Przecież cały tydzień z wami piję, a że w rytm Virus? Tego chyba nie muszę pisać.manieczki pisze:O! Dobry wieczor 535!
Czemu nas zaszczyciles swoja obecnoscia w ten piatkowy wieczor/noc, hm? Nie jest pite z podlegajacymi pod Ciebie majstrami? (oczywiscie wszystko w rytm VIRUS puszczanego z komoreczki)
CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: CULTES DES GHOULES
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Aha535 pisze:Przecież cały tydzień z wami piję, a że w rytm Virus? Tego chyba nie muszę pisać.manieczki pisze:O! Dobry wieczor 535!
Czemu nas zaszczyciles swoja obecnoscia w ten piatkowy wieczor/noc, hm? Nie jest pite z podlegajacymi pod Ciebie majstrami? (oczywiscie wszystko w rytm VIRUS puszczanego z komoreczki)

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Jak wiesz, ze bylo - co oczywiscie sie zgadza535 pisze:Było. Zaczynasz się gubić w zeznaniach.
to znaczy, ze ten jotpeg musial ostro wejsc na Twoja psychike, ze go zapamietales w zalewie reszty jotpegow na forume (glownie moich ok)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
W dupę mi weszło, panie psycholog, po zalewie kursów. ok?manieczki pisze:Jak wiesz, ze bylo - co oczywiscie sie zgadza535 pisze:Było. Zaczynasz się gubić w zeznaniach.
to znaczy, ze ten jotpeg musial ostro wejsc na Twoja psychike, ze go zapamietales w zalewie reszty jotpegow na forume (glownie moich ok)
[youtube][/youtube]
- manieczki
Wasz slowa - rozmawiasz z KOŁCZEM personalnym ok
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
He, he. Miało być ironicznie, a pozostał absmak... Po tak wielkiej - dodajmy: ich najlepszej - płycie jak "The Age Of Nero", na której OSOBIŚCIE przesunęli kilka płyt tektonicznych i uformowali niejeden górotwór, s/t to zasłużony odpoczynek, to spacer po parku wśród soczystych barw jesieni i opowieść o wielkich czynach z przeszłości.535 pisze: Przesadzasz, wszak wyszedł morderczy s/t Satyricon.
Jeżeli ktoś zamiast tego oczekiwał rozrywki według kiepskich, cyrkowych standardów, skoków na jednej nodze, siłowania się na rękę z kobietą z brodą i deszczu cekinów, to kieruje skargi pod zły adres.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- manieczki
^

- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Drone pisze:He, he. Miało być ironicznie, a pozostał absmak... Po tak wielkiej - dodajmy: ich najlepszej - płycie jak "The Age Of Nero", na której OSOBIŚCIE przesunęli kilka płyt tektonicznych i uformowali niejeden górotwór, s/t to zasłużony odpoczynek, to spacer po parku wśród soczystych barw jesieni i opowieść o wielkich czynach z przeszłości.535 pisze: Przesadzasz, wszak wyszedł morderczy s/t Satyricon.
Jeżeli ktoś zamiast tego oczekiwał rozrywki według kiepskich, cyrkowych standardów, skoków na jednej nodze, siłowania się na rękę z kobietą z brodą i deszczu cekinów, to kieruje skargi pod zły adres.

- trzeci
- zaczyna szaleć
kto nie docenia phoenix z ostatniej plyty satyricon na pewno nie znajduje sie na liscie osob rozumiejacych black metal marii konopnickiej
fuck you buddy
- COFFIN
Jakiś czas temu zastanawiałem się w podsumowaniach nad kolejnością na podium Gehenny i Clandestine Blaze, ale mimo wszystko 'Henbane' jest nie do ruszenia:)535 pisze:
Przesadzasz, wszak wyszedł morderczy s/t Satyricon. Będzie karna pianka.
'Come the Blessed Madness'
Tak Henbane to wspaniała płyta, o (przynajmniej) klasę bijąca, wszystko to co proponuje nam Mgła.
- trup
Tak "DMDS" to to wspaniała płyta, o (przynajmniej) klasę bijąca, wszystko to co proponuje nam Satyricon.
I co z tego wynika?? Kompletnie kurwa nic.
Mgła sobie. CdG sobie. Inne bajki.
I co z tego wynika?? Kompletnie kurwa nic.
Mgła sobie. CdG sobie. Inne bajki.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Ten jaki spięty. pfff. Ja tu Coffina chciałem zmolestować, a tu nagle wielka draka.
- manieczki
Przypominam slowa medrca dotyczace Henbane
edit: o jak smiechlem :D
1 lutego 2013 ·
2013. I CO TERAS POLSKA?! Jak już z nowościami lecimy, to wczoraj miała miejsce oficjalna premiera nowej płyty Cultes Des Ghoules. Powiem szczerze, rozczarował mnie nieco ten krążek, po ostatnim mini spodziewałem się więcej. No ale pewnie i tak sprzeda się jak ciepłe bułeczki i spustom sierściuchów nie będzie końca... Bo chyba teraz moda na nich duża i hajp.
" onclick="window.open(this.href);return false;
twoja_stara_trotzky pisze:wokale na tej nowej są w chuj śmieszne.
1 lutego 2013 ·
2013. I CO TERAS POLSKA?! Jak już z nowościami lecimy, to wczoraj miała miejsce oficjalna premiera nowej płyty Cultes Des Ghoules. Powiem szczerze, rozczarował mnie nieco ten krążek, po ostatnim mini spodziewałem się więcej. No ale pewnie i tak sprzeda się jak ciepłe bułeczki i spustom sierściuchów nie będzie końca... Bo chyba teraz moda na nich duża i hajp.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
manieczki pisze:Przypominam slowa medrca dotyczace Henbane
twoja_stara_trotzky pisze:wokale na tej nowej są w chuj śmieszne.
1 lutego 2013 ·
wiekszość to niestety sami eksperci :):):)
- Harlequin
Bryza powiała nad morzem?
- COFFIN
Nad jednym koncertem chociaż to by mogli pomyśleć:)
O:
Musiało zmieść.
O:
+ kawałek z Henbane.and the last song Lvcifyre played was a Death Like Mass song...
Musiało zmieść.
'Come the Blessed Madness'
-
- postuje jak opętany!
Nawet króciutkie wideło jest https://www.instagram.com/p/-_GwV4mldR/ ... thlikemass