Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Plastek pisze:Tak też często bywa. Kto wie, może szykuje się podobny przypadek jak w przypadku Blasphemy, Von i Beherit, których to niektórzy "uwielbiali i szanowali" już jako plemniki w nastoletnich jajach swoich starych.
to tez prawda, tak jak np teraz prawie każdy jest DIE HARDEM revenge, a wymienisz czasem nazwe conqueror to robi wielkie oczy :))
moonfire pisze:Antigama nagrała kawałki Siekiery, pies z kulawą nogą się nie zainteresował. Adam spierydolił (Stonoga copyright) Ludzi Wschodu, media się obsikały, że to takie transgresywne i odważne. Teraz zimna fala w BoP. Szczerze wątpię w te wpływy.
Tak jest, pewnie niedługo każdy bm biedaczek z polski będzie pierdolił że kocha Siekierę, Made in Poland, Variete od początku lat 80.
Kocham Siekierę i Variete od +/- 5 lat. Taki jestem pozer!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
moonfire pisze:Antigama nagrała kawałki Siekiery, pies z kulawą nogą się nie zainteresował. Adam spierydolił (Stonoga copyright) Ludzi Wschodu, media się obsikały, że to takie transgresywne i odważne. Teraz zimna fala w BoP. Szczerze wątpię w te wpływy.
Tak jest, pewnie niedługo każdy bm biedaczek z polski będzie pierdolił że kocha Siekierę, Made in Poland, Variete od początku lat 80.
Kocham Siekierę i Variete od +/- 5 lat. Taki jestem pozer!
Mam nadzieję, że kochasz jedyną i prawdziwą Siekierę, a nie te bardzo modne od jakiegoś czasu i rzecz jasna nudne popłuczyny po KJ.