GHOST - Swe
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GHOST - Swe
A jednak! :D
W sumie nie chciałem tego sugerować ;) Co do bohaterów tematu, to jest to wprawdzie całkiem przyjemne granie, niemniej - w mojej ocenie - w żaden sposób nie tłumaczy to hajpu, jaki został wokół Ghost nakręcony.
W sumie nie chciałem tego sugerować ;) Co do bohaterów tematu, to jest to wprawdzie całkiem przyjemne granie, niemniej - w mojej ocenie - w żaden sposób nie tłumaczy to hajpu, jaki został wokół Ghost nakręcony.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
nie no,zgrywam się z tymi gustami,ale powiem tak: jestem typem gościa który jest trochę zblazowany i znudzony tym metalowym grajdołem i bez watpienia obcowanie z współczesnymi płytami nie cieszy mnie nawet w połowie tak bardzo jak kontakt z nieśmiertylnymi klasykami. Dlatego tak bardzo ekscytują mnie wyjątki,zjawiska takie jak GHOST,które podkopują ten zdziadziały attitude. Jestem wielkim fanem melodii, hitów,wspaniałych produkcji ,GHOST oferuje mi to wszystko i jeszcze więcej.Sybir pisze:A jednak! :D
Powiedzieć,że jestem zauroczony tym zespołem to mało.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
Jeżeli ktoś nie rozumie fenomenu GHOST, ten nie pojmuje ducha muzyki rockowej w ogóle.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Aby ciąg dalszy mojej wypowiedzi miał odpowiedni wydźwięk zacznę od oświadczenia, że obiektywnie na to patrząc, a szczery ze mnie chłopak - gówno się znam na muzyce rockowej. OK, a teraz chcę powiedzieć, że album ten jest dla mnie, laika, do cna rockowy, klasyczny. Nie wiem, może nie znam znaczenia tych słów, ale tak to właśnie czuję. I nie wiem też kim się inspirują i kto kiedyś tak grał, ale czuję po wielu godzinach z tą muzyką, że wszystko rozumiem, wszystko jest dla mnie jasne i bliskie, choć nie mam bagażu doświadczeń rocka lat 70. czy 80. Coś fajnego mi w duszy gra, gdy wchodzi TEN riff, TEN klawisz i tak dalej. Czy to jest ten duch muzyki rockowej? Czy to on mnie nawiedził?
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
- Drone
Tak. To jest TEN duch, o to właśnie chodzi, o ten uniwersalny klucz :)
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Właśnie, coś takiego.
Ale jak to jest? Jedni to słyszą, a inni nie? Wiele osób nie docenia tej płyty, a przecież wydawałoby się, że są wyjadaczami w te klocki. Z tym się trzeba urodzić czy jak? Kto ma dostęp do uniwersalnego klucza?
Ale jak to jest? Jedni to słyszą, a inni nie? Wiele osób nie docenia tej płyty, a przecież wydawałoby się, że są wyjadaczami w te klocki. Z tym się trzeba urodzić czy jak? Kto ma dostęp do uniwersalnego klucza?
- Drone
Może raczej kto ma w sobie drzwi, które ten uniwersalny klucz otwiera? Myślę, że u większości osób te drzwi istnieją, tylko u niektórych zamek jest zasłonięty zaślepką, którą należy zerwać, u innych zamek jest od razu ze złota i klucz pięknie je otwiera, a u innych - i to częsty przypadek tutaj - korytarz do drzwi jest kompletnie zagracony stertą idiotycznych przedmiotów, ewentualnie nie widzą zamka przez hipsterskie okulary o cudacznym dioptriażu.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Dobrze powiedziane. Myślę, że ta metafora mówi wiele o dzisiejszym podejściu dużej grupy osób do słuchania muzyki.
- Sybir
Poprawiłem, gdyż analogia jest uderzające. Powyższe komentarze również i do tej tezy pasują :DDrone pisze:Jeżeli ktoś nie rozumie fenomenu manieczki, ten nie pojmuje ducha forum Masterful Magazine w ogóle.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
lubię to.Drone pisze:Może raczej kto ma w sobie drzwi, które ten uniwersalny klucz otwiera? Myślę, że u większości osób te drzwi istnieją, tylko u niektórych zamek jest zasłonięty zaślepką, którą należy zerwać, u innych zamek jest od razu ze złota i klucz pięknie je otwiera, a u innych - i to częsty przypadek tutaj - korytarz do drzwi jest kompletnie zagracony stertą idiotycznych przedmiotów, ewentualnie nie widzą zamka przez hipsterskie okulary o cudacznym dioptriażu.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie ogladalem tym bardizej nie sluchalem, ale wklejam liczac na shitstorm
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Jeden z lepszych kawałków na płycie. Teledysk szału nie robi.
- Wasyl
Fajny teledysk.
-
- postuje jak opętany!
- Gumiak
Uderzające podobieństwo.
- Drone
-
- postuje jak opętany!
żadne mecyje, że większość składu to ekipa z Magna Carta Cartel. Do tego basista Maim
Hjertet mitt slår i mørket
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
O w mordkę :-O
-
- postuje jak opętany!
Tobias Forge - vocals,