Zastanawiałem się kiedyś jak może wyglądać die hard fan ARKI SATANA. Teraz już wiem i żałuję.manieczki pisze:TAK BYŁO
http://poznan.naszemiasto.pl/artykul/wo ... id,tm.html" onclick="window.open(this.href);return false;
PRZYSTANEK WOODSTOCK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Tan pierwszy z prawej wygląda mi na fana Conflict i Crass,
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tymczasem - podręcznik do "Wiedzy o kulturze" dla LO

ALE są też postępy !
Będzie więcej kranów, miejsc do kąpieli i kanalizacja!
http://gorzow.tvp.pl/20761158/bedzie-wi ... analizacja" onclick="window.open(this.href);return false;

ALE są też postępy !
Będzie więcej kranów, miejsc do kąpieli i kanalizacja!
http://gorzow.tvp.pl/20761158/bedzie-wi ... analizacja" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
aż dziwne że forum Masterfula nie wymienili :(
-
Karygodne niedopatrzenie....
- manieczki
[youtube][/youtube]
Przyjaźń, pokój, muzyka?
Przyjaźń, pokój, muzyka?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
http://facet.onet.pl/zamiast-pociagiem- ... -km/pq8l38" onclick="window.open(this.href);return false;
xD
xD
- arekLXXXII
- rozkręca się
Jak ci dwaj goście narobią sobie odcisków od pieszej wędrówki na tak długim dystansie, to za rok pojadą rowerami.

-
Świecka pielgrzymka...
- Kurwaćukoglu
- postuje jak opętany!
Przystanek Woodstock: tegoroczna edycja festiwalu "Homo-Woodstockiem"?
http://muzyka.onet.pl/koncerty/przystan ... iem/zsrgge" onclick="window.open(this.href);return false;
http://muzyka.onet.pl/koncerty/przystan ... iem/zsrgge" onclick="window.open(this.href);return false;
"Nigdy nie rozumiałem metalu" -
Baha Kurwaćukoglu
Baha Kurwaćukoglu
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
manieczki jak sie bawisz?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- moonfire
Ktoś wziął i wylosował. A lista portali muzycznych jeszcze głupsza niż ta festiwalowa.manieczki pisze:Tymczasem - podręcznik do "Wiedzy o kulturze" dla LO
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
[youtube][/youtube]
Teraz jest Decapitated.
Teraz jest Decapitated.
- manieczki
Dzisiaj z Coffinkiem trochę popilim na Woodzie, no i to tyle. nagrałem też moją komiórką to:
[youtube][/youtube]
PS.
DZIEŃ PIERWSZY
1. Pociągi z całej Polski przyjeżdżają do Kostrzyna. Kilka tysięcy fanów punka i metalu zbiera się w jednym miejscu.
2. Najszybsi zdążyli już się rozbić, cały czas przyjeżdżają kolejni.
3. Pod wieczór większość osób jest już na miejscu. Owsiek wita wszystkich ciepło i serdecznie. Niczego nie spodziewająca się młodzież spędza czas na rozmowach, piciu alkoholu i koncertach.
4. Janusz Owsiek, zaraz po swoim przemówieniu zostaje uśpiony chloroformem i przetransportowany przez Milicję Obywatelską na Dołek, gdzie postawione zostają mu zarzuty ludobójstwa, handlu bronią, oraz rozprowadzania substancji psychoaktywnych wśród nieletnich.
5. Około godziny 2 w nocy bramy obozu Woodstock zostają zamknięte.
DZIEŃ DRUGI
1. Więźniowie niczego się nie spodziewają. Wszyscy pozostają w dobrych nastrojach. Z głośników dobiega muzyka, mająca utrzymać wrażenie bezpieczeństwa.
2. Część woodstockowiczów wie już o tym, że nie wolno im wychodzić poza teren obozu. Wiadomość ta rozprzestrzenia się. Lada moment może wybuchnąć panika.
3. Z głównej sceny, do tłumu przemawia dowódca obozu, towarzyszą mu uzbrojeni wojskowi. Prosi o to, by zachować spokój, zapewnia więźniów, że to wszystko jest tylko chwilowym zabiegiem dla ich dobra.
4. Na terenie obozu o godzinie 22.00 wyłączony zostaje prąd. Każdy ma obowiązek udać się do swojego namiotu. Pobudka o 7.00 rano.
DZIEŃ TRZECI
1. Równo o godzinie 7.00 z głośników przemawia dowódca. W krótkim apelu prosi więźniów o opuszczenie namiotów i udanie się do Wioski Piwnej, gdzie każdy będzie mógł wziąć prysznic, oraz otrzyma nowe ubranie.
2. Więźniowie udają się we wskazane miejsce, zostają zaopatrzeni w jednakowe uniformy koloru khaki.
3. Część więźniów buntuje się. Wybuchają pierwsze zamieszki. Kilka osób próbuje przeforsować ogrodzenie z drutem kolczastym. Próba ta kończy się śmiercią każdego z nich, siatka jest pod bardzo wysokim napięciem.
4. Do akcji natychmiastowo wkracza Milicja. Wszyscy protestujący zostają przetransportowani do południowej części obozu. Nikt z więźniów nie wie co się z nimi stanie.
5. Dowódca każe udać się pod główną scenę.
6. Więźniom zostaje zaprezentowany 3godzinny spektakl, mający na celu zresocjalizowanie ich oraz pokazanie im, jak bardzo zdegenerowana jest kultura punka.
7. Więźniowie, którzy zrozumieli błędy i chcą pomóc w organizacji obozu proszeni są o udanie się do wioski krishny. Zostaną oni uwolnieni, po uprzednim wykonaniu zabiegu lobotomii. Po nim będą mogli wykonywać najprostsze zadanie, takie jak sprzątanie lub przenoszenie mebli.
DZIEŃ CZWARTY
1. Po pobudce pozostali więźniowie proszeni są o udanie się pod małą scenę.
2. Żołnierze zaopatrzeni w maski gazowe zamykają teren dookoła małej sceny.
3. Na tym terenie zostaje rozproszony Cyklosarin.
4. Po godzinie żołnierze sprawdzają, czy komuś udało się przeżyć. Niedobitki zostają zastrzelone.
5. Ciała wokół małej sceny zostają spalone.
6. Teren całego obozu poddany jest działaniu silnych środków odkażających, zrzucanych z 3 helikopterów.
W przyszłości jałowe miejsce, które pozostało po obozie zostanie przeznaczone na budowę składu glazury.
[youtube][/youtube]
PS.
DZIEŃ PIERWSZY
1. Pociągi z całej Polski przyjeżdżają do Kostrzyna. Kilka tysięcy fanów punka i metalu zbiera się w jednym miejscu.
2. Najszybsi zdążyli już się rozbić, cały czas przyjeżdżają kolejni.
3. Pod wieczór większość osób jest już na miejscu. Owsiek wita wszystkich ciepło i serdecznie. Niczego nie spodziewająca się młodzież spędza czas na rozmowach, piciu alkoholu i koncertach.
4. Janusz Owsiek, zaraz po swoim przemówieniu zostaje uśpiony chloroformem i przetransportowany przez Milicję Obywatelską na Dołek, gdzie postawione zostają mu zarzuty ludobójstwa, handlu bronią, oraz rozprowadzania substancji psychoaktywnych wśród nieletnich.
5. Około godziny 2 w nocy bramy obozu Woodstock zostają zamknięte.
DZIEŃ DRUGI
1. Więźniowie niczego się nie spodziewają. Wszyscy pozostają w dobrych nastrojach. Z głośników dobiega muzyka, mająca utrzymać wrażenie bezpieczeństwa.
2. Część woodstockowiczów wie już o tym, że nie wolno im wychodzić poza teren obozu. Wiadomość ta rozprzestrzenia się. Lada moment może wybuchnąć panika.
3. Z głównej sceny, do tłumu przemawia dowódca obozu, towarzyszą mu uzbrojeni wojskowi. Prosi o to, by zachować spokój, zapewnia więźniów, że to wszystko jest tylko chwilowym zabiegiem dla ich dobra.
4. Na terenie obozu o godzinie 22.00 wyłączony zostaje prąd. Każdy ma obowiązek udać się do swojego namiotu. Pobudka o 7.00 rano.
DZIEŃ TRZECI
1. Równo o godzinie 7.00 z głośników przemawia dowódca. W krótkim apelu prosi więźniów o opuszczenie namiotów i udanie się do Wioski Piwnej, gdzie każdy będzie mógł wziąć prysznic, oraz otrzyma nowe ubranie.
2. Więźniowie udają się we wskazane miejsce, zostają zaopatrzeni w jednakowe uniformy koloru khaki.
3. Część więźniów buntuje się. Wybuchają pierwsze zamieszki. Kilka osób próbuje przeforsować ogrodzenie z drutem kolczastym. Próba ta kończy się śmiercią każdego z nich, siatka jest pod bardzo wysokim napięciem.
4. Do akcji natychmiastowo wkracza Milicja. Wszyscy protestujący zostają przetransportowani do południowej części obozu. Nikt z więźniów nie wie co się z nimi stanie.
5. Dowódca każe udać się pod główną scenę.
6. Więźniom zostaje zaprezentowany 3godzinny spektakl, mający na celu zresocjalizowanie ich oraz pokazanie im, jak bardzo zdegenerowana jest kultura punka.
7. Więźniowie, którzy zrozumieli błędy i chcą pomóc w organizacji obozu proszeni są o udanie się do wioski krishny. Zostaną oni uwolnieni, po uprzednim wykonaniu zabiegu lobotomii. Po nim będą mogli wykonywać najprostsze zadanie, takie jak sprzątanie lub przenoszenie mebli.
DZIEŃ CZWARTY
1. Po pobudce pozostali więźniowie proszeni są o udanie się pod małą scenę.
2. Żołnierze zaopatrzeni w maski gazowe zamykają teren dookoła małej sceny.
3. Na tym terenie zostaje rozproszony Cyklosarin.
4. Po godzinie żołnierze sprawdzają, czy komuś udało się przeżyć. Niedobitki zostają zastrzelone.
5. Ciała wokół małej sceny zostają spalone.
6. Teren całego obozu poddany jest działaniu silnych środków odkażających, zrzucanych z 3 helikopterów.
W przyszłości jałowe miejsce, które pozostało po obozie zostanie przeznaczone na budowę składu glazury.
- Stoigniew
kurwa, czemu ja tego wczoraj nie zaglądnołem...SOWIX666 pisze:[youtube][/youtube]
Teraz jest Decapitated.
można gdzieś wczorajsze gigi zobaczyć ??
- Riven
- Kontakt:
Już 29 lipca na spragnionych wrażeń uczestników festiwalu czeka spotkanie pt.Przeczytam Ci bajkę... „Zaufanie”, „Kim jest Ślimak Sam?”. "Jak się okazuje pierwszego dnia szkoły, ślimak Sam jest trochę inny niż reszta klasy. Nie może się zdecydować, czy jest chłopcem czy dziewczynką. Ze wstydu chowa się do skorupki, ale przecież nie może tak przeczekać wszystkich tych lat w szkole… Kiedy w końcu wychyla różki z ukrycia, w klasie czeka na niego kapibara Magda, szkolna pedagożka, która wysyła go ze specjalnym zadaniem do lasu. Ślimak spotka tam inne niezwykłe zwierzęta i dowie się, że nie ma jednego "prawidłowego" sposobu życia i tworzenia rodziny" - zachęca Wydawnictwo Krytyki Politycznej.
this is a land of wolves now
- Kurwaćukoglu
- postuje jak opętany!
- manieczki
Jestem w wiosce Play, Coffinek mój kochany poszedł odlać się do tojtojka i potem do lasku postawić kabana, a ja przeglądam se neta za darmoszke :)
I wietzie tzo? Jednak jestem w czepku urodzony,
Przystanek Woodstock: dwie osoby trafiły do szpitala. Piły płyn do mycia felg samochodowych
Tego samego kolesia wczoraj spotkaliśmy i też nam chciał darmowe picia dać, ale odmówiłem bo tak babełe mnie wyuczyła.
I wietzie tzo? Jednak jestem w czepku urodzony,
Przystanek Woodstock: dwie osoby trafiły do szpitala. Piły płyn do mycia felg samochodowych
Tego samego kolesia wczoraj spotkaliśmy i też nam chciał darmowe picia dać, ale odmówiłem bo tak babełe mnie wyuczyła.
-
Riven pisze:Już 29 lipca na spragnionych wrażeń uczestników festiwalu czeka spotkanie pt.Przeczytam Ci bajkę... „Zaufanie”, „Kim jest Ślimak Sam?”. "Jak się okazuje pierwszego dnia szkoły, ślimak Sam jest trochę inny niż reszta klasy. Nie może się zdecydować, czy jest chłopcem czy dziewczynką. Ze wstydu chowa się do skorupki, ale przecież nie może tak przeczekać wszystkich tych lat w szkole… Kiedy w końcu wychyla różki z ukrycia, w klasie czeka na niego kapibara Magda, szkolna pedagożka, która wysyła go ze specjalnym zadaniem do lasu. Ślimak spotka tam inne niezwykłe zwierzęta i dowie się, że nie ma jednego "prawidłowego" sposobu życia i tworzenia rodziny" - zachęca Wydawnictwo Krytyki Politycznej.
Poważnie powstało takie gówno?
- Riven
- Kontakt:
http://www.krytykapolityczna.pl/wydawni ... slimak-sam" onclick="window.open(this.href);return false;
tez nie wierzylem
tez nie wierzylem
this is a land of wolves now