Brutal Assault XX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Re: Brutal Assault XX
Oczywiście! Smakowałem to cudo codziennie :)
- Dipsychia
- rozkręca się
No proszę, prawie taki sam zestaw jak wyżej ;)Raagoon pisze:Tak naprędce
W całości:
Asphyx Enslaved Bloodbath Cannibal Corpse Primordial Napalm Death Death DTA Godflesh Marduk Sólstafir At The Gates Esoteric Winterfylleth Demilich Rome Dead Congregation Cult Of Fire Melechesh Ad Nauseam Triptykon Mayhem Svartidauði dwa razy
częściowo:
Arcturus, Brujeria, Candlemass, Cryptopsy, Einherjer, Agalloch, Sarke, Anaal Nathrakh, Katatonia Dødheimsgard

- Raagoon
To nie przypadek ;)
Ale nieobecności na przynajmniej dziesięciu koncertach bardzo żałuję.
Ale nieobecności na przynajmniej dziesięciu koncertach bardzo żałuję.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
" onclick="window.open(this.href);return false;
No tak, ale to psioczenie na Woodstock jest modne wsrod brudasow...
bonus: przylapany 535 przed koncertem Arcturus prezy swoje cialo
No tak, ale to psioczenie na Woodstock jest modne wsrod brudasow...
bonus: przylapany 535 przed koncertem Arcturus prezy swoje cialo
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestem winien małą relację. Więc było tak. Przyjechałem i wypiłem piwo, potem znowu piwo i jeszcze cztery. Następnie poszedłem na piwo, i tam już zostałem by znowu pić.Najsłabszy koncert z oczekiwanych? Zdecydowanie Mayhem. Nie rozumiem potrzeby bycia kultowym coverbandem. Po co nagrywać płyty, by potem jechać standardami pod publiczkę... Bez komentarza, a raczej chuj wam w zadki..To był mój ostatni koncert tej kapeli. Czas trwania wystąpienia DHG to jawna kpina, biorąc pod uwagę, że grali o takiej porze i nikt im na plecach nie siedział...ale i tak było warto. Doskonały Godflesh...Justyna i przyjaciel przejechali po łbach publiki walcem drogowym i jakże zabawnie zabrzmiała cieniutka odpowiedź publiki na napompowane do granic możliwości "Panzer Division......Marduk - odpowiedziały jakieś laski pod sceną...a ja słysząc wysypywane workami kartofle, musiałem udać się na piwo. Piwo rano, piwo w nocy, piwo w południe. Festiwal piwa......Wspaniały Candlemass z potężnym brzmieniem i wokalem, który spokojnie wytrzymał ciśnienie. Bardzo dobre Arcturus, Enslaved, Primordial, potężny Dead Congregation, świetny Triptykon... bardzo przyjemny Vader, znakomite piwo, oczywiście to zakupione gdzieś po drodze... I tak dalej i tak dalej. Piwo, kolejne, potem bronki, browary i pianki. Cieszę się, że w ostatecznym rozrachunku udało się wyjść z tego w miarę cało nie robiąc przy okazji gnoju, sobie i innym. Przynajmniej tak mi się wydaje.
- shagwest
- zaczyna szaleć
Zwrócił ktoś uwagę dlaczego Melechesh dwa razy zaczynał występ? Umknął mi jakoś powód. Problem z perkusją?
So say we all.
- Lobas
- zaczyna szaleć
- Headcrab
- Kontakt:
Miał rację kiedyś Yossarian pisząc że metale to podludzie. Patelnia na festiwalu była straszna, a ta banda głąbów (w tym ja) grzała się w czarnych koszulkach, zamiast się ubrać jak człowiek.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Dragazes
- w mackach Zła
Panie, w czarnych koszulkach?! Ja pełno bydła w glanach, płaszczach, gorsetach i skórach widziałem. :DHeadcrab pisze:Miał rację kiedyś Yossarian pisząc że metale to podludzie. Patelnia na festiwalu była straszna, a ta banda głąbów (w tym ja) grzała się w czarnych koszulkach, zamiast się ubrać jak człowiek.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- manieczki
do chuja zmien ten avatar bo zaraz zejde szybciej niz planujeHeadcrab pisze:Miał rację kiedyś Yossarian pisząc że metale to podludzie. Patelnia na festiwalu była straszna, a ta banda głąbów (w tym ja) grzała się w czarnych koszulkach, zamiast się ubrać jak człowiek.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Headcrab
- Kontakt:
Zmieniłem awatar. Nie ma za co...
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
-
- mistrz forumowej ceremonii
trzeba być, kurwa, TOTALNYM idiotą...Dragazes pisze:Panie, w czarnych koszulkach?! Ja pełno bydła w glanach, płaszczach, gorsetach i skórach widziałem. :DHeadcrab pisze:Miał rację kiedyś Yossarian pisząc że metale to podludzie. Patelnia na festiwalu była straszna, a ta banda głąbów (w tym ja) grzała się w czarnych koszulkach, zamiast się ubrać jak człowiek.
-
- postuje jak opętany!
Był gigant w bluzie, skórze i czapce takiej zimowej, ale wyglądał na tak zbombardowanego, że nie zdziwiłbym się gdyby temperatury nie czuł w ogóle.
Wrażenie robili też Meksykańcy bawiący się w młynie, w pełnym słońcu w tych maskach swoich.
Wrażenie robili też Meksykańcy bawiący się w młynie, w pełnym słońcu w tych maskach swoich.
Koleżka w czapce, kurtce, brodzie i spodniach był z Irlandii i był najwyraźniej chory psychicznie. Zamieniłem z nim ze dwa słowa i nie dość, że starał się mówić wyłącznie growlinigem, to jeszcze usiłował mnie przekonać, że tam, skąd pochodzi nie można się inaczej ubierać, bo jest zimno jak w arktycznym piekle. Hm.
O, jest i on:
O, jest i on:
-
- starszy świeżak
- Kontakt:
Czy jest ktoś w stanie zarzucić setlistą DEAD CONGREGATION? Potrzebna mi jest do skonstruowania blu ray / dvd, a nie potrafię rozpoznać wszystkich kawałków.
http://belekvideotrade.angelfire.com" onclick="window.open(this.href);return false; - wymiana bootlegów dvd / full hd / blu ray z koncertami kapel black, death, thrash.
-
- zaczyna szaleć
-
Krul musiał się pojawić ;-)
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
http://arrundergroundmetal.blogspot.com ... ge_18.html" onclick="window.open(this.href);return false;
gdyby ktos chcial sobie poczytac...
gdyby ktos chcial sobie poczytac...
-
- zaczyna szaleć
Mam set listę całą- dostałem po koncercie do ręki własnej od bramkarza za darcie ryja przez cały koncert :)BVT pisze:Czy jest ktoś w stanie zarzucić setlistą DEAD CONGREGATION? Potrzebna mi jest do skonstruowania blu ray / dvd, a nie potrafię rozpoznać wszystkich kawałków.
Oto ona (pisownia oryginalna :) )
-Quintessence
-Lucid
-Morbid Paroxysm
-Schisma
-Only Ashes+
Promulgation+
Immaculate
-Vanishing
-Vomitchrist
-Teeth
Mam nadzieje, że jak już kolega stworzy to dvd/br to da znaka skąd go będzie można pobrać :)