NEUROSIS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: NEUROSIS
Dzięki kolego, jutro rozpocznę proces zakupowy. Ależ to jest świetna muzyka.
support music, not rumors
- Rattlehead
Ja pierdolę, jak ja czekam na tę płytę.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Okej, zasadnicze pytanie. Dlaczego w Neurot Records Lp jest po 18 dolców, a już w naszym pierdolonym kurwidołku musi być za ponad setkę? Pytanie jako bonus. Czy ktoś coś będzie targał z Neurota i przy okazyji weźmie mi czerwonego placka z t-shirtem?
Okej, zasadnicze pytanie. Dlaczego w Neurot Records Lp jest po 18 dolców, a już w naszym pierdolonym kurwidołku musi być za ponad setkę? Pytanie jako bonus. Czy ktoś coś będzie targał z Neurota i przy okazyji weźmie mi czerwonego placka z t-shirtem?
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
dolar mocno poszedł w górę, to samo koszty wysyłki z USA. Dlatego jeszcze nie wiem czy będę kupował u źródła czy poczekam aż się gdzieś trafi. Ewentualnie czy w My Proud Montain nie będzie.
- Rattlehead
- harvestman
- weteran forumowych bitew
http://www.fan.pl/katalog/p92950518_ste ... tself.html" onclick="window.open(this.href);return false; póki co jest tutaj, proponuję jednak poczekać aż pojawi się tutaj http://melissa69.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;, Oni są dystrybutorem Neurot na nasz kraj i zazwyczaj mają ceny niższe niż konkurencja.Rattlehead pisze:Jakbyś to gdzieś u nas widział, daj proszę cynę.
- Bloodcult
kolejnym oficjalnym dystrybutorem Neurot jest NNNW / HCPunk: http://www.hcpunk.pl/pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- harvestman
Tak ale oni mają problem z aktualizacją informacji o dostępności. Tak więc zdecydowanie polecam Melissę, szybka bezproblemowa realizacja zamówienia, bez kwiatków typu " po sprawdzeniu w magazynie okazało się że płyty już nie mamy " albo " jednak nie mamy koszulki w rozmiarze L, możemy jednak zaoferować rozmiar M lub Xl" :)Bloodcult pisze:kolejnym oficjalnym dystrybutorem Neurot jest NNNW / HCPunk: http://www.hcpunk.pl/pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
- Bloodcult
całość:
- Rattlehead
- Skaut
- Rattlehead
Jestem już po kliku odsłuchach, nawet nie wiem ilu i jestem po prostu oczarowany tą płytą. Pięknie snujące się muzyczne pejzaże. Totalna beztroska na leśnej polanie. Album prawdę powiedziawszy na każdą porę roku, bo jest tu i kolorowa wiosna i słoneczne lato i deszczowa jesień, a nawet zimowe chłodne wieczory w leśniczówce przy kominku. To będzie album, który pozostanie w moim odsłuchowym muzycznym pudełeczku na dłuuuugie lata.
- rafalt.sobczak
- rozkręca się
Śmiem twierdzić że lepsze to niż poprzednie Neurosis. bardzo ładna płyta, z świetnym jak zawsze von Tillem.
Jak mawiał Horacy "Gardzę nieoświeconym tłumem i trzymam się z dala"
Tylko, w takim razie co ja robię na masterfulu?
Tylko, w takim razie co ja robię na masterfulu?
- Bloodcult

szkoda że ogłosili teraz i tak mało czasu do koncertu w Berlinie :/
- harvestman
Ważne że są bilety i że gra praktycznie pod domem. Tak więc nie wypada się nie wybrać, dobra rozgrzewka przed Swans w Gdyni.
-
http://www.teamrock.com/features/2015-0 ... f-neurosis" onclick="window.open(this.href);return false;
10 najbardziej wpływowych brytyjskich kapel według Von Tilla, które w dodatku wpłynęły na kształt muzyki NEUROSIS. Wrzucam bo raz, że facet zaskakująco ładnie pisze o muzyce, a dwa, że w dodatku robi to z sensem...
10 najbardziej wpływowych brytyjskich kapel według Von Tilla, które w dodatku wpłynęły na kształt muzyki NEUROSIS. Wrzucam bo raz, że facet zaskakująco ładnie pisze o muzyce, a dwa, że w dodatku robi to z sensem...
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Drone
Cieszy obecność RUDIMENTARY PENI. Wraz z jednym kolegą zachwycaliśmy się tu wielokrotnie nad ich płytami, ale poza tym pies z kulawą nogą się tym nigdy nie interesował. Zbyt niszowe. Nie wspomina się o nich w wielkich publikacjach i podsumowaniach 1000 najlepszych płyt. Trudne, niewygodne, brzydkie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Harlequin
Rudimentary Peni jest w pyte o/
- maciek z klanu
łysy z broda i brzydki?Drone pisze:Cieszy obecność RUDIMENTARY PENI. Wraz z jednym kolegą zachwycaliśmy się tu wielokrotnie nad ich płytami, ale poza tym pies z kulawą nogą się tym nigdy nie interesował. Zbyt niszowe. Nie wspomina się o nich w wielkich publikacjach i podsumowaniach 1000 najlepszych płyt. Trudne, niewygodne, brzydkie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Drone