Hę? Ja widzę 29,99 GBP.535 pisze:Niestety taka jest, mniej więcej, cena. W peacevile 56 Euro...Rattlehead pisze:Komuś ewidentnie odjebało!Drone pisze:http://www.emp-shop.pl/art_324228/
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: AUTOPSY
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Hę? Ja widzę 29,99 GBP.[/quote]Drone pisze:Niestety taka jest, mniej więcej, cena. W peacevile 56 Euro...
Panowie, ustalcie cenę, bo to istotne.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
535
Shopping Basket
1 x Autopsy
After the Cutting (quadruple cd / book preorder)
add
remove
Subtotal: €42.60 EUR
Shipping: €13.50 EUR
Total: €56.10 EUR
1 x Autopsy
After the Cutting (quadruple cd / book preorder)
add
remove
Subtotal: €42.60 EUR
Shipping: €13.50 EUR
Total: €56.10 EUR
- Dragazes
- w mackach Zła
Spokojnie, będzie w Mystic.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
Pacjent
Po rozważeniu za i przeciw olewam "After the Cutting". Właściwie zależy mi tylko na "Skull Grinder", a na nagrania z prób i koncertów szkoda mi czasu, a co dopiero takich pieniędzy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Pacjent
Dla spokoju nie będę na to patrzył.535 pisze:Czekaj, gdy zobaczysz jak to będzie wydane.
-
Pacjent
Ty niegrzeczniuszku! :)535 pisze:Zarzucę ci PM, bogatą serią fotografii.
-
535
Trzeba wspierać panów artystów w tych ciężkich czasach, choć w tym przypadku, łapę na sakiewce trzyma niewątpliwie kto inny.
- Lobas
- zaczyna szaleć
Wczoraj z tego co mi wiadomo miała być premiera Skull Grinder. Ktoś wie dlaczego nie ma tego jeszcze w sieci?
Chelsea Bus Company
-
Pacjent
Doświadczeni słuchacze wiedzą, że jak coś wychodzi tylko na winylu to zwykle pojawia się w sieci później.Lobas pisze:Wczoraj z tego co mi wiadomo miała być premiera Skull Grinder. Ktoś wie dlaczego nie ma tego jeszcze w sieci?
-
535
To faktycznie oburzające. Piszmy petycję do internetów.Lobas pisze:Wczoraj z tego co mi wiadomo miała być premiera Skull Grinder. Ktoś wie dlaczego nie ma tego jeszcze w sieci?
- manieczki
moge podbic moja pieczatka jakby co ok535 pisze:To faktycznie oburzające. Piszmy petycję do internetów.Lobas pisze:Wczoraj z tego co mi wiadomo miała być premiera Skull Grinder. Ktoś wie dlaczego nie ma tego jeszcze w sieci?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
ZAJEBISTOŚĆ !!! Świetna Ep-ka!!! Czekam na vinyla! Z mpchujek kosi ale z vinyla mnie rozjebie czuje!!!
-
535
Czyli ogólnie rzecz biorąc nuda. Od ćwierć wieku to samo. Lenie patentowane i skurwysyny, a przecież mogliby zaproponować tak nośny ostatnio serbski rap, względnie zawsze modną cygańską nutę. Pierdolę. Kasuję zamówienie. Nie będę marnował gotówki na jakieś tam majonezy.IMP-|-OUS pisze:ZAJEBISTOŚĆ !!! Świetna Ep-ka!!! Czekam na vinyla! Z mpchujek kosi ale z vinyla mnie rozjebie czuje!!!
- manieczki
przekroczyli rubikon tym razem czy znowu sie nie udalo?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Już jest u ruskich jak co.
-
Pacjent
Powiedzmy sobie szczerze, że to jest bardzo dobry, ale zarazem ich najsłabszy materiał po reaktywacji i zapewne dlatego wychodzi w formie mniej zobowiązującej czyli EP-ki.