KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Co to jest 5 tygodni. Kiedyś w stereo.pl (chyba tak to się nazywało, ale pewności nie mam, nie wiem czy to jeszcze istnieje) zamówiłem LUCIFERION-Demonication CD, zamówienie było tak sprawnie realizowane, że zdążyłem o nim zapomnieć, płytę kupić gdzie indziej, a tu po ponad 1,5 roku dostaję maila z pytaniem " czy zgodzę się jeszcze trochę poczekać czy anuluję zamówienie", no kurwa, nie powiem rozbawili mnie do łez... profesjonaliści :)
-
- zaczyna szaleć
Zanim dostałem odpowiedz od USoG to już wyszło. Chyba tylko WTC zostałomanieczki pisze:se lukajta do garazela bo Tom zrobil duza aktualizacje. Lepsze rzeczy juz poschodzily (tak dziala wlasnie wolny rynek) ale np perditions temple i inne smakolyki mozecie lyknac.
Artur_burzum - dogadaliscie sie?
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
U mnie to samo, płyty z peaceviile sprowadzają 9 tygodni he he, już dawno kupiłem gdzie indziej.Zamoth pisze:Rockserwis.pl to dno, zamowienie zlozone 6 lipca. Na szczescie nie wplacalem nic z gory. Co tyudzien automatycznie wysylany maila z ta sama informacja" oczekujemy na dostawe od producenta". Po 5 tygodniach dzownie i pytam ile jeszcze trzeba czekac. W odpowiedzi slysze, ze jak nie chce to moge zrezygnowac. Nie ma jak walka o klienta. Zenada. 5 tygodni i zadnego przepraszam. Zdecydowanie nie polecam! Nie wiedzialem, ze tak ciezko sprowadzic DVD bluray Katataonia "Sanctitude". Saturn przywiozl to dzis, a wczoraj zamowilem. Zaluje ze pokusilem sie na nizsza cene w Rockserwis. 10 zł roznicy (5 tygodni czekania bez rezultatu) a ile wkurwienia.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- lysstay
- zaczyna szaleć
IBP, NWN Prod., WHP, Fallen Temple, MVP, Old Temple, Rex Diaboli, Pagan Rec. ekspres, przesyłki zajebiście zapakowane
Agonia Rec. dla cierpilwych, aczkolwiek solidnie
Agonia Rec. dla cierpilwych, aczkolwiek solidnie
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
ja zdążyłem :)pogodancer pisze:Amestigon został szybciej zniknięty niż w WHP :)
- Stoigniew
w Garazelu Tom dalej wkłada nowe płyty po urlopie, min dużo z Hells Headbangers Records
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
:-( troche nbdb... moze przy nastepnej dostawie... troche glupiio wyszlo :(Artur_burzum pisze:Zanim dostałem odpowiedz od USoG to już wyszło. Chyba tylko WTC zostałomanieczki pisze:se lukajta do garazela bo Tom zrobil duza aktualizacje. Lepsze rzeczy juz poschodzily (tak dziala wlasnie wolny rynek) ale np perditions temple i inne smakolyki mozecie lyknac.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
Nie jest źle . Wczoraj Pani Jaremko odpisała mi,że jeden egzemplarz czeka na mnie. Już zapłacony, teraz jeszcze kilka pozycji muszę zamówić zwłaszcza z Norge i Fin.manieczki pisze::-( troche nbdb... moze przy nastepnej dostawie... troche glupiio wyszlo :(Artur_burzum pisze:Zanim dostałem odpowiedz od USoG to już wyszło. Chyba tylko WTC zostałomanieczki pisze:se lukajta do garazela bo Tom zrobil duza aktualizacje. Lepsze rzeczy juz poschodzily (tak dziala wlasnie wolny rynek) ale np perditions temple i inne smakolyki mozecie lyknac.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Hellthrasher też rzucił kilka sztuk nowego Amestigon.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- manieczki
no to co tutaj siejesz dezinformacyje?! :)Artur_burzum pisze:Nie jest źle . Wczoraj Pani Jaremko odpisała mi,że jeden egzemplarz czeka na mnie. Już zapłacony, teraz jeszcze kilka pozycji muszę zamówić zwłaszcza z Norge i Fin.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
Manieczki to nie dezinformacja tylko różnica czasu w kolejnych postach. Wcześniej nie było Amestigona a później się znalazł. Grunt ,że wszystko się dobrze skończyło.manieczki pisze:no to co tutaj siejesz dezinformacyje?! :)Artur_burzum pisze:Nie jest źle . Wczoraj Pani Jaremko odpisała mi,że jeden egzemplarz czeka na mnie. Już zapłacony, teraz jeszcze kilka pozycji muszę zamówić zwłaszcza z Norge i Fin.
- manieczki
jak w muminkach, tylko kto byl buka a kto wloczykijem?Artur_burzum pisze:Manieczki to nie dezinformacja tylko różnica czasu w kolejnych postach. Wcześniej nie było Amestigona a później się znalazł. Grunt ,że wszystko się dobrze skończyło.manieczki pisze:no to co tutaj siejesz dezinformacyje?! :)Artur_burzum pisze:Nie jest źle . Wczoraj Pani Jaremko odpisała mi,że jeden egzemplarz czeka na mnie. Już zapłacony, teraz jeszcze kilka pozycji muszę zamówić zwłaszcza z Norge i Fin.
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
Agonia BDB+
- morbid
- rasowy masterfulowicz
IMP-|-OUS pisze:Agonia BDB+
w sumie jestem pozytywnie zaskoczony,w poniedziałek przelana kasa a dziś paczka u mnie...zabezpieczona extra,nic tylko zamawiać dalej :)
- manieczki

reedka
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
moze nie o wytwórni ale Pan Knaar, bardzo OK !! Rzeczowo i expresowo. Dzięki !
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- zaczyna szaleć
EMP PL mocno na plusie Myrkur LP premiera 21.08 i dziś u mnie w chacie. Wieczorem odsłuch.
- manieczki
troche Ci wspolczuje... rozczarowania :)Artur_burzum pisze:EMP PL mocno na plusie Myrkur LP premiera 21.08 i dziś u mnie w chacie. Wieczorem odsłuch.
- nicram
Hellthrasher - czysta zajebistość jeżeli chodzi o szybkość wysyłki plus oczywiście świetny profil wydawnictw.
all the monsters will break your heart
- Stoigniew
old temple w porządku, tylko nie kumam po co dwie płyty Cd wysyłać w wielkiej paczce pocztexem jakby nie dało się kopertą bąbelkową...