CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CULTES DES GHOULES
Skoro jeden z wydawców ostatniego materiału pisze, że słyszał urywki to raczej:]
'Come the Blessed Madness'
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
A oni nie mieli się przypadkiem rozpaść?
- COFFIN
Konkretne info nie padło, nowy album będzie, więc bardzo dobrze. I jeśli to prawda, że może przebić 'Henbane' to może być kurwa wydarzenie:>
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A tzo mial napisac? Ze bedzie chujowe, itp.? :)COFFIN pisze: I jeśli to prawda, że może przebić 'Henbane' to może być kurwa wydarzenie:>
Powtorze raz jeszcze: pecunia non olet. Mimo, ze brzmi to zabawnie w kontekscie CDG.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
Mimo wszystko nadal liczę, że nagrają materiał na modłę 'Henbane'.
- manieczki
A ja licze (tfu! nie licze, ale wincyj nie pisze, bo strach motzno), ze jesli chodzi o kwestie tekstow i calego konceptu albumu to bedzie bardzo milo und cool.COFFIN pisze:Mimo wszystko nadal liczę, że nagrają materiał na modłę 'Henbane'.
A jak u panicza kwestia z ostatnim materialem? Ulozylo sie wszystojuz w calosc czy nadal jest nbdb?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- COFFIN
No właśnie - już mówiłem o tym, że mój problem, a w zasadzie zgryz z nowym materiałem polega na tym, że 'Henbane' to dla mnie idealny materiał i zajebali nim centralnie w gust, więc cokolwiek innego by nie nagrali zawsze już będzie słabiej. No i tak, nie przekonałem się do tej pory, choć leci dosyć często.
- trup
Już nie pamiętam czy Sadist czy MotD sugerował w jakimś wywiadzie, że kolejny duży materiał będzie zawierał więcej takich rzeczy jak "Vintage Black Magick". Oczywiście od tamtego czasu mogli zmienić zdanie, ale... nie obraziłbym się, gdyby właśnie w tym kierunku poszli.COFFIN pisze:Mimo wszystko nadal liczę, że nagrają materiał na modłę 'Henbane'.
"Henbane" to jest jebany pomnik. Najlepsza polska płyta Black Metalowa jak dla mnie.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- manieczki
manieczki pisze:Zobaczcie co znalazlem w srodku ostatniego numeru polskiego Metal Hammera. Nie wiem czy to przypadek, czy rzeczywiscie sam Diaboł Boruta ma mnie w opiece.
Internauci grzmia!
https://iliveforonedollaraday.files.wor ... 8/cdgi.jpg
Zupelnie serio: ciag dalszy porzadkow w szafie :) wywiad z ziniacza wydanego pare miechow po wypuszczeniu Henbane. Nie mam powodow zeby paniczowi Markowi nie wierzyc, bo w wywiadzie byla rowniez poruszana kwestia (wydanego juz) 'The Rise of Lucifer'. I co? i wyszlo! I co? I wszystko sie zgadza.
Zazdrosc zbiorow?
:)
- wombat
- zaczyna szaleć
Mokro w majtach mi się robi na samą myśl o czymś, co może przebić tak mocną pozycję jak HENBANE.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
ja też się już pogubiłem :)WaszJudasz pisze:Znaczy BĘDZIE? Bo już się pogubiłem... Zajebiście.
chcę wiedzieć jedno - z Markiem na wokalach czy nie ?? jedyny sens ma to z nim...
-
- postuje jak opętany!
manieczki pisze:zmień jeszcze kolor czcionki na tą w kolorze tła, żeby już CAŁKIEM NIC nie było widać :)manieczki pisze:Zobaczcie co znalazlem w srodku ostatniego numeru polskiego Metal Hammera. Nie wiem czy to przypadek, czy rzeczywiscie sam Diaboł Boruta ma mnie w opiece.
Internauci grzmia!
Zupelnie serio: ciag dalszy porzadkow w szafie :) wywiad z ziniacza wydanego pare miechow po wypuszczeniu Henbane. Nie mam powodow zeby paniczowi Markowi nie wierzyc, bo w wywiadzie byla rowniez poruszana kwestia (wydanego juz) 'The Rise of Lucifer'. I co? i wyszlo! I co? I wszystko sie zgadza.
Zazdrosc zbiorow?
- manieczki
Bez przesady.
Andergrałnd ino na osiemdziesiat(80) protzent.
Andergrałnd ino na osiemdziesiat(80) protzent.
- IMP-|-OUS
majcioch nie drzemiesz o_O
- manieczki
Zmiana czasu na zimowy - mowi Ci to cos? :DIMP-|-OUS pisze:majcioch nie drzemiesz o_O
- IMP-|-OUS
co ma czas do drzemania!? uwal się i leż xD
- COFFIN
Na to właśnie liczę.trup pisze:
Już nie pamiętam czy Sadist czy MotD sugerował w jakimś wywiadzie, że kolejny duży materiał będzie zawierał więcej takich rzeczy jak "Vintage Black Magick". Oczywiście od tamtego czasu mogli zmienić zdanie, ale... nie obraziłbym się, gdyby właśnie w tym kierunku poszli.
+ 1.trup pisze:
"Henbane" to jest jebany pomnik. Najlepsza polska płyta Black Metalowa jak dla mnie.
W zasadzie w 2013 roku nie miała większej konkurencji jeśli chodzi o BM na świecie.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
manieczki pisze:manieczki pisze:Zobaczcie co znalazlem w srodku ostatniego numeru polskiego Metal Hammera. Nie wiem czy to przypadek, czy rzeczywiscie sam Diaboł Boruta ma mnie w opiece.
Internauci grzmia!
Zazdrosc zbiorow?

Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Przesadzasz, wszak wyszedł morderczy s/t Satyricon. Będzie karna pianka.COFFIN pisze:Na to właśnie liczę.trup pisze:
Już nie pamiętam czy Sadist czy MotD sugerował w jakimś wywiadzie, że kolejny duży materiał będzie zawierał więcej takich rzeczy jak "Vintage Black Magick". Oczywiście od tamtego czasu mogli zmienić zdanie, ale... nie obraziłbym się, gdyby właśnie w tym kierunku poszli.
+ 1.trup pisze:
W zasadzie w 2013 roku nie miała większej konkurencji jeśli chodzi o BM na świecie.
- manieczki
O! Dobry wieczor 535!
Czemu nas zaszczyciles swoja obecnoscia w ten piatkowy wieczor/noc, hm? Nie jest pite z podlegajacymi pod Ciebie majstrami? (oczywiscie wszystko w rytm VIRUS puszczanego z komoreczki)
Czemu nas zaszczyciles swoja obecnoscia w ten piatkowy wieczor/noc, hm? Nie jest pite z podlegajacymi pod Ciebie majstrami? (oczywiscie wszystko w rytm VIRUS puszczanego z komoreczki)