a wracajac do krakowskiej areny. co kupowac, zeby bylo dobrze slychac? byl tam ktos wiecej niz raz?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
No studenty, studenty, zgadza się. Ale jak ładnie poprosisz, to pozwolę ci się zapisać do którejś grupy, w najbliższym semestrze mam dwie, możesz sobie wybrać (ale będziesz zaliczał jak wszyscy) - a bilet to jednak kupię sam, wybacz.manieczki pisze:Eh te studenty... Zasponsorowac Ci bilet? Oczywiscie w zamian uciechy cielesne lacznie z rimmingiem i to w duzej ilosci bys musial mi wykonac. Jakby co to PM i jakos sie dogadamy, smyku.kenediusze pisze:Zesrałem się. I to dwa razy, bo 2 października nie będę miał akurat kasy, a nie łudzę się, że bilety będą dostępne dłużej niż kilka godzin. Chujowo.
No nie acdc, ale i tak przewiduję problemy.uglak pisze:black sabbath to nie ac/dc. poza tym wczesniej grali na prawie dwa razy mniejszym obiekcie, a nie od razu sie wszystko sprzedalo
WOW, to teraz szatniarze/wozni maja swoje grupy, ktorymi sie opiekuja?! Zazdrosc motzno. Pewnie prywatna, elitarna uczelnia z duzym czesnym dlatego takie luksusy i rozpieszczanie :'(kenediusze pisze:No studenty, studenty, zgadza się. Ale jak ładnie poprosisz, to pozwolę ci się zapisać do którejś grupy, w najbliższym semestrze mam dwie, możesz sobie wybrać (ale będziesz zaliczał jak wszyscy) - a bilet to jednak kupię sam, wybacz.manieczki pisze:Eh te studenty... Zasponsorowac Ci bilet? Oczywiscie w zamian uciechy cielesne lacznie z rimmingiem i to w duzej ilosci bys musial mi wykonac. Jakby co to PM i jakos sie dogadamy, smyku.kenediusze pisze:Zesrałem się. I to dwa razy, bo 2 października nie będę miał akurat kasy, a nie łudzę się, że bilety będą dostępne dłużej niż kilka godzin. Chujowo.
To jest szkoła specjalna, na pewno się w niej odnajdziesz. Już zapowiedziałem, że przyjedziesz, więc nie możesz się wykręcić. Nawet ci szafkę na korytarzu zarezerwowałem.manieczki pisze: WOW, to teraz szatniarze/wozni maja swoje grupy, ktorymi sie opiekuja?! Zazdrosc motzno.
To miało zostać w sekrecie ok. Zaczynam podejrzewać, że możemy się znać osobiście; za dużo o mnie wiesz.oczywiscie ulgowy, bo masz rente z tytulu niepelnosprawnosci umyslowej :(
odpowiedzcie. to wazne, ok?uglak pisze:a wracajac do krakowskiej areny. co kupowac, zeby bylo dobrze slychac? byl tam ktos wiecej niz raz?
Szykujecie mi przyjecie powitalne? Beda slone paluszki Lajkonik i Zbyszko trzy(3) cytryny?kenediusze pisze:To jest szkoła specjalna, na pewno się w niej odnajdziesz. Już zapowiedziałem, że przyjedziesz, więc nie możesz się wykręcić. Nawet ci szafkę na korytarzu zarezerwowałem.manieczki pisze: WOW, to teraz szatniarze/wozni maja swoje grupy, ktorymi sie opiekuja?! Zazdrosc motzno.
no trudno. to jest Black Sabbath, tu nie ma przebacz. biorę bilet na jakąś Vipowską trybunę, a później się będę martwił o jakieś tam brzmienie i tego typu sprawy ;)Stoigniew pisze:no nie wiem czy tak zajebiście, bo Spodek ma o niebo (albo piekło) lepszą akustykę...Heretyk pisze:wspaniała wiadomość. liczyłem na Katowice, ale Krak też zajebiście
ta hala jest nowa, nie byłem jeszcze na niej, ale słyszałem od ludzi którzy byli na Queen i na Scorpions że dźwięk i akustyka pozostawia bardzo wiele do życzenia.
Oczywiście plusem jest że w Kraku wejdzie dwa razy więcej luda niż w Spodku
Eh, gdyby ten koncert organizowal LHP nie byloby takich nbdb rzeczy tylko same celujace :)MinT pisze:Pewnie trybuna. Jak już ma być słabe brzmienie i chujowy support, a w dodatku jest tak drogo i za daleko, to wolałbym przynajmniej nie narzekać potem tydzień na ból plerów.
Łódź poszła w parę dni.pr0metheus pisze:wy powaznie ze trzeba polowac na bilety juz od jutra?
poważnie. zwłaszcza jeśli chodzi o sektory. max.3 dni i zostanie jakaś chujnia pod dachem, kilometr od scenypr0metheus pisze:wy powaznie ze trzeba polowac na bilety juz od jutra?
Jesteś w kolejce
Wielu fanów usiluje kupić bilet na to wydarzenie.
Przybliżony czas oczekiwania: 0 do 30 minut
jeśli chodzi o Łodź to zdaje się było tak, że automatycznie system wybierał "najlepsze" dostępne miejsca. w praktyce różnie to wyglądałoramonoth pisze:Heheh, czy ja dobrze widzę, że nie ma opcji wyboru miejsc?