GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- evildead
- weteran forumowych bitew
Re: GÓRY
na Śnieżce ze 20 lat temu byłem, ale Szczelińca wtedy nie zaliczyłem... szkoda bo mi się nie opłaca dla jednego wąwozu jechać ;)
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
-
- postuje jak opętany!
E, drogę masz tam elegancką, zresztą oprócz samego Szczelińca jest tam co robić - same Stołowe zapewne warto mocniej przełazić. Do tego blisko Góry Sowie:evildead pisze:na Śnieżce ze 20 lat temu byłem, ale Szczelińca wtedy nie zaliczyłem... szkoda bo mi się nie opłaca dla jednego wąwozu jechać ;)

a ciut dalej przezajebiste Izerskie:

Po drodze jeszcze wielce sympatyczny Skalnik:

od którego rzut beretem na taki przerywnik:

Ostatnio zmieniony 06-06-2015, 18:55 przez ImP, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ziemia Kłodzka jest bardzo urokliwa I skrywa wiele tajemnic,tego nie da się liznąć podczas objazdówki,trzeba czasu,planowania,walki na szlaku;))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
Domyślam się ;) Czas nas gonił więc był tylko jeden szczyt z każdego pasma (no, w Sowich jeszcze Małą Sowę przeszliśmy - ale to w ramach schodzenia innym szlakiem). Tak czy siak planuje powrót w konkretne miejsca i kilkudniowe wycieczki w wybranych pasmach. W tym roku już pewnie się nie uda, ale w przyszłym już koniecznie.[V] pisze:Ziemia Kłodzka jest bardzo urokliwa I skrywa wiele tajemnic,tego nie da się liznąć podczas objazdówki,trzeba czasu,planowania,walki na szlaku;))
- chaos
- w mackach Zła
- chaos
- w mackach Zła
- chaos
- w mackach Zła
- chaos
- w mackach Zła
- chaos
- w mackach Zła
- evildead
Takie tam. Ueli Steck zdradza gdzie się wybiera na wczasy w te wakacje.
http://www.goryonline.com/82-alpejskie- ... 345,i.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goryonline.com/82-alpejskie- ... 345,i.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- evildead
chaos: nie myślałeś kiedyś o tym żeby zabrać bajka w Tatry? Po polskiej stronie to raczej pokuta pewna, ale u Słowaków kiedyś widziałem jak koleś wjechał na Kopskie Sedlo (przełęcz między Wysokimi a Bielskimi, 1750 m npm, przewyższenie od Tatr.Javoriny jakieś 800 m), aż na samej przełęczy podszedłem złożyć mu hołd. A może to Ty byłeś? ;))
-
- postuje jak opętany!
Eleganckie foty! Ja 3 weekend z rzędu bez szwędania po pagórkach, ale to się niebawem nadrobi - weekend w Gorcach i Beskidzie Wyspowym się szykuje. evildead, polecisz jakieś ciekawsze trasy w tym rejonie? Jedyny plan póki co to ponowne wejście na Mogielicę, tylko teraz tak żeby coś z niej zobaczyć.