manieczki pisze:Ciekawe co mu tam we sluchawkie gadajo podczas obiadu
nowa płyta slayer
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Oddałem uwolnioną Ojczyznę od komunizmu , Demokracji , Wam Rodacy i paczcie jak mi płacą .
Panie Wałęsa co do komuny to ja miałam szczęście ,że żyłam w tych czasach tak samo jak pan ,bo jesteśmy rówieśnikami.Pracowałam jako główna księgowa w Zakładach Transportu Mięsnego następnie w Banku BP. ,mąż mój był inż. elektronikiem w kieleckiej Iskrze gdzie rozpoczął się strajk pod przewodnictwem sędziego Jerzego Stępnia ,który był zatrudniony w Iskrze jako radca prawny.
Za komuny czyli za Gierka dostałam piękne mieszkanie ,pieniędzy starczyło na umeblowanie i rozrywki jak ,kino teatr.,Dwa razy w roku jeżdziłam z mężem i 2- synami na wczasy 3-tygodnie nad morzem ,3 w górach .
To za komuny wybudowano piękne szkoły mieszkania dla wszystkich i zapewniona była praca .
Za pana doszło do rujny całej Polski ,zniszczył pan wszystkie zakłady pracy ,doprowadził do bezdomności ,alkoholizmu i narkomani młodzieży tylko po to by sobie zapewnić byt jak to powiedział męża brat Marian Grzybowski były wykładowca WAT oficer wojska polskiego.
Nigdy w życiu bym nawet nie pomyślała ,że męża pochowam na raty ,bo niestety musiałam zaciągnąć pożyczkę w banku na pochówek 13.000 zł.a 10.000 zł czy nawet więcej złodzieje z wiejskiej płacą za lampkę szampana .Ja do dziś spłacam raty bo 3000 zł z zasiłku pogrzebowego ukradł nam Tusk .Całe wasze oblicze ukazały się na taśmach chodż ludzie wcześniej o wszystkim wiedzieli ,że rządzi nami MAFIA na którą zmuszani jesteśmy płacić Haracz w postaci podatku.
Na koniec gratuluje panu poczucia humoru i przecenianie swojej wartości , możliwości dla mnie jest pan ZEREM zapewniam iż ja już nie jestem patriotką ,gdyby nie moja nieuleczalnie chora siostra (czeka na sprawę w Sądzie Pracy w Kielcach 6 miesiąc)wyjechała bym na stale i nigdy tu nie wróciła, a za granicą jeśli jestem wydaje panu najgorszą opinie .
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."