Hiszpania. Dwóch człondeków, dwa długie utwory. Pierwszy długograj. Grobowo i death metalowo.
Sampel, dodatkowe info, zakupy: https://iliveforonedollaraday.wordpress ... enderecki/" onclick="window.open(this.href);return false;
Z Bogiem.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
No u nas, raczej na 100% tego nie dostaniesz. Wątpię też żeby ktoś to miał na zasadzie wymiany w dobrej cenie.. Pozostaje Ci wykosztować się.Drone pisze:Podoba mi się bardziej niż bardzo. Szukam cd do kupienia, ale coś widzę, że u nas kiepsko.
Zmazy w tym wieku? NBDB.Drone pisze:Modlę się kilka razy dziennie i podczas nocnych przebudzeń też.
Pytanie:
Jazz mimo ludycznych korzeni uznawany jest dziś za muzykę artystyczną. Tymczasem rock, mimo że ma już prawie 60 lat, wciąż jest przez poważnych krytyków muzycznych traktowany jak muzyka gorszej jakości.
Odpowiedź mistrza:
Ale to się zmieni. Poważni krytycy będą musieli uznać muzykę rockową za istotną i ważną. Zresztą korzenie muzyki poważnej też są czysto rozrywkowe. Przecież Mozart bardzo często w kompozycjach sięgał po melodie ludowe, które przetwarzał i na ich podstawie budował symfonie. Poza tym były one pisane na zamówienie, by dostarczać rozrywki.
Gdy byłem młodszy, wydawało mi się, że istnieje sztywny podział na muzykę poważną i muzykę niepoważną. Z biegiem lat zrozumiałem, że nie ma takiego podziału.
Się pytam się, ok?manieczki pisze:Czy profesor klęczał już dzisiaj na grochu, czy dopiero będzie?
Smyku, przebywam na wakacjach w kurorcie, klęczę teraz nad flądrą i dorszem co najwyżej :)manieczki pisze:Czy profesor klęczał już dzisiaj na grochu, czy dopiero będzie?
Si, akurat w jednym portugalskim distro jest wyprz m. in. na ten material :)gelO pisze:Widział to pan kierownik grześ jeszcze do dostania - nie musi być polska.
Sorry cumplu, pewnie jakis zjeb* z masterfula Ci plytke podjebal... Moj blad, moglem Ci to wyslac via PM - sorka.gelO pisze:Product out of stock :(
Kurde cena super była, od wydawcy trochę drogo z pocztą wychodzi tym bardziej, że nic więcej nawet na siłę od nich bym nie wziął.
Tak czy inaczej dzięki. Jakbyś coś znalazł przypadkiem to wrzucaj.