Dziwna sprawa, doprawdy dziwna... Trwaja obchody 35-lecia SOLIDARNOSCI. Zgadnijcie kogo tam zabraklo? Jednej z najwazniejszych postaci SOLIDARNOSCI jesli nie najwazniejszej. Aha, Leszke. Traktory wazniejsze przeca.
Dziękuje, mam nadzieje ze jest to szczera odpowiedz i mnie szanujesz.
Tak mi dobrze zrobiles, ze zlamie swoj dekalog, bo planowalem wrzucic to jutro(w sumie to dzisiaj) wieczorem
[youtube][/youtube]
A tutaj wytlumaczenie dlaczego Leszke przepierdolil wybory w 2000roku. Oczywista oczywistoscia jest, ze nie z powodu niezadowolenia i innymi tym podobnymi sprawami!
[youtube][/youtube]
Metlik w tym "spocie" podobny do tego w glowie Bolka.
Dobra zeby byc uczciwym: dzisiaj dowiedzialem sie, ze Solidarnosc nie wystosowala zaproszen do wsyzstkich do ktorych powinna. Zapytana o to kandydatka na Pania Premier cos tam odpowiedziala bez sensu i dostala oklaski. Dudalke ponoc w ogole w przemowieniu nie wspomnial o Walesie (ponoc, bo nie slyszalem tego na wlasne uszy). Prezydent wsyzstkich Polakow! DudaPomoc! Warto rozmawiac!
Wiec moze troche Cie rozumiem Leszke - choc wg mnie trzeba bylo twardo isc tak jak sie strajkowalo.
lechwalesa: Co się porobiło A to że nie trzeba było wybierać Kwaśniewskiegi i SLD dając mi w pysk za to że poprowadziłem Was do zwycięstwa byłem wstanie i drugie zwycięstwo osiągnąć .Podziękujcie Sami Sobie
panie Leszku - ułożyłeś się Pan z komuną i to wtedy kiedy było wiadomo że ten system padnie (gospodarczo, technologicznie i społecznie) - ruscy mieli ten sam problem (gospodarczy i technologiczny) i na pewno by do nas nie weszli - w willach komuchy jak mieszkały tak mieszkają - doprowadziłeś do zapaści gospodarczej - agentem Pan podobno nie jest bo sąd tak mówi - ja w to szczerze nie wierze
stu milionów jak nie dostałem tak nie mam - pokolenie które dorastało w "wywalczonej" Polsce uciekło za garnice - kraj podzielony na A, B i C - najniższa pensja w europie - najwięcej januszy wyzyskujących rodaków - gdzie ta Pana Solidarność się pytam - nawet Pan na komentarze nie odpowiada i bzdury wrzuca na wykop aby wizerunek "ocieplić"
Pan nadal wierzy że Panu komuna pozwoliła przejąć władze - że Pana nie zaciukali jak Popiełuszkę - proszę Pana, Pan jesteś trybikiem co mu się wydaje i uwierzył w te wszystkie kłamstwa - za nic nie dziękuje - jestem pewien że każdy byłby lepszy - na zdrowie!