ANTIGAMA-Meteor featured in new version of CHOOSING DEATH book as ESSENTIAL DISCOGRAPHY - 2013!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Mówiłem Ci, że ja tej płyty w tej formie nie kupię. Mam śliczny koszul i starczy, a wydawca niech przemyśli temat.gelO pisze:Ależ zjebane jest wydanie nowej Antigamy. Płyty jeszcze dobrze nie wyciągnąłem z tego pseudo digi, a już ma w cholere rys.
ramonoth pisze:Mówiłem Ci, że ja tej płyty w tej formie nie kupię. Mam śliczny koszul i starczy, a wydawca niech przemyśli temat.gelO pisze:Ależ zjebane jest wydanie nowej Antigamy. Płyty jeszcze dobrze nie wyciągnąłem z tego pseudo digi, a już ma w cholere rys.
Widzisz, pakowanie płyty do osobnej folii i trzymanie jej luzem w kartonie, zapakowanym w drugą folię, to w przypadku tych pseudo digi, jedyne słuszne rozwiązanie. Robię tak odkąd takie wydania się pokazały i na dzień innego wyjścia nie widzę.Nasum pisze:ramonoth pisze:Mówiłem Ci, że ja tej płyty w tej formie nie kupię. Mam śliczny koszul i starczy, a wydawca niech przemyśli temat.gelO pisze:Ależ zjebane jest wydanie nowej Antigamy. Płyty jeszcze dobrze nie wyciągnąłem z tego pseudo digi, a już ma w cholere rys.
No ja dostałem tego pseudodigi zapakowanego w wyjmowaną folię, płyta natomiast w środku nie była włożona w kieszonkę naprzeciwko książeczki, ale zapakowana osobno w folię, i była że tak powiem luźno włożona, tak więc nie miałem problemu z wyciągnięciem. Krążek tym sposobem nie jest porysowany, a kartonik rozjebany paluchami, które próbowałyby tą płytę wyciągnąć. Niemniej jestem zawiedziony, tym bardziej, że nowo wydana płyta Norylsk znajduje się w solidnym, plastikowym pudełku . Nie można było tak samo??
Nasum pisze:Też tak robię, tym razem po raz pierwszy dostałem w ten sposób zapakowany oryginalnie ekosrak, więc jakiś postęp jest. Ale i tak chujowy pomysł z takim wydaniem albumu.
Jeśli kłamiesz, to martw się o dupę, bo czuwa stado mściwych murzyńskich kutasów ;)Godplayer pisze:Przestańcie srać ogniem, za dwa miechy ma być plastik . A może za dwa i pół ha ha ha
Godplayer pisze:Przestańcie srać ogniem, za dwa miechy ma być plastik . A może za dwa i pół ha ha ha
I nawet jak spierdoli do Indochin to znajdziemy go w miseczce z ryżem! ;)ramonoth pisze:Jeśli kłamiesz, to martw się o dupę, bo czuwa stado mściwych murzyńskich kutasów ;)Godplayer pisze:Przestańcie srać ogniem, za dwa miechy ma być plastik . A może za dwa i pół ha ha ha
BACH!!!!! (chuj mnie strzelił )manieczki pisze:Tak wlasnie dzialaja prawa rynku :D
ANTIGAMA - The Insolent
CD WYDANY W STANDARDOWYM PLASTIKOWYM PUDEŁKU (JEWEL CASE)
http://selfmadegod.com/pl/shop/item/11314" onclick="window.open(this.href);return false;