście? U mnie prawie dwa miesiące ciszy.
Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

03-06-2015, 19:28

moonfire pisze:Ktoś zamawiał z fana ostatni Soft Moon? Dostaliście? U mnie prawie dwa miesiące ciszy.
to w tej firmie dość częsta historia
ODPOWIEDZ