Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Noise Magazine
Po co mu te dwie(2) srubki w uszach?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Pewnie chce być sexy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- manieczki
W takim razie robie sobie wisiorek z roznych srubek, moze to mi pomoze wyjsc z przegrywu :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- bayzell
- zaczyna szaleć
CZY JEST W TYM K - RAJU PISMO METALOWE NIE ZWIĄZANE Z ŻADNĄ WYTFURNIOM... ?
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Tak naprawdę nie ma. Pytanie, czy pismo rzeczywiście niezależne miałoby wzięcie. Myślenie indywidualne jednak trochę boli, przyjemniej jest poklepywać się po plecach.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
takie jest odwieczne prawo naturyDrone pisze:Myślenie indywidualne jednak trochę boli, przyjemniej jest poklepywać się po plecach.
-
- weteran forumowych bitew
czym miałaby się objawiać ta niezależność?Drone pisze:Tak naprawdę nie ma. Pytanie, czy pismo rzeczywiście niezależne miałoby wzięcie.
Grrrówno!
- Drone
- rzetelnymi recenzjami zamiast obrzydliwego kadzenia albo serwowania ignoranckich ocen (nie znam się, ale recenzuję),Plasfodeur pisze:czym miałaby się objawiać ta niezależność?Drone pisze:Tak naprawdę nie ma. Pytanie, czy pismo rzeczywiście niezależne miałoby wzięcie.
- wywiadami, które coś wnoszą do obrazu twórczości, a nie są mieleniem przyjemnych oczywizmów,
- skupianiu się na rzeczach wartościowych, a nie dobranych wg klucza mody-trendu-znajomości,
- pisaniu o muzyce w szerokim kontekście.
Tylko komu by się chciało, lepiej jest operować w strefie komfortu i czuć się bezpiecznie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
Plastek pisze: Zmieniając temat w Noise Dunaj twierdził, że najnowszy Slipknot to skondensowana furia. Też myślę, że nowego ENT mógłby ów jegomość nie przetrzymać wszak to nie muzyka dla kobiet!
Otóż to. Poza tym nie są transgresywni, rozwojowi, sratatata inne pierdolamento, więc nie ma co oczekiwać, że takowa recenzja się tam pojawi. jeśli już, to dajcie znać, chętnie przeczytam.
-
Drone pisze: - skupianiu się na rzeczach wartościowych, a nie dobranych wg klucza mody-trendu-znajomości,
No to popuść wodze fantazji - powiedzmy, że zakładamy z kolegami taką gazetę, co według Ciebie powinno się tam znaleźć żeby można było to określić mianem rzeczy wartościowych, a nie dobranych wedle klucza mody-trendu-znajomości. Dajesz przykład 10 kapel o których chciałbyś w takiej gazecie przeczytać. Pokuś się też o rozwinięcie określenia "muzyka w szerokim kontekscie".
-
+1Nasum pisze:Drone pisze: - skupianiu się na rzeczach wartościowych, a nie dobranych wg klucza mody-trendu-znajomości,
No to popuść wodze fantazji - powiedzmy, że zakładamy z kolegami taką gazetę, co według Ciebie powinno się tam znaleźć żeby można było to określić mianem rzeczy wartościowych, a nie dobranych wedle klucza mody-trendu-znajomości. Dajesz przykład 10 kapel o których chciałbyś w takiej gazecie przeczytać. Pokuś się też o rozwinięcie określenia "muzyka w szerokim kontekscie".
przeczytałem ten nowy "Noise" (nie od deski do deski), ale widzę to, co Ty chciałbyś zobaczyć w kilku rozmowach: z Galas, Colemanem, Merzbow, Mgłą, Warcrimerem (kto z nich jest wg "klucza"?) z wywiadami jest jeszcze tak, że jak się potrafi to można zrobić duży użytek z prywatnych relacji dziennikarza-artysty; recenzji nie czytam bo mnie nie interesują
Grrrówno!
- longinus696
Nowy numer bardzo dobry. Świetne wywiady z Colemanem, Galasową, Chelsea Wolfe, P-Orridgem, Mgłą i jeszcze kilka innych. Nie kumam Waszego marudzenia. To jednak najlepsze pismo z okolic muzyki ekstremalnej, jakie aktualnie ukazuje się na naszym rynku. Wprawdzie nie jest idealne i - jak dla mnie - wciąż za dużo tam metalu i za mało przekrojowych felietonów, ale konkurencji dla nich (na ten moment) nie widzę. Zwłaszcza, że M/I chyba padło.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- trup
zgadzamsiezprzedmowca. Nowy nr BDB!!! :-))) Od serca:-)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
UWAGA! NOWOROCZNE WIETRZENIE PIWNICY!!!
Od dzisiaj do niedzieli 24 stycznia wszystkie archiwalne numery Noise Magazine do nabycia za jedyne 4,90 PLN (plus przesyłka)! Taniej już nie będzie:)
Dla tych z Was, którzy zdecydują się na kupno kompletu czterech numerów - wysyłka na terytorium Polski gratis.
Zapraszamy tutaj:
http://noisemagazine.8merch.com/services/store" onclick="window.open(this.href);return false;
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
- postuje jak opętany!
Bardzo rzadko to robię, ale zgadzam się z przedmówcą. Znakomity numer. A przepaść pomiędzy wywiadem z Mgłą w "Musicku", a w "Noise" jest ogromna.
longinus696 pisze:Nowy numer bardzo dobry. Świetne wywiady z Colemanem, Galasową, Chelsea Wolfe, P-Orridgem, Mgłą i jeszcze kilka innych. Nie kumam Waszego marudzenia. To jednak najlepsze pismo z okolic muzyki ekstremalnej, jakie aktualnie ukazuje się na naszym rynku. Wprawdzie nie jest idealne i - jak dla mnie - wciąż za dużo tam metalu i za mało przekrojowych felietonów, ale konkurencji dla nich (na ten moment) nie widzę. Zwłaszcza, że M/I chyba padło.
- Oki
o proszę, wsio zebralihcpig pisze:manieczki pisze:bydzie konkurencja czy nie bydzie?
https://polakpotrafi.pl/projekt/magnetofonowa" onclick="window.open(this.href);return false;
Chaciński, Herma, Szubryc - bierę.
-
o polskiej muzyce?

If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ultravox
Nie rozumiem idei dzielenia muzyki na polską i zagraniczna, razi mnie to nawet w przypadku rocznych podsumowań. Ale ta Gazeta Magnetofonowa jest całkiem spoko, pierwszy numer daje radę.
- longinus696
Potwierdzam w całej rozciągłości.ultravox pisze:Nie rozumiem idei dzielenia muzyki na polską i zagraniczna, razi mnie to nawet w przypadku rocznych podsumowań. Ale ta Gazeta Magnetofonowa jest całkiem spoko, pierwszy numer daje radę.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
- Wasyl
Też uważam, że jest nieźle. Wkurzają mnie tyko takie "wrzucone" artykuły, wywiady na jedną stronę. Na cholerę te wypełniacze. Jest za to kilka ciekawych recenzji.