PENTAGRAM (Chile)

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Arisowicz
w mackach Zła

PENTAGRAM (Chile)

05-09-2010, 12:14

Temat nie wiem czy był, a szukać mi się nie chce bo z niedziałającą poprawnie wyszukiwarką przeczesanie tysiąca postów/tematów zawierających słowo "pentagram", połączone choćby z "chilijski" mija się jednak z celem.

Starzy wyjadacze pewnie znają jakiś milion lat, ja natomiast jako młokos napierdolu słuchający latek może z dziesięć odkryłem tą załogę tydzień temu - no i mnie rozjebali! Szalony wokal, brak finezji, dopieszczonego brzmienia oraz skomplikowanych i rozbudowanych solówek, słowem wszystko co w starym death/thrashu najlepsze. Szkoda jedynie, że w swoim najlepszym okresie nie nagrali żadnej płyty, a skończyli tylko na paru demach i jednej EP.

A i jakby miał ktoś na sprzedaż ich best of z roku szatańskiego zwei tausend niechaj zgłosi się do mnie na pm.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: PENTAGRAM (Chile)

11-11-2015, 14:45

Live In Poland Katowice Klub Korba 06.12.2015
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ