Brutal Assault XX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: Brutal Assault XX
Jest rozpiska gadzinowa: http://brutalassault.cz/en/schedule/" onclick="window.open(this.href);return false;
dość chujowa (pokrywają się m.in. Annihilator/Sarke, Death DTA/Skepticism, Kypck/TDEP i Lvcifyre/At the Gates + parę razy trzeba będzie biegiem lecieć do blaszaka i odpuścić kilkanaście minut któregoś koncertu...), ale pewnie jak zwykle jeszcze pincet razy zmienią
dość chujowa (pokrywają się m.in. Annihilator/Sarke, Death DTA/Skepticism, Kypck/TDEP i Lvcifyre/At the Gates + parę razy trzeba będzie biegiem lecieć do blaszaka i odpuścić kilkanaście minut któregoś koncertu...), ale pewnie jak zwykle jeszcze pincet razy zmienią
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Bloodbath i ATR - kurwa. Czwartek to w ogóle chyba nie pójde na małą scene :(
Patrze tak i to są jakieś jaja. Najlepsze zespły na dużej i na małej graja wtym samym czasie.
Patrze tak i to są jakieś jaja. Najlepsze zespły na dużej i na małej graja wtym samym czasie.
-
- postuje jak opętany!
Ostatnio też tak było, Pungent Stench do tej pory nie mogę odżałować :(gelO pisze:Bloodbath i ATR - kurwa. Czwartek to w ogóle chyba nie pójde na małą scene :(
W tym roku jak dla mnie źle nie jest, szkoda Bloodbath / ATR, poza tym da się żyć. Chociaż kumulacja w czwartek i piątek okrutna, mało przerw na browara :( Za to w sobotę piknik.
A środę sądząc z godzin jednak małą scenę odpalają, fajnie że Perturbator się kryje z Zoulfly, będzie luz.
- lucass
- weteran forumowych bitew
Damy rade Misiek. Nie sraj żarem .gelO pisze:Bloodbath i ATR - kurwa. Czwartek to w ogóle chyba nie pójde na małą scene :(
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Self
- rasowy masterfulowicz
Jak już pisałem - jeszcze 3 lata temu, kiedy ostatnio byłem, to pamiętam, że po opublikowaniu pierwszej rozpiski zrobili dość mocne roszady, gdy poszło oburzenie, że m.in. Watain ma grać w pełnym słońcu. Jak było przez ostatnie dwa lata to nie wiem, ale pewnie podobnie, co nie? Byle tylko na gorsze nie zmieniali. :D
Co do maratonów to rzeczywiście - w piątek od Brujerii o 17:45 w zasadzie muszę zostać do końca dnia z krótkimi wycieczkami na małą scenę.
Co do maratonów to rzeczywiście - w piątek od Brujerii o 17:45 w zasadzie muszę zostać do końca dnia z krótkimi wycieczkami na małą scenę.
Potwierdzam. Damy radę. Tylko trzeba zabrać poduszki oraz koce na DHG i będzie bdb!!lucass pisze:Damy rade Misiek. Nie sraj żarem .gelO pisze:Bloodbath i ATR - kurwa. Czwartek to w ogóle chyba nie pójde na małą scene :(
Z tego co widzę, bardzo dobra jest ta rozpiska. Nic mi "nie koliduje". Można spokojnie wchodzić w okolicach siedemnastej, a jak się po drodze coś odpuści, to widzę to bardzo komfortowo.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
mam na sprzedaz listek. za 300.
Jak tam towarzystwo? Garnitury już przyszykowane? Fury odkurzone i napastowane?
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Namiot zakupiony wczoraj.
Sprytnie. Zapewne masz zamiar podejmować w nim, te przesadnie opalone piękności o pełnych kształtach, które przechadzają się leniwie po ulicach miasta.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Dla Ciebie miejsce się też znajdzie.
No nie wiem. Jeżeli to słynny namiot dwusekundowy, to we dwóch możemy sobie przypadkiem dziecko zrobić i to bez obecności wspomnianych wyżej piękności. W każdym razie dziękuję za zaproszenie i zapewne do zobaczenia.
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Prognozy na piątek mówią coś o 37st. Dobrze że coś ciekawszego zaczyna się od Winterfylleth o 17:30 z tego co pamiętam.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
E nie bardzo, bo Antropomorphia, Pro-Pain, Krisiun, Maximum Penalty, Walls Of Jericho i Kataklysm od biedy.
- Self
- rasowy masterfulowicz
W ogóle we w miarę wczesnych godzinach w różnych dniach znajdzie się parę ciekawych występów (poza powyższymi jeszcze Squash Bowels, Decapitated, Blood Red Throne i Defeated Sanity), więc trzeba będzie się chyba w parasole przeciwsłoneczne zaopatrzyć.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
odpada killing joke, dochodzi procession. jak dla mnie nawet lepiej :)
Guilty of being right
- Lobas
- zaczyna szaleć
Kurwa, strasznie mi zależało na koncercie Killing Joke. Ich występ był jednym z 3 na które najbardziej czekałem. Bez jaj, że zastąpili ich jakimś śmiesznym chilijskim zespołem.
Chelsea Bus Company
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Nie no, PROCESSION ok, chętnie zobaczę, ale straty KILLING JOKE to nie ma szans wyrównać. Też się cholernie napalałem na ten koncert. Jednakże głowa do góry, spodnie na kantkę odprasowane, rozpiska jest ogólnie bdb:-)!!! - czas rozpocząć final downcount!
- Block69
- zahartowany metalizator
Jakby nie Islandia to planowałem jechać na Brutala. Głównie na KILLING JOKE i ANTAEUS ;)
PENIS METAL
- Self
- rasowy masterfulowicz
Heh, pozdrów ekipy z Solstafir i Svartidaudi, jeśli się miniecie na lotnisku. ;)
No to co, ktoś ma ochotę napić się z ojcem świętym? Względnie może ktoś szuka miejsca w aucie z Posen? Zdaje się, że nadal mamy jedno wolne miejsce. ;)
No ja też czekałem zarówno na Killing Joke jak i na Antaeus, ale nie ma co płakać, bo jest mnóstwo innych ciekawych propozycji.martyrdoom pisze:Nie no, PROCESSION ok, chętnie zobaczę, ale straty KILLING JOKE to nie ma szans wyrównać. Też się cholernie napalałem na ten koncert. Jednakże głowa do góry, spodnie na kantkę odprasowane, rozpiska jest ogólnie bdb:-)!!! - czas rozpocząć final downcount!
No to co, ktoś ma ochotę napić się z ojcem świętym? Względnie może ktoś szuka miejsca w aucie z Posen? Zdaje się, że nadal mamy jedno wolne miejsce. ;)