dzieki obejrze jak sie obudze:)Żułek pisze:od 11:20 na tvp2
Tenis
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: Tenis
niech to miejsce niebawem zniknie
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
i póki co dobrze idzie, 6:2 w pierwszym secie i 3:2 w drugimKAKAESIAK pisze:finał Radwańska - Kvitova
E: raczej szło, tylko włączyłem telewizornię i Kvitova zaczęła szaleć już 4:3 dla Czeszki :)
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Radwańska miała lekki kryzys ale na szczeście został opanowany :)
taki tenis to ja moge ogladać ;)
taki tenis to ja moge ogladać ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- pogodancer
Mecz z Muguruzą, a szczególnie ten z Halep były dużo lepsze. Mając na uwadze, że większość zawodniczek ciągnęła już na oparach to i tak nieźle to wyglądało.
Radwańska w sumie uratowała końcówką cały sezon. Pierwsza część (tak do Wimbledonu) do padaka straszna, 1-2 runda i wyjazd, ostatnio wygrane 2 turnieje w Azji i teraz największy sukces w karierze... i to bdb, ale nie zmienia to mojej opinii, że pani Agnieszka nie wygra żadnego wielkiego szlema.
Radwańska w sumie uratowała końcówką cały sezon. Pierwsza część (tak do Wimbledonu) do padaka straszna, 1-2 runda i wyjazd, ostatnio wygrane 2 turnieje w Azji i teraz największy sukces w karierze... i to bdb, ale nie zmienia to mojej opinii, że pani Agnieszka nie wygra żadnego wielkiego szlema.
- Aron
- postuje jak opętany!
Tak czy owak, dziś był dobry dzień dla tenisa. Najpierw nasza gwiazda odniosła największy sukces w karierze, a chwilę później Federer ograł Nadala na własnym podwórku.
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Żułek
możliwe ze były lepsze, z Halep widziałem tylko ostatniego seta z Muguruzy wcale
nawet jak nie wygra szlema to dla mnie i tak jest wielka
krytycy niech zagrają lepiej (zwłaszcza taka jedna maruda ode mnie z roboty) :P
Hingis znowu wygrała debla :) fajny dzionek :)
nawet jak nie wygra szlema to dla mnie i tak jest wielka
krytycy niech zagrają lepiej (zwłaszcza taka jedna maruda ode mnie z roboty) :P
Hingis znowu wygrała debla :) fajny dzionek :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- manieczki
Agnieszka Radwańska: To zwycięstwo PiS dodało mi nowych sił i energii
"Uwierzyłam, że wszystko jest możliwe, a hasło Czas na Zmiany było motorem napędowym moich ostatnich treningów. Zwycięstwo dedykuję fanom, rodzinie ale również Jarosławowi Kaczyńskiemu i Beacie Szydło, których bardzo szanuje i podziwiam" - powiedziała nasza tenisistka w wywiadzie po wspaniałym triumfie w turniej WTA Masters.
"Uwierzyłam, że wszystko jest możliwe, a hasło Czas na Zmiany było motorem napędowym moich ostatnich treningów. Zwycięstwo dedykuję fanom, rodzinie ale również Jarosławowi Kaczyńskiemu i Beacie Szydło, których bardzo szanuje i podziwiam" - powiedziała nasza tenisistka w wywiadzie po wspaniałym triumfie w turniej WTA Masters.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- pogodancer
Koniec dominacji Williams :)KAKAESIAK pisze:niech się już ten nowy sezon zaczyna do diabła ciężkiego, jakieś wasze typy na zbliżający się rok?
Oglądałem 2 mecze Azarenki w Brisbane; było widać, że jest wkurwiona, dobrze przygotowana, ma chęć do gry i mocno postanowiła wrócić do ścisłej czołówki , jeśli nie przydarzy jej się znowu jakaś kontuzja to może być świetny sezon Azarenki. Poza tym może Muguruza, fajnie jakby Radwańska kontynuowała dobrą passę z końcówki ubiegłego roku.
A u mężczyzn nuda panie...
- pogodancer
Radwańska bdb! otworzyła sezon wygrywając turniej w Shenzhen i zgarniając 18 tytuł w karierze.
Azarenka jak huragan przeszła przez turniej w Brisbane, gdzie w finale zmiotła Kerber. Na dzisiaj to chyba jedyna zawodniczka, która jest w stanie zatrzymać Williams.
Finał turnieju Shenzhen:
Radwańska - Riske 6:3 6:2
Finał w Brisbane:
Azarenka - Kerber 6:3 6:1
Azarenka jak huragan przeszła przez turniej w Brisbane, gdzie w finale zmiotła Kerber. Na dzisiaj to chyba jedyna zawodniczka, która jest w stanie zatrzymać Williams.
Finał turnieju Shenzhen:
Radwańska - Riske 6:3 6:2
Finał w Brisbane:
Azarenka - Kerber 6:3 6:1
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Ale zauważyliście już w poprzednim sezonie Azarenka dobrze się prezentowała, miała tylko jeden podstawowy problem, niskie miejsce w rankingu spowodowane kontuzją, a co za tym idzie, bardzo szybko trafiała na mocne rywalki, w tym na S. Williams, której mimo wszystko stawiała zaciekły opór.
U kobiet jest jedna wielka niewiadoma każda zawodniczka z pierwszej 15 rankingu może daleko zajść z jednej strony młode zawodniczki jak Halep, Stephens, Muguruza, Bencic, Pliskova, Schmiedlova, Svitolina, Gavrilova z drugiej już ograne Radwańska, Williams, Szarapowa, Kerber, Azarenka, Ivanovic, Jankovic, Makarowa, Pawliuczenkowa, Kvitova, Vinci, Errani, Suarez-Navarro czy też Woźniacki
U mężczyzn absolutna dominacja kolejny raz Djokovica, który jest po za zasięgiem reszty, czyli coraz starszego Federera, nie tego samego co kiedyś Nadala, nierównego Wawrinki, chimerycznego Murraya o Berdychu, Nishikorim czy też Cillicu nie wspominając. Z młodych daleko gdzieś w oddali widać Kyrgiosa, Corica, Tomica, Thiema czy też Goffina, ale to też melodia przyszłości. Chyba ostatnia szansa na przebudzenie się wielkiego talentu Dimitrowa, który w poprzednim sezonie był bez formy czy też potężnie bijącego Roanica.
U kobiet jest jedna wielka niewiadoma każda zawodniczka z pierwszej 15 rankingu może daleko zajść z jednej strony młode zawodniczki jak Halep, Stephens, Muguruza, Bencic, Pliskova, Schmiedlova, Svitolina, Gavrilova z drugiej już ograne Radwańska, Williams, Szarapowa, Kerber, Azarenka, Ivanovic, Jankovic, Makarowa, Pawliuczenkowa, Kvitova, Vinci, Errani, Suarez-Navarro czy też Woźniacki
U mężczyzn absolutna dominacja kolejny raz Djokovica, który jest po za zasięgiem reszty, czyli coraz starszego Federera, nie tego samego co kiedyś Nadala, nierównego Wawrinki, chimerycznego Murraya o Berdychu, Nishikorim czy też Cillicu nie wspominając. Z młodych daleko gdzieś w oddali widać Kyrgiosa, Corica, Tomica, Thiema czy też Goffina, ale to też melodia przyszłości. Chyba ostatnia szansa na przebudzenie się wielkiego talentu Dimitrowa, który w poprzednim sezonie był bez formy czy też potężnie bijącego Roanica.
In a world of compromise...some don't
- pogodancer
Prawdopodobnie taki sam los spotkałby Radwańską w tym sezonie gdyby nie wygrana w Masters.KAKAESIAK pisze:Ale zauważyliście już w poprzednim sezonie Azarenka dobrze się prezentowała, miała tylko jeden podstawowy problem, niskie miejsce w rankingu spowodowane kontuzją, a co za tym idzie, bardzo szybko trafiała na mocne rywalki, w tym na S. Williams, której mimo wszystko stawiała zaciekły opór.
Co do Azarenki to wydaje się, że forma lepsza i nastawienie też chyba bardziej bojowe. Zobaczymy jak będzie się prezentować w spotkaniach z lepszymi przeciwniczkami niż Kerber. Niedługo rusza Australian Open, a Azarenka tam grać lubi, więc powinno być ciekawie.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
2 runda za nami a już odpadły : Halep, V. Williams, Cibulkova, Jankovic, Errani, Pawliuczenkowa, Stephens, Lisicki, Kvitova, Kuzniecowa, Schmiedlova, Svitolina, Cornet czyli dużo niespodzianek, póki co jak burzą idzie Azarenka, S. Williams, Radwańska i Muguruza. U mężczyzn póki co wszystko zgodnie z planem.
In a world of compromise...some don't
- Żułek
Isia zgodnie z planem w 1/2 :)
fajny meczyk :)
teraz gra babochłop z Szarapową, kto by nie wygrał finału dla naszej nie bedzie, szkoda ze nie grają o 3 miejsce ;)
tak czy inaczej chyba lepiej przegrać z babochłopem i uciec punktowo Szarapowej chociaż z nią teoretycznie byłoby łatwiej
fajny meczyk :)
teraz gra babochłop z Szarapową, kto by nie wygrał finału dla naszej nie bedzie, szkoda ze nie grają o 3 miejsce ;)
tak czy inaczej chyba lepiej przegrać z babochłopem i uciec punktowo Szarapowej chociaż z nią teoretycznie byłoby łatwiej