Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Analripper pisze:The pre-sales for our new album "Sea of Ignorance" start on December 1st. The release date is January 22nd, 2016
Here's the front/back cover made by Teratogen. Press "F" for full size. This will be a digifile packaging, the booklet has a second cover artwork provided by Death Hammer Graphix.
COFFIN pisze:Poprawny?;) Kolejny niepotrzebny powrót z plastykowym, komputerowym life metalem, co tylko potwierdza to, o czym od lat gadam - szkoda czasu.
Przestań! "Ruins of Humans" to też komputerowy life metal?!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Mówię o kawałku wrzuconym powyżej. Dla mnie to kolejny przykład kapeli, która nagrała jeden, czy dwa kapitalne albumy i absolutnie nie powinna wracać. Wrzuć sobie jedynkę i poczuj różnicę.
COFFIN pisze:Mówię o kawałku wrzuconym powyżej. Dla mnie to kolejny przykład kapeli, która nagrała jeden, czy dwa kapitalne albumy i absolutnie nie powinna wracać. Wrzuć sobie jedynkę i poczuj różnicę.
Po "jeden, czy dwa kapitalne albumy" powinienem skończyć dyskusję, ale Cię zapytam: czy EP-ka jest też słaba i czy jeśli nie jest to oznacza to, iż cały Twój wywód nie ma sensu, bo opiera się na małym fragmencie jednego kawałka?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Możliwe, wiec daj sobie spokój. Co jeśli przytoczona epa jest ok, wskazany fragment brzmi, jak żywcem wyrwany z twardziela? Jak caly album będzie tak brzmiał (co chyba juz powinno być jasne), to też będziesz sie palowal? Bo wypada?
COFFIN pisze:Poprawny?;) Kolejny niepotrzebny powrót z plastykowym, komputerowym life metalem, co tylko potwierdza to, o czym od lat gadam - szkoda czasu.
W ogole nie jestem kupiony, bardzo przeciętny numer. Podoba mi się wolniejszy motyw po około 00;30 i koncowe solo, a tak poza tym to nic szczególnego. Gdyby podano Wam, ze nagrał to jakis mało znany będ to pewno nie zwrócilibyscie większej uwagi na nich. Pewno posłucham, ale jakos nie spodziewam się fajerwerków.