11/11
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Cover ok.rmk pisze:
trzeci pisze:
ulala, znakomity ten nowy kawalek. kiedy plyta?
rmk pisze:
11/11
Ale co ty mnie tu mieszasz do tej historii? Ja chłopaków z BOP nie obrażam. Myślisz kurwa, że to jacyś żartownisie są? Vitriol pisał przecież, że jakby mógł chodzić, to by łamał nogi lamusom z PerełMetalu. Ty myślisz że to skecz? Przecież takim lamusom jak ja i ty, to by przyjebał raz i zabił kurwa na miejscu. A ty se jakieś podśmiechujki robisz. Ogarnij się człeniu, bo tutaj nie ma żartów. To są sataniści, a nie jakieś kurwa pedały.trzeci pisze:masz racje, to byl glupi zart. taki w stylu yossariana.
czemu postac numer dwa(2) liczac od lewa wali sobie koniokrada?rmk pisze:
11/11
dobre nawet, uśmiechnąłem się :)yossarian84 pisze:Ale co ty mnie tu mieszasz do tej historii? Ja chłopaków z BOP nie obrażam. Myślisz kurwa, że to jacyś żartownisie są? Vitriol pisał przecież, że jakby mógł chodzić, to by łamał nogi lamusom z PerełMetalu. Ty myślisz że to skecz? Przecież takim lamusom jak ja i ty, to by przyjebał raz i zabił kurwa na miejscu. A ty se jakieś podśmiechujki robisz. Ogarnij się człeniu, bo tutaj nie ma żartów. To są sataniści, a nie jakieś kurwa pedały.trzeci pisze:masz racje, to byl glupi zart. taki w stylu yossariana.
To jest zbiorowa rytualna masturbacja. Rytuał farmerski mający na celu zwiększenie płodności ziemi uprawnej. Postać nr 3 wznosi "spełnienie" pozostałych figur ku Nuit-Freji-Babalon. Wszyscy są w malignie. To chyba oczyiwiste.pr0metheus pisze:bo postac numer cztery zajeta jest waleniem postaci numer trzy
wyrazaj sie ok.COFFIN pisze:To chamy.rmk pisze:
CD and cassette versions in 2016