pod starym na innej platformie też jeszcze działa :Dmanieczki pisze:Żarty sobie robisz? :) Przecież to Twoje ulubione distro z Wrocławia (przynajmniej tak było parę lat wstecz) pod nowym szyldem :)Necropunk pisze:metalshop.cba.pl - kupował ktoś już tutaj? warto?
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Rozchodzi mnie się o Shades of God 2xlp clearmanieczki pisze:http://hellthrasher.com/shop/manufactur ... acturer=22" onclick="window.open(this.href);return false;Kilgore pisze:Można gdzieś u nas dostać płyty z The end Records ?
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie widzę nigdzie. Jedyne co znajduję to wersje od PeacevilleKilgore pisze:Rozchodzi mnie się o Shades of God 2xlp clearmanieczki pisze:http://hellthrasher.com/shop/manufactur ... acturer=22" onclick="window.open(this.href);return false;Kilgore pisze:Można gdzieś u nas dostać płyty z The end Records ?
http://www.fan.pl/shopping/pe.php?id=17 ... des_Of_God" onclick="window.open(this.href);return false;
http://deformeathing.com/index.php/para ... od-lp.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
WHP-elegancko i pół darmo (Amestigon za 29 zł :)), tylko ta wysyłka kurierem...
- Godplayer
- w mackach Zła
Bloodcult 6/6
Harlequin 6/6
morbid 6/6
Harlequin 6/6
morbid 6/6
- morbid
- rasowy masterfulowicz
ja dostałem rozjebana przesyłkę(karton uszkodzony,lp armagedon delikatnie odduszony pod wpływem ciężaru jakiegos chyba...co za problem dodac dodatkowy karton....pospiech????pogodancer pisze:WHP-elegancko i pół darmo (Amestigon za 29 zł :)), tylko ta wysyłka kurierem...
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
morbid pisze:ja dostałem rozjebana przesyłkę(karton uszkodzony,lp armagedon delikatnie odduszony pod wpływem ciężaru jakiegos chyba...co za problem dodac dodatkowy karton....pospiech????pogodancer pisze:WHP-elegancko i pół darmo (Amestigon za 29 zł :)), tylko ta wysyłka kurierem...
dziwne bo ja zawsze dostawalem zajebiscie zabezpieczone przesylki taki jakby podwojny karton i nie bylo problemow z lpsami, napisz do barta na pewno sie dogadacie i pewnie jakiegos gratisa dostaniesz
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
o chuj ci chodzi paniczu? :Dmanieczki pisze:Żarty sobie robisz? :) Przecież to Twoje ulubione distro z Wrocławia (przynajmniej tak było parę lat wstecz) pod nowym szyldem :)Necropunk pisze:metalshop.cba.pl - kupował ktoś już tutaj? warto?
- morbid
- rasowy masterfulowicz
NIE OCZEKJĘ GRATISÓW :) WIEM JAK DZIAŁA NASZA POCZTA..PRZEDE WSZYSTKIM NIE MAM PRETENSJI DO NADAWCY...MOJA SUGESTIA TYLKO ABY MOZE WZMOCNIC TROSZKE PRZESYŁKE :) BO SAM KARTON ORAZ BABELKI W SRODKU NIE ZAWSZE WYSTAWCZA....ZDRÓWKO KUPUJACYCH I WSPIERAJACYCH.....TYLE W TEMACIE :)
- Silent_Sea
... czy aby przesyłka nie była dostarczona przez DPD ? Pytam, bo nie lubię gdy bezpodstawnie szkaluje się dobre imię Najświętszej Poczty Polskiej :)morbid pisze:NIE OCZEKJĘ GRATISÓW :) WIEM JAK DZIAŁA NASZA POCZTA..PRZEDE WSZYSTKIM NIE MAM PRETENSJI DO NADAWCY...MOJA SUGESTIA TYLKO ABY MOZE WZMOCNIC TROSZKE PRZESYŁKE :) BO SAM KARTON ORAZ BABELKI W SRODKU NIE ZAWSZE WYSTAWCZA....ZDRÓWKO KUPUJACYCH I WSPIERAJACYCH.....TYLE W TEMACIE :)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
MOŻLIWE....Silent_Sea pisze:... czy aby przesyłka nie była dostarczona przez DPD ? Pytam, bo nie lubię gdy bezpodstawnie szkaluje się dobre imię Najświętszej Poczty Polskiej :)morbid pisze:NIE OCZEKJĘ GRATISÓW :) WIEM JAK DZIAŁA NASZA POCZTA..PRZEDE WSZYSTKIM NIE MAM PRETENSJI DO NADAWCY...MOJA SUGESTIA TYLKO ABY MOZE WZMOCNIC TROSZKE PRZESYŁKE :) BO SAM KARTON ORAZ BABELKI W SRODKU NIE ZAWSZE WYSTAWCZA....ZDRÓWKO KUPUJACYCH I WSPIERAJACYCH.....TYLE W TEMACIE :)
-
- w mackach Zła
tym bardziej, że jakość usług PP na przestrzeni ostatnich 10 lat wzrosła w ekspresowym tempie. w porównaniu do deutsche post czy royal mail jesteśmy w peletonie, poważka.
- Najprzewielebniejszy
o ile pamietam to w WHP za posłanca robi siódemka.
Nigdy nie spotkałem sie ze słabym pakowaniem ze strony chudego Barta. Zwłaszcza LPsów
Nigdy nie spotkałem sie ze słabym pakowaniem ze strony chudego Barta. Zwłaszcza LPsów
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- pogodancer
Zgadza się.Silent_Sea pisze:... czy aby przesyłka nie była dostarczona przez DPD ? Pytam, bo nie lubię gdy bezpodstawnie szkaluje się dobre imię Najświętszej Poczty Polskiej :)morbid pisze:NIE OCZEKJĘ GRATISÓW :) WIEM JAK DZIAŁA NASZA POCZTA..PRZEDE WSZYSTKIM NIE MAM PRETENSJI DO NADAWCY...MOJA SUGESTIA TYLKO ABY MOZE WZMOCNIC TROSZKE PRZESYŁKE :) BO SAM KARTON ORAZ BABELKI W SRODKU NIE ZAWSZE WYSTAWCZA....ZDRÓWKO KUPUJACYCH I WSPIERAJACYCH.....TYLE W TEMACIE :)
A przy okazji Sova-rewelacja podobnie jak poczta polska:)
- IMP-|-OUS
WHP zawsze OK
-
EMP Polska kolejny raz bez zastrzezeń. Realizacja w cztery dni robocze. Solidnie zapakowane Lps i merch plus rabat 25zł. Polecam!
- Nerwowy
Bdb sklepon - jedyne co mi nie pasuje to wysyłka kurierem.SCREAMBLOODYGORE pisze:EMP Polska kolejny raz bez zastrzezeń. Realizacja w cztery dni robocze. Solidnie zapakowane Lps i merch plus rabat 25zł. Polecam!
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
se lukajta do garazela bo Tom zrobil duza aktualizacje. Lepsze rzeczy juz poschodzily (tak dziala wlasnie wolny rynek) ale np perditions temple i inne smakolyki mozecie lyknac.
Artur_burzum - dogadaliscie sie?
Artur_burzum - dogadaliscie sie?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- pogodancer
Amestigon został szybciej zniknięty niż w WHP :)
-
- starszy świeżak
Rockserwis.pl to dno, zamowienie zlozone 6 lipca. Na szczescie nie wplacalem nic z gory. Co tyudzien automatycznie wysylany maila z ta sama informacja" oczekujemy na dostawe od producenta". Po 5 tygodniach dzownie i pytam ile jeszcze trzeba czekac. W odpowiedzi slysze, ze jak nie chce to moge zrezygnowac. Nie ma jak walka o klienta. Zenada. 5 tygodni i zadnego przepraszam. Zdecydowanie nie polecam! Nie wiedzialem, ze tak ciezko sprowadzic DVD bluray Katataonia "Sanctitude". Saturn przywiozl to dzis, a wczoraj zamowilem. Zaluje ze pokusilem sie na nizsza cene w Rockserwis. 10 zł roznicy (5 tygodni czekania bez rezultatu) a ile wkurwienia.