GRAVE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: GRAVE
piękny numer!
Grave po raz kolejny udowadniają swoją wyższość nad innymi "ikonami" szwedzkiego death metalu. Aktualny Entombed to siódma woda po kisielu, Unleashed rozrzedził się do granic możliwości, Merciless, Cemetary, Dismember, EOS zdechły, Seance, Hypocrisy, ATG, Desultory coś tam pierdzą, ale jakoś bez przekonania, ewentualnie Unanimated i Necrophobic trzymają jakoś fason.
Long live Ola!
Grave po raz kolejny udowadniają swoją wyższość nad innymi "ikonami" szwedzkiego death metalu. Aktualny Entombed to siódma woda po kisielu, Unleashed rozrzedził się do granic możliwości, Merciless, Cemetary, Dismember, EOS zdechły, Seance, Hypocrisy, ATG, Desultory coś tam pierdzą, ale jakoś bez przekonania, ewentualnie Unanimated i Necrophobic trzymają jakoś fason.
Long live Ola!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przypominam o SORCERY, USURPRESS, BOMBS OF HADES i MORDBRAND, a w kolejce czeka nowy WOMBBATH.Drone pisze:Fantastyczny numer, gitary mielą jak złoto!
A co do szwedzkich kapel, to mocno trzyma się NOMINON (choć oni nie są tacy szwedzcy), no i jest sentymentalne ENTRAILS.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
To mielenie to esencja death metalu o czym co poniektórzy zapomnieliDrone pisze:Fantastyczny numer, gitary mielą jak złoto!
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
ano coś w ten deseń właśnie. A numer znakomity.Analripper pisze:piękny numer!
Long live Ola!
Coś tam było! Człowiek!
- maciek z klanu
dobra forme maja od ostatnich conajmniej 2ch albumow, nowy kupuje w ciemno
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
juz wczssniej to pisalem ale powtorze sie: kocham Grave!!!!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- WaszJudasz
Miszcz.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Lukass
Numer bdb. A wyższość to teraz łatwa sprawa. Scena w rozsypce, aktualnego Entombed właściwie nie ma, bo Entombed AD mimo wszystko ciężko uznać za pełnoprawną kontynuację. Co nie zmienia faktu, że na ostatnim koncercie zmietli i - jak dla mnie - zagrali odrobinę lepiej niż Grave. Ale to pewnie dlatego, że ten ich rockandrollowy sznyt bardzo lubię. Grave też świetnie się zaprezentował.Analripper pisze:piękny numer!
Grave po raz kolejny udowadniają swoją wyższość nad innymi "ikonami" szwedzkiego death metalu. Aktualny Entombed to siódma woda po kisielu
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- maciek z klanu
Nasum pisze:Pacjent pisze:
Nie do końca przemawia do mnie ta okładka...
ta okladka pasowalaby idealnie do hooded menace
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo