Ten w copce skojarzył mi się z waginosceptyczną wersją tego panamanieczki pisze:Tu jest Polska

Kto wie z jakiego filmu, palec pod budkę.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ten w copce skojarzył mi się z waginosceptyczną wersją tego panamanieczki pisze:Tu jest Polska
manieczki pisze:W tym roku zaserwowano nam taki performęs. Śmieszne w chuj. Niestety, nie widziałem tego na żywo...
manieczki pisze:Mnie się pytasz?
Na koszulkach majo napisane przystanek jezus. W sumie to i Wood to jedno i to samo :)
Być byłem, ale nie w tym miejscu kiedy trwał ten performęs.harvestman pisze:manieczki pisze:Mnie się pytasz?
Na koszulkach majo napisane przystanek jezus. W sumie to i Wood to jedno i to samo :)
Myślałem że tam byłeś ;)
Tak czy inaczej żałosne to przedstawienie.
przekonaliśta mnie, za rok jestem xDmanieczki pisze:W tym roku zaserwowano nam taki performęs. Śmieszne w chuj. Niestety, nie widziałem tego na żywo...
Pewnie to, jak to chrześcijanie są prześladowani. O tym co się dzieje w Syrii wiadomo nie od dziś i wątpię żeby takie szopki miały jakiś pozytywny skutek, zmusiły do refleksji czy jakiegoś działania. Efekt jest taki, że bynajmniej u mnie, wywołały uśmiech politowania. Tak na marginesie, jak już chcieli coś takiego robić, to chociaż by sobie zorganizowali jakieś atrapy pistoletów, strzelanie z palców, no cóż.... wiadomo :)Nasum pisze:Z drugiej strony, ciekawi mnie jaki przekaz kryje się za tym przedstawieniem, co chcieli osiagnąć?
No właśnie :)Plastek pisze:Poza tym prześladowanie chrześcijan bardzo ok!
Fixxed pisze:Czasami nie jest tak, że ISIS wymordowało więcej muzułmanów niż chrześcijan na Bliskim Wschodzie?
Ni chuja, przecież bez chrześcijaństwa nie byłoby religijnego black metalu!Plastek pisze:Poza tym prześladowanie chrześcijan bardzo ok!
Self pisze:Ni chuja, przecież bez chrześcijaństwa nie byłoby religijnego black metalu!Plastek pisze:Poza tym prześladowanie chrześcijan bardzo ok!
to akurat najbardziej usprawiedliwiony performens na tym spedzie - moze przynajmniej pare osob z tej lewackiej masy uzmyslowi sobie kogo chce sprowadzic do nas ich guru tusk.Nasum pisze:W zasadzie to chyba każdy performens czy inne około woodstockowe warsztaty czy jak oni to tam nazywają są żałosne.
teraz wiadomo na jakich stronach siedzą redaktory z republika.tvseguleh pisze: