AUTOPSY

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

Re: AUTOPSY

23-07-2015, 10:22

nicram pisze: A mnie zdecydowanie nie. Zresztą już przy premierze pisałem, że ta płyta nie jest dobra. Oczywiście możecie naskakiwać na Heretyka, a na mnie wylać wiadro pomyj, ale zaklinanie rzeczywistości nic w tym przypadku nie da.
autopsy jest świętą krową na tym forum a ja specjalnie trochę sprawę wyolbrzymiłem i momentalnie powszechne oburzenie :) no nic, generalnie nie mam z tym problemu
535

23-07-2015, 10:27

Heretyk pisze:
nicram pisze: A mnie zdecydowanie nie. Zresztą już przy premierze pisałem, że ta płyta nie jest dobra. Oczywiście możecie naskakiwać na Heretyka, a na mnie wylać wiadro pomyj, ale zaklinanie rzeczywistości nic w tym przypadku nie da.
autopsy jest świętą krową na tym forum...
...i słusznie, bo to kapela sprawnie unikająca żenujących wpadek, typu "tupanie nóżką", "lateksowe podkoszulki", oraz "image rodem z czasopism dla kochających inaczej"...
Heretyk

23-07-2015, 10:32

co nie zmienia faktu że do poziomu najlepszych płyt kapeli pana, który tupie nóżką, nigdy się nawet nie zbliżyli
535

23-07-2015, 10:37

Niektórzy oszukują samych siebie przez całe życie. Masz jeszcze (mam nadzieję) trochę czasu, by to zmienić. Będę trzymał kciuki.
Heretyk

23-07-2015, 10:40

dzięki za troskę ale mi jest dobrze w moim świecie i chyba nie chcę niczego zmieniać :)
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

23-07-2015, 10:45

Heretyk pisze:autopsy jest świętą krową na tym forum a ja specjalnie trochę sprawę wyolbrzymiłem i momentalnie powszechne oburzenie :) no nic, generalnie nie mam z tym problemu
Absolutnie nie jestem oburzony Twoją postawą, byłem jedynie nieco zaniepokojony takim stwierdzeniem. O nicramie bym nawet nie wspominał, bo jemu już raczej nic nie pomoże ;).
Mimo wszystko szkoda byłoby nie usłyszeć takiego albumu jak The Headless Ritual idąc za Twoim stwierdzeniem, że niepotrzebnie się ukazał. Jednakowoż, jak napisałeś, wyolbrzymienie sprawy wiele wyjaśnia.
Nie rozumiem też stwierdzenia, że Autopsy to jakaś tam święta krowa. Skoro muzyka zespołu podoba mi się, a płyty które wydają przez kilkanaście lat są na przynajmniej dobrym poziomie, to dlaczego nie mam o tym tutaj napisać. Uwierz mi jeśliby nagrali jakąś chujnię, pierwszy pierdolną bym w nich kamieniem. ;)
support music, not rumors
Heretyk

23-07-2015, 10:55

Rattlehead pisze: Nie rozumiem też stwierdzenia, że Autopsy to jakaś tam święta krowa. Skoro muzyka zespołu podoba mi się, a płyty które wydają przez kilkanaście lat są na przynajmniej dobrym poziomie, to dlaczego nie mam o tym tutaj napisać. Uwierz mi jeśliby nagrali jakąś chujnię, pierwszy pierdolną bym w nich kamieniem. ;)
chujni nie nagrali i się na to nie zanosi, ale nikt nigdy nie napisał na tym forum złego słowa o Autopsy, przynajmniej ja sobie nie przypominam, więc sprawa jest delikatnie podejrzana. zwłaszcza, że mieszano tu już z gównem absolutnie wszystkie najlepsze zespoły metalowe i rockowe. nikogo nie oszczędzono ;) jedyny, kurwa, zespół świata, który wszyscy kochają miłością bezgraniczną? bez jaj ;)
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

23-07-2015, 10:58

Nie wiem, aż tak się nie zagłębiałem w temat. Jedyne co kojarzę to pan Skrimblodygor i piećczypieć jarają się Amerykanami. Nie no fajny zespół, trzeba przyznać. ;)
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

23-07-2015, 11:02

Z nowymi płytami Autopsy (dokładnie od "Macabre Eternal" bo "The Tomb Within" to zajebista EP-ka i wracam do niej) mam tak, że posłucham, raz dwa razy i wystarczy. Dobra muzyka, nawet bardzo, ale jakoś nie czuję tego vibe'u. Za to ostatni Abscess jest genialny i właściwie to bardziej mi teraz żal tego zespołu niż cieszę się z powrotu Autopsy.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

A co można złego powiedzieć o Autopsach ... Chyba jedynie tylko to że perkusista jest łysy .. ale to też przecież plus .
535

Heretyk pisze:
Rattlehead pisze: Nie rozumiem też stwierdzenia, że Autopsy to jakaś tam święta krowa. Skoro muzyka zespołu podoba mi się, a płyty które wydają przez kilkanaście lat są na przynajmniej dobrym poziomie, to dlaczego nie mam o tym tutaj napisać. Uwierz mi jeśliby nagrali jakąś chujnię, pierwszy pierdolną bym w nich kamieniem. ;)
chujni nie nagrali i się na to nie zanosi, ale nikt nigdy nie napisał na tym forum złego słowa o Autopsy, przynajmniej ja sobie nie przypominam, więc sprawa jest delikatnie podejrzana. zwłaszcza, że mieszano tu już z gównem absolutnie wszystkie najlepsze zespoły metalowe i rockowe. nikogo nie oszczędzono ;) jedyny, kurwa, zespół świata, który wszyscy kochają miłością bezgraniczną? bez jaj ;)
Bez przesady. Nie jedyny. Są przecież jeszcze Voivod i ... Atheist. Ten ostatni rozkłada Treya i spółkę w każdym rozdaniu i konfiguracji.
535

23-07-2015, 11:05

vicek pisze:A co można złego powiedzieć o Autopsach ... Chyba jedynie tylko to że perkusista jest łysy .. ale to też przecież plus .
Sportowych sylwetek nie mają, a to w tych czasach rzecz niezwykle istotna. Zaorać.
Heretyk

23-07-2015, 11:05

535 pisze: Bez przesady. Nie jedyny. Są przecież jeszcze Voivod i ... Atheist. Ten ostatni rozkłada Treya i spółkę w każdym rozdaniu i konfiguracji.
no wiadomo. ze o Autopsy nie wspomnę, bo tu w ogóle nie ma o czym dyskutować. 3 klasy różnicy
535

23-07-2015, 11:08

Wyolbrzymianie, prócz standardowego już marudzenia. Każdy wie, że to nie są trzy klasy, ale znajdź choć jeden powód, by dojebać Atheist.
Heretyk

23-07-2015, 11:11

535 pisze:Wyolbrzymianie, prócz standardowego już marudzenia. Każdy wie, że to nie są trzy klasy, ale znajdź choć jeden powód, by dojebać Atheist.
nie ma takiego. tylko że tu nie o mój gust idzie, bo gdyby mi się chciało przejrzeć stosowny temat, to pewnie bym tego trochę znalazł
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

23-07-2015, 14:25

Heretyk pisze:
autopsy jest świętą krową na tym forum a ja specjalnie trochę sprawę wyolbrzymiłem i momentalnie powszechne oburzenie :) no nic, generalnie nie mam z tym problemu
To nawet nie podlega dyskusji, że taką krową jest. Jak napiszę, że mi się nie podoba to od razu Rattleheadzio powie, że mi już nic nie pomoże. ;-) A przez wzgląd, że jestem twardy jak skała i raczej cieszą mnie takie opinie niż smucą. Inni się niestety przejmują i zamykają w sobie przed obliczem prawdy. :D
all the monsters will break your heart
Nasum

23-07-2015, 14:30

Jak grał Abscess to wszyscy marzyli, by Autopsy wrócił do świata żywych, wszyscy wtedy udowadniali że czekali na ten powrót, każdy był ich największym fanem. Teraz szkoda nagle Abscess;-) Dobrze , że ekipa Reiferta nie przejmuje sie takimi pierdołami, nie czyta opinii na swój temat, a jesli już, to ma je w dupie i robi to, co do niej należy- nagrywa muzykę. Nie taką, jaką oczekują fani, ale jaka im sie podoba, chropowata, brudna, na swój sposób prymitywna... ja tam nie będę narzekał, lubię to, co serwują i chętnie przyjmę kolejną porcję.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

23-07-2015, 14:37

nicram pisze:To nawet nie podlega dyskusji, że taką krową jest. Jak napiszę, że mi się nie podoba to od razu Rattleheadzio powie, że mi już nic nie pomoże. ;-) A przez wzgląd, że jestem twardy jak skała i raczej cieszą mnie takie opinie niż smucą, a inni się przejmują i zamykają w sobie przed obliczem prawdy. :D
Ależ ja mam kompletnie w dupie co Ci tam się podoba a co nie, pisz sobie co tam chcesz, nie zawracam sobie tym głowy, bo i po co. Ty chyba naprawdę uważasz, że każdy siedzi tylko na forum i wyłapuje co Ty tam sobie pierdolisz.
Opinia o danej płycie pana Heretyka trochę jednak mnie zaskoczyła (sam też napisał, że trochę ją wyolbrzymił) bo chłopina pisze z sensem i zawsze dobrze czyta się jego posty. Cała filozofia panie nicram, a ty zawsze doszukujesz się siedemnastego dna.
Twoje zdrowie! ;)
Zauważyłem, że od dłuższego już czasu wchodzę na forum po spożyciu. Znak to, że na trzeźwo już się nie da?
Nasum

23-07-2015, 14:45

Rattlehead pisze: Zauważyłem, że od dłuższego już czasu wchodzę na forum po spożyciu. Znak to, że na trzeźwo już się nie da?

Znak to, że odkryłeś istotę pisania na forum - wtedy jest najlepiej, najbardziej zażarte dyskusje rodzą się w oparach alkoholu;-) Zdrowie.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

23-07-2015, 14:50

Nasum pisze:
Rattlehead pisze: Zauważyłem, że od dłuższego już czasu wchodzę na forum po spożyciu. Znak to, że na trzeźwo już się nie da?
Znak to, że odkryłeś istotę pisania na forum - wtedy jest najlepiej, najbardziej zażarte dyskusje rodzą się w oparach alkoholu;-) Zdrowie.
hehe coś w tym jest. Trzeba będzie zakupić jeszcze kilka piwów i rozruszać forumową bandę, kilka chujów puścić, zjebać całą dyskografię DsO i zrobić świętą krowę z Autopsy, Voivod, Megadeth i Virgin Snatch.
ODPOWIEDZ