Sala w sumie w sam raz, biorąc pod uwagę frekwencję. Co do akustyki, to fakt, szału nie ma, ale byłem tam na co najmniej dwóch nieźle nagłośnionych koncertach, więc da się. Wczoraj pod tym względem było tak sobie, ale na pewno nie tragicznie.
Może kupili sobie w końcu jakiś sensowny sprzęt... Wysoki lokal z żelbetu ciężko jest przyzwoicie nagłośnić, ale jak piszesz, że da się wytrzymać to może skreślę ten lokal ze swojej czarnej listy. ;)
RippingHeadache pisze:Może kupili sobie w końcu jakiś sensowny sprzęt... Wysoki lokal z żelbetu ciężko jest przyzwoicie nagłośnić, ale jak piszesz, że da się wytrzymać to może skreślę ten lokal ze swojej czarnej listy. ;)
A to na koncert metalowy idzie sie czegos sluchac? Ja myslalem, ze pochwalic sie nowym teszertem, naszywka, glanami... Kurde tyle lat w bledzie :(
RippingHeadache pisze:Może kupili sobie w końcu jakiś sensowny sprzęt... Wysoki lokal z żelbetu ciężko jest przyzwoicie nagłośnić, ale jak piszesz, że da się wytrzymać to może skreślę ten lokal ze swojej czarnej listy. ;)
A to na koncert metalowy idzie sie czegos sluchac? Ja myslalem, ze pochwalic sie nowym teszertem, naszywka, glanami... Kurde tyle lat w bledzie :(
a ja myślałem że idzie się pochwalić nowym tattoo :(
Nie bardzo rozumiem. Bdb kolega jest przecież bardzo znany ze swoich zachowań i "szerokiego gestu", szczególnie przy barze... Zapraszał ludzi, a oni musieli płacić. No kurwa prawdziwy skandal. Liczyli na darmowe piwko i się przeliczyli... Teraz chcą bić. Zamiast gonić chłopa od razu, względnie sympatycznie zignorować, myśleli, że może tym razem się uda? Nie wiem kto jest zabawniejszy. Czy kolega Mariusz, czy, jak widzę, rosnące grono "zawiedzionych" vel "oszukanych"?
Wy jesteście tacy niedojebani czy tylko udajecie? Nikt tu nie biadoli nad darmowym piwkiem, raczej nad tym, że typ jest złodziejem, zapierdala merch a kolegom po koncertach wynosi płyty z domu. Rozumiem, że na to też przymykacie oko i sami tak robicie?
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Kilka korków dało się wykołować przez znanego wszędzie koleżkę. Jak ktoś takiemu typowi stawiał piwo to sam jest sobie winien. Twarde prawo dżungli - cwel został przecwelony przez większego cwela. Obaj siebie warci.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!