Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Re: Nowe seriale
z kazdym odcinkiem coraz gorzej. smuteczek
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ten był lepszy bo rozpierducha była ;)

no i koniec 4 sezonu :( ale już za 2 tygodnie na Cinemax premiera 5 :) ostatniego :(

no i koniec 4 sezonu :( ale już za 2 tygodnie na Cinemax premiera 5 :) ostatniego :(
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
nowy Ray Donovan wyjebongo.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-

PIĘKNE.WSPANIAŁE.POLECAM
for real.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Jak wyżej, jak na razie nr one w tym roku, chociaż Fargo S02 na horyzoncie...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
bardzo czekam. Ray Donovan nowy i Humans ZAJEBISTE. W takich żyjemy czasach,seriale koszą filmy.pięknie.Sgt. Barnes pisze:Jak wyżej, jak na razie nr one w tym roku, chociaż Fargo S02 na horyzoncie...
- Dragazes
- w mackach Zła
Obejrzałem pierwszy odcinek, wielkie dzięki, właśnie czegoś takiego potrzebowałem.[V] pisze:
PIĘKNE.WSPANIAŁE.POLECAM
for real.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
do usług.właśnie odpalam 3 odcinek.
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Co tam za klimaty w tym Robocie są?
-
computer love. inżynieria społeczna.plastikman. alienacja.massive conspiracy against all world. morfina.umizgi korporacyjnych szczurów. fuck society.Wasyl pisze:Co tam za klimaty w tym Robocie są?
bardzo polecam.
- Gumiak

Polecam również. Świetny klimat, fabuła, aktorstwo. Masa akcji, intryg, każdy sobie rzepkę skrobie. Pierwszy sezon wciągnąłem nosem, zaraz zabieram się za drugi, podobno jeszcze lepszy. Arrr!
- booshee
- postuje jak opętany!
"from executive producer Michael Bay" i już mi się odechciało trochę :/Gumiak pisze: Polecam również. Świetny klimat, fabuła, aktorstwo. Masa akcji, intryg, każdy sobie rzepkę skrobie. Pierwszy sezon wciągnąłem nosem, zaraz zabieram się za drugi, podobno jeszcze lepszy. Arrr!
- Maro
nie zrażaj się bo to naprawdę dobry serial.booshee pisze:"from executive producer Michael Bay" i już mi się odechciało trochę :/Gumiak pisze: Polecam również. Świetny klimat, fabuła, aktorstwo. Masa akcji, intryg, każdy sobie rzepkę skrobie. Pierwszy sezon wciągnąłem nosem, zaraz zabieram się za drugi, podobno jeszcze lepszy. Arrr!
-
Gdzie oglądacie, bo odkąd umarło scs.pl... ;/
- Dragazes
- w mackach Zła
ja od kilku lat prawie wszystko biorę stąd: http://streamallthis.is/" onclick="window.open(this.href);return false;
ewentualnie: http://watchseries.lt/latest" onclick="window.open(this.href);return false;
ewentualnie: http://watchseries.lt/latest" onclick="window.open(this.href);return false;
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Block69
Dopiero teraz zobaczyłem 3 i 4 odcinek i to jakaś porażka jest. Póki dopiero półmetek serialu niech zostawią same widoki Kalifornii z muzyką Cohena i reszty w tle i wtedy będzie szansa na wybronienie 2 sezonu.black_lava pisze:z kazdym odcinkiem coraz gorzej. smuteczek
PENIS METAL
- Plastek
- Kontakt:
Fajny faktycznie, Na duży plus także - sporo wątków homo i bi.[V] pisze:
PIĘKNE.WSPANIAŁE.POLECAM
for real.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
i Detektyw znowu zamulił, nawet nie strzelali :/
jakoś se tego nie wyobrażam :PW USA trwa moda na odświeżanie klasycznych seriali z lat 90. Nowej wersji doczeka się również "Xena: Wojownicza księżniczka".
Reboot powstaje dla stacji NBC. Stanowiska producentów piastują Sam Raimi oraz Robert Tapert, autorzy nadawanego w latach 1995-2001 oryginału. Choć trwają poszukiwania nowej odtwórczyni tytułowej roli, przed kamerę ma powrócić pierwsza wojownicza księżniczka, czyli Lucy Lawless. Co ciekawe, aktorka zaprzecza na razie informacjom o kolejnych odcinkach.
nowa moda na pedałów w telewizji, blehPlastek pisze:Na duży plus także - sporo wątków homo
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- zaczyna szaleć
[quote="Żułek"]i Detektyw znowu zamulił, nawet nie strzelali :/
Pozwolę się nie zgodzić. Chyba najlepszy odcinek z drugiej serii. W pewnym momencie już zwątpiłem, ale jest światełko w tunelu. Colin w końcu porządnie wkurwiony no i baba fajny monolog o kutasach zapodała ;)
Pozwolę się nie zgodzić. Chyba najlepszy odcinek z drugiej serii. W pewnym momencie już zwątpiłem, ale jest światełko w tunelu. Colin w końcu porządnie wkurwiony no i baba fajny monolog o kutasach zapodała ;)
- Self
- rasowy masterfulowicz
A ja nadrabiam klasykę i od niedawna oglądam to:

ZA
JE
BIS
TE
!!!

ZA
JE
BIS