NEKROMER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
zawlekacz
w mackach Zła

Re: NEKROMER

10-06-2014, 14:59

kolo ma jazdę na czarnuchow...
nie ma to tamto
blindfold
zaczyna szaleć

10-06-2014, 15:28

z nim powinni pojechac kiedys na co najmniej dwa badyle. jak ta małpa wchodzi na wizje, to cebula zaczyna mi gnić w ogrodku.
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

10-06-2014, 18:18

DST pisze:
Plasfodeur pisze:Ten "dziennikarz" jest skrojony na ich miarę.
Ja tam lubię styl prowadzenia wywiadów na "wyjebce" jaką prezentuje Pakol.
nie kumam, niczego się nie dowiesz, żadnego poziomu to nie trzyma, ogólnie buraki wolę jednak w barszczu niż z mikrofonem w łapie
Grrrówno!
Awatar użytkownika
Bień
postuje jak opętany!

10-06-2014, 19:28

manieczki pisze:

Kod: Zaznacz cały

Zapraszamy do zobaczenia video wywiadu z zespołem w Pakol TV.

Porozmawialiśmy z Pakolem o tekstach piosenek, muzyce i jej odbiorze, albumie „Pray For Enemies”, naszej współpracy z RPS Enterteyment, a także o tematach związanych z naszymi inspiracjami… Poruszyliśmy zagadnienia kinematografii, legend sceny metalowej i paru innych kwestii. 
[youtube][/youtube]
Tam maks na prawo to Jason Newsted? He he wiem.Dojebalem maks.
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

10-06-2014, 19:29

^do Plasfodeur

Oczywiście nie prezentuje on wysublimowanego poziomu dziennikarskiego, ale wydaje mi się że nie o to chodzi. Po prostu oglądasz luźną rozmowę, w której jest trochę gadania o niczym, ale nie ma dziennikarskiej spinki. Mi tam to pasuje, ale rozumiem że wielu ludzi niski poziom merytoryczny rozmowy może drażnić.
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

11-06-2014, 09:10

blindfold pisze:z nim powinni pojechac kiedys na co najmniej dwa badyle. jak ta małpa wchodzi na wizje, to cebula zaczyna mi gnić w ogrodku.
Ta, a ten pakol tez widze jakas gwiazda intelektu
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

11-06-2014, 09:57

DST pisze:^do Plasfodeur

Oczywiście nie prezentuje on wysublimowanego poziomu dziennikarskiego, ale wydaje mi się że nie o to chodzi. Po prostu oglądasz luźną rozmowę, w której jest trochę gadania o niczym, ale nie ma dziennikarskiej spinki. Mi tam to pasuje, ale rozumiem że wielu ludzi niski poziom merytoryczny rozmowy może drażnić.
Ale luźną rozmowę bez spinki można poprwoadzić na jakimś poziomie, bo tu mamy kurwa kloakę.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-06-2014, 10:06

*pitoli jakas madrosc zyciowa od rzeczy* ... "e chuj cos mi sie popierdolilo, jebac"

no naprawde, swietny prezenter na luzie ;D kolejna youtube'owa (?) gwiazdka z polski, hehe
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
tomder
zaczyna szaleć

22-06-2014, 19:33

:D
[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
manieczki

22-06-2014, 20:24

bjutiful, do momentu wkroczenia Pana jak się domyślam Nekromera mi się podobało...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Hollowman
w mackach Zła

22-06-2014, 20:31

10/10
Nothingface
postuje jak opętany!

22-06-2014, 21:55

Jesu
Awatar użytkownika
manieczki

22-06-2014, 21:57

Sleep
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
SOWIX666
postuje jak opętany!

22-06-2014, 22:13

Scorn
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

22-06-2014, 22:33

Godspeed you black emperor!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
manieczki

29-06-2015, 22:47

NEKROMER to wiele inspiracji pochodzących z szerokiego i różnorodnego świata muzyki. Od klasycznego metalu z naciskiem na death/thrash, przez elektronikę, rock, kończąc na amerykańskim rapie. Nie ograniczanie siebie, nie zamykanie tylko w jednej szufladzie pozwala na tworzenie czegoś innego. Własnego tworu. Ma to swój wydźwięk w przekazie, wizerunku, a także działalności zespołu.Interesujące kooperacje z takimi markami jak Art-Line Tattoo Rybnik (studio tatuażu i kolczykowania) czy Fabzoo (brand odzieżowy), produkcja muzyki do nietuzinkowych projektów oraz reklam związanych nie tylko ze sceną muzyczną, to również ciekawy aspekt z życia zespołu.Współpraca z wytwórnią RPS Enterteyment to nowy rozdział. Metalowy zespół w wytwórni skupiającej przede wszystkim hip-hop'owców, to nie lada gratka dla polskiego słuchacza. Odważne pomysły i koncepcje. Spodziewajcie się niespodziewanego!
Awatar użytkownika
Alkoholokaust
postuje jak opętany!
Kontakt:

29-06-2015, 23:02

Komentarz na youtube bardzo adekwatny:
"Nekromer jest autentyczny i o emocje tutaj chodzi". To na chuj robiliście focie z dodą i latalićie za kim się da żeby mówili, jacy to wy nie jesteście zajebiści? Przykład: Decapitated czy Robert Leszczyński. Próbowaliście się podpiąć pod Paulę, ale , że nie wyszło to poszła w pizdu. Graliście w Jaka to melodia jakieś chujowe piosenki, siadywaliście w różnych gównianych programach , nie wydając żadnej płyty dawaliście wywiady dla lokalnej gazety. Nagrywaliście płytę OCVLTA bo Behemoth był modny, a kiedy więcej wyświetleń miała parodia moich kumpli o nazwie OKVRWA to powiedzieliście, że rok nagrywany materiał był zbyt chujowy i nagrywacie co innego, po czym po dwóch tygodniach materiał był już gotowy. Jak jechaliście autem i zaczęliście straszyć mojego kumpla, 170 cm wzrostu, 50kg wagi żeby usunął filmik OKVRWA a on powiedział wielce wielmożnemu panu po lewej , żeby się jebał i może sie z nim napierdalać, to powiedział owy pan , że ma szczęscie , że teraz czasu nie mają i spierdoliliście (a było was 3). W ogóle zaczynaliście od black metalu (chujowego swoją drogą) , który wraz z waszymi wymalowanymi mordami był na myspace, a teraz wszystko pousuwane. Wrzucaliście filmik z nagrywania albumu, jak nikt o was nie słyszał, nie mieliście żadnego materiału i chuj to kogo jebało. Przez 4 lata wasze video ma 27k wyświetleń. MC Omen was przebija. Tak się właśnie gra muzykę dla kasy a nie dla pasji, wszystko pod publiczkę i wzajemne pucowanie pałek. Pozytywne komenty macie od "znajomych" , którzy za plecami z was mają bekę, a liczą na rewanżyk jakbyście się wybili. Żadna metalowa wytwórnia nie chciała was wydać dlatego macie album w RPS. I nie gracie metalu tylko zjebany metalcore/hardcore na tak przerobionych motywach, że aż dupa boli od nieoryginalności. Muzycznie biedny Linkin Park/Slipknot. Napisałem więcej pod waszym wideo, ale usuneliscie, bo prawda jednak boli. Kiedy kolejny nakład płyty, bo rozumiem , że cały się rozszedł? A wyśmiewanie się na początku z Bonusa BGC było najśmieszniejszą częścią wywiadu. To tak jakby MC Kula wyśmiewał się z Lecha Rocha Pawlaka. Bo zdajecie sobie sprawę, że cała metalowa scena ma z was bekę? A jedyne osoby które was słuchają to albo znajomi albo osoby, które nie siedzą w ogóle w środowisku metalowym. W takich chwilach aż smutno mi, że jesteście z tego samego miasta co ja. A beke pare lat temu cisneli z was nawet wasi nauczyciele. PS Piszę was z małej litery specjalnie, zero szacunku dla sprzedawczyków. Tylko z tego co mi wiadomo to szkoda mi Bartha, bo nie gra źle na perkusji a przez Mongoła Hellfielda zjebie sobie tak reputację , że jak już Hellfield pójdzie grać gdzie indziej (a tak będzie) to nie znajdzie nikogo chętnego do współpracy. Wykurwiaj Bartek z tego gówna, póki jeszcze zapach zejdzie.
hare hare supermarket

nsbm.pl
Awatar użytkownika
manieczki

29-06-2015, 23:12

Obrazek
Awatar użytkownika
Bień
postuje jak opętany!

05-08-2015, 08:36

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
domel666
zaczyna szaleć

05-08-2015, 12:37

nekro gówno szok co to za palanty