[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Podpisuję się pod słowami przedmówcy wszystkimi kończynami. Voivod i Cannibal Corpse to niewinne dziewczynki w porównaniu do muzyków Linkin Park, którzy na metalu przysłowiowo zęby zjedli.harvestman pisze:Najlepsze co wydarzyło się w szeroko pojętej muzyce rozrywkowej od czasu Black Sabbath. Zespół charakteryzuje doskonałe połączenie melodii z brutalnymi, rozszarpującymi trzewia gitarami i niejednoznacznymi tekstami. Kolanka.
czy wtedy, gdy czułeś się jak bohater Numb, ojciec włączał One Step Closer ???manieczki pisze:Mam bdb wspomnienia związane z płytą Meteora Pewnego, pochmurnego dnia tatełe przyniósł ją do domu, wziął radioodtwarzacz z miejscem na płytę CD podłączył do gniazdka w łazience i mnie zawołał. Zapytałem - tato, o co Ci chodzi? a on jak z procy! Nagle zatrzasnął drzwi, rozebrał się i wskoczył do wanny szarpiąc mnie, w skutek czego ja też się w niej znalazłem. Tak oto zaczęły się nasze wspólne kąpiele. W tle leciała wtedy piosenka Numb i tak samo ja się czułem.
ultravox pisze:Pierwsze dwie płyty bardzo lubię i w przeciwieństwie do piszących powyżej piszę to całkowicie serio.