CENTURIAN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CENTURIAN
Demo Centurian to jedna z lepszych demówkowych petard death metalowych z lat 90, więc jeszcze będziecie przepraszać za te narzekania :)Nasum pisze:Sprawdziłem że Centurian nagrał jedno demo, tyle że trwa ono 26 minut, więc podejrzewam że wydawca nie będzie miał pomysłu by reedycję wrzucić na jeden dysk wraz z demówką. No chyba że zrobi podwójny dysk, wtedy miałoby to rece i nogi.
Reedycja na vinylu bardzo ok, pewnie kupię, bo cedek mam. Wzrost cen zaskakuje, 3 lata temu jeszcze spokojnie można było to dostać za 50-60 zł. No ale chuj, dobra płyta i warta swojej ceny, chociaż oczywiście to dwójka pozostanie pozycją klasyczną :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Lykantrop pisze:
Demo Centurian to jedna z lepszych demówkowych petard death metalowych z lat 90, więc jeszcze będziecie przepraszać za te narzekania :)
Reedycja na vinylu bardzo ok, pewnie kupię, bo cedek mam. Wzrost cen zaskakuje, 3 lata temu jeszcze spokojnie można było to dostać za 50-60 zł. No ale chuj, dobra płyta i warta swojej ceny, chociaż oczywiście to dwójka pozostanie pozycją klasyczną :)
Dlatego jeżeli będą chcieli ją odgrzebać to w grę wchodzi tylko podwójne cd.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
no niestety
Centurian will play her last show july 11 at Metal Magic Denmark.
After that, roads will go different directions. I'm at a crossing where I feel I should take a turn. For the sake of inspiration and creativity that is.
I could complete another deathmetal album. Actually, new songs are ready to come into being. Yet, the new material does not carry the significance I would like it to have.
It's time for something completely different. I'm stepping out of my comfort zone. Different people with different skills will be assembled. I want to fully focus on whatever will come out of this impulse. The spirit burns!
I thank Seth Van de Loo, Niels Adams, Patrick Boleij and our session touring bass player Federico Benini for making Centurian possible the last 5 years. It was a smooth ride.
Nothing is true, everything is permitted!
Rob
Centurian will play her last show july 11 at Metal Magic Denmark.
After that, roads will go different directions. I'm at a crossing where I feel I should take a turn. For the sake of inspiration and creativity that is.
I could complete another deathmetal album. Actually, new songs are ready to come into being. Yet, the new material does not carry the significance I would like it to have.
It's time for something completely different. I'm stepping out of my comfort zone. Different people with different skills will be assembled. I want to fully focus on whatever will come out of this impulse. The spirit burns!
I thank Seth Van de Loo, Niels Adams, Patrick Boleij and our session touring bass player Federico Benini for making Centurian possible the last 5 years. It was a smooth ride.
Nothing is true, everything is permitted!
Rob
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- nicram
Szkoda, to był jeden z najlepszych powrotów w ostatnich latach.
all the monsters will break your heart
-
No szkoda szkoda, fajny był ten powrotny album, rozpalili nadzieje na ciąg dalszy i znów powracają w otchłań niebytu...
-
Śmierdzi mi to reaktywacją Inquisitor.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Chyba że znów wrócą do Nox - co za problem znów zmienić szyld skoro raz już to zrobili?
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Przegapiłem ten kolejny split-up i jak przed chwilą wszedłem na metal archives to sie po prostu wkurwiłem !! Łodafak ! ?