[V] pisze:ten scenariusz: oddałem życie za marynarke,chłe,chłe ..
miałem coś pisać ale jeden z kolegów profesorów przeprowadził już dogłębną analize która ostatecznie zamyka temat.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vulture, czemu zamknąłeś fanpage'a?
I dobrze, plankton podążający za trendem przestanie zwracać uwagi na serial - TYM LEPIEJ.
co do tego fanpage'a - Zamiast rzetelnego prowadzenia strony, i kreowania ciekawych dyskusji, przyjął pozę nieomylnego mentora, potem zaczęli śmieli się z niego.
nie jestem mentorem,nie jestem nieomylny,może troche zblazowany. rozczarowany współczesną sceną ale uprawiam swoje poletko,ba nawet wywiady robię czasem ,wiesz?,nie mogę za to przypomnieć sobie ani jednego posta napisanego przez Ciebie.
Skaut,fan page jest, ale ta formuła przestaje mnie pociągać..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
nie jestem mentorem,nie jestem nieomylny,może troche zblazowany. rozczarowany współczesną sceną ale uprawiam swoje poletko,ba nawet wywiady robię czasem ,wiesz?,nie mogę za to przypomnieć sobie ani jednego posta napisanego przez Ciebie.
[/quote]
za to ja pamiętam z jakim chamstwem wobec tych którzy mieli inną opinię i butą prowadziłeś swój "FAN PAGE".
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Gumiak pisze:Absolutnie najgorszą postacią była dupa Franka, na domiar złego nawet cycków nie pokazała.
Najgorszy to był ten dzieciak Velcoro. Nie dość. że gruby to jeszcze rudy. Matka fajna dupa, ojciec przystojny, oboje szczupli, a dali takiego gniota dałnowatego w ogóle oderwanego od tych postaci.
Serio na dzieciaka zwróciłeś uwagę? Przecież tyle go było w tym serialu co wcale, a dali takiego niepodobnego do Velcoro specjalnie, żeby wszyscy myśleli, że to nie jego.
Dupa Franka zaś prezentowała grę aktorską na poziomie Na wspólnej, przeciągała sceny niemożebnie (wszystkie z nią były chujowe bez wyjątku), robiła takie miny, że aż mi się rzygać chciało i jakby jeszcze było mało jej wątek był całkowicie zbędny.
Gumiak pisze:
Dupa Franka zaś prezentowała grę aktorską na poziomie Na wspólnej, przeciągała sceny niemożebnie (wszystkie z nią były chujowe bez wyjątku), robiła takie miny, że aż mi się rzygać chciało i jakby jeszcze było mało jej wątek był całkowicie zbędny.
Gumiak pisze:Serio na dzieciaka zwróciłeś uwagę? Przecież tyle go było w tym serialu co wcale, a dali takiego niepodobnego do Velcoro specjalnie, żeby wszyscy myśleli, że to nie jego.
no ale w końcu okazało się, że jego. Chociaż czekaj, 99,9% to chyba facet miał pecha i znalazł się w tym 0,1%
Nieszczęśliwy i znudzony swoim bytem Lucyfer Morningstar porzuca funkcję Władcy Piekieł i udaje się do Los Angeles, gdzie zostaje właścicielem luksusowego klubu nocnego
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
nie możesz mieć, teoretycznie wygląda to tak, że możesz ściągać nielegalne pliki (filmy, muzykę, dokumenty - gry i programy już nie) jeżeli jednocześnie ich nie udostępniasz, ale fizycznie posiadać ich już nie możesz, i nie ma tutaj żadnej zasady 24h, wymyślonej przez serwisy warezowe i te typu chomikuj - polskie prawo...