Wierzę że Kelly to rozsądny człowiek, więc wcześniej czy pózniej taki suplement do debiutu dostaniemy.Bloodcult pisze:7" Hoax The System to były chyba dwa utwory, w/w cover, dorzucili by coś jeszcze i byłoby jak znalazł na CD/12" EP
Corrections House
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Re: Corrections House
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Hmm, w sumie debiut to była naprawdę wartościowa rzecz, nawet jeśli trochę niespójna. Mimo wszystko chyba niespecjalnie zauważona na forumełe...
The madness and the damage done.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
kto miał zauważyć ten zauważył ;)
- harvestman
No to jeb, nowa płyta http://neurotrecordings.blogspot.com/20 ... ow_28.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Zajebiście :) Jeszcze jak za płytką pójdzie trasa zahaczająca o okolicę....
- harvestman
Nowość. Matko Boska, jaki to jest zajebisty numer!!! Jedyne co mogę siebie wydusić, to kolokwialne - JA PIERDOLĘ, Leżę i kwiczę.Płyta roku, amen.
http://www.revolvermag.com/news/correct ... -lose.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.revolvermag.com/news/correct ... -lose.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Amen 100%harvestman pisze:Płyta roku, amen.
Pięknie buja ten kawałek, pięknie....
- TheDude
Odpalam . . . 3,2,1. Stwierdzam rozjeb !
-
- zaczyna szaleć
świetny numer.
mam nadzieję, że na nowej płycie będzie więcej utworów s tylu: "Party Leg and Three Fingers".
mam nadzieję, że na nowej płycie będzie więcej utworów s tylu: "Party Leg and Three Fingers".
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szymus - nie za duzo hipstrę w Tobie ostatnio? Martwie sie :(mietek_fog pisze:świetny numer.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Poprzedniczka miała parę mielizn ale klimat wykreowany przez autorów robił mi bardzo dobrze. Czuje w kościach że nowa urwie łebek i mocno zamiesza w podsumowaniach roku.
Zajebista jest ta koszula, jest to do dostania gdzieś u nas?

Zajebista jest ta koszula, jest to do dostania gdzieś u nas?

-
- zaczyna szaleć
zawsze byłem hipsterę miecz :(manieczki pisze:Szymus - nie za duzo hipstrę w Tobie ostatnio? Martwie sie :(
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski
- ultravox
- zahartowany metalizator
A ci to od kiedy grają jak Skinny Puppy? Niezły numer nawet.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Cos w tym jest. Faza na Beach Boys > all.mietek_fog pisze:zawsze byłem hipsterę miecz :(manieczki pisze:Szymus - nie za duzo hipstrę w Tobie ostatnio? Martwie sie :(
Mimo to M. Aspa jest smutny...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- harvestman
Kolejny singiel
http://crackmagazine.net/2015/10/stream ... ued-tooth/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://crackmagazine.net/2015/10/stream ... ued-tooth/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Płytka już wisi w wypożyczalni jakby ktoś się niecierpliwił
-
- postuje jak opętany!
Po kilku odsłuchach pozwolę sobie na słów kilka. Jeśli pierwsza płyta to był wpierdol, to tu mamy do czynienia z pobiciem ze skutkiem śmiertelnym i wielokrotnym zbezczeszczeniem zwłok. Zapowiadali, że płyta będzie pod wieloma względami "bardziejsza" od debiutu i tak jest. Bity są cięższe, gitary i wokale bardziej wściekłe, atmosfera bardziej duszna (w sumie bliska temu co na żywo prezentują). Bardziej to spójne też jest, nie ma właściwie momentów wyciszenia, oddechu. To jest ta sama choroba co na jedynce, ale jakby w kolejnym stadium zaawansowania.
Tak z czysto muzycznej strony wydaje mi się, że więcej tu Kelly`ego na wokalach, przez co miejscami robi się bardziej nerwicowo niż na debiucie. Można polecić komuś kto szuka wścieklizny z czasów Souls at Zero - Times of Grace.
W moim prywatnym rankingu najlepsza rzecz w tym roku.
Tak z czysto muzycznej strony wydaje mi się, że więcej tu Kelly`ego na wokalach, przez co miejscami robi się bardziej nerwicowo niż na debiucie. Można polecić komuś kto szuka wścieklizny z czasów Souls at Zero - Times of Grace.
W moim prywatnym rankingu najlepsza rzecz w tym roku.
- rafalt.sobczak
- rozkręca się
b.dobre, aczkolwiek jeżeli chodzi o jeden pojedyńczy kawałek, to najlepszy pozostanie "Serve or Survive" z pierwszej płytki.
PS. wie ktoś jak pozyskać legalnie ten cover Neila Younga?
PS. wie ktoś jak pozyskać legalnie ten cover Neila Younga?
Jak mawiał Horacy "Gardzę nieoświeconym tłumem i trzymam się z dala"
Tylko, w takim razie co ja robię na masterfulu?
Tylko, w takim razie co ja robię na masterfulu?
-
Po kliku dogłębnych przesłuchaniach jestem wielce kontent z tego wydawnictwa. Jest bardziej dusznie i intensywniej niż na poprzedniczce oraz spójniej stylistycznie. Nie ma tu miejsca na wytchnienie, obłok siarczany unosi się w powietrzu przez cały czas trwania płyty. Otwieracz oraz When Push...robią mi najlepiej.
-
[quote="tomaszm"]Po kliku dogłębnych przesłuchaniach jestem wielce kontent z tego wydawnictwa. Jest bardziej dusznie i intensywniej niż na poprzedniczce oraz spójniej stylistycznie. Nie ma tu miejsca na wytchnienie, obłok siarczany unosi się w powietrzu przez cały czas trwania płyty. Otwieracz oraz When Push...robią mi najlepiej. Ależ nie , zamykacz to jest dopiero choroba.