Podziękował!harvestman pisze:Winylownia ul. Podleśna 12/1 Białystoktrup pisze:
gdzie taki sklep jest?
VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: VADER
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Podziękował!SCREAMBLOODYGORE pisze:Panie Trup, tutaj Pan znajdziesz katalog podobnych sklepików http://www.psychosonda.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
To chyba to:Nasum pisze:manieczki pisze:
O kurwa, co to takiego? Album wspominkowy? Z ciekawości, ile to kosztuje?
http://store.witchinghour.pl/vader-gene ... -6246.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Ciekawe czy jeśli chodzi o treść to jest to samo, co w "Wojna totalna"?manieczki pisze:To chyba to:Nasum pisze:manieczki pisze:
O kurwa, co to takiego? Album wspominkowy? Z ciekawości, ile to kosztuje?
http://store.witchinghour.pl/vader-gene ... -6246.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hello darkness, my old friend
-
No właśnie też się zastanawiam - gdyby tak było, to zdublowali by książkę po to,by dołożyć do niej trzy płyty i zmieniliby tylko jej wygląd. Jakoś mało przekonywujące. Tytuł sugeruje jednak że będzie to coś w rodzaju wspomnień dotyczących pradziejów tej kapeli, czyli rozszerzone pierwsze rozdziały "Wojny totalnej". Jeszcze mniej przekonywujące.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Nowość do odsłuchu http://www.musickmagazine.pl/archiwa/4589" onclick="window.open(this.href);return false; jak dla mnie rewelacja, takiego Vadera mi brakowało.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Bardzo, bardzo w porządku, aż mi się przypomniało dzieciństwo :) Dużą zaletą nadchodzącego materiału jest to że Piotrek śpiewa tam w naszym języku. To mu zawsze wychodziło bardziej niż dobrze i przynajmniej dla mnie, takiego podejścia do tematu nigdy za wiele.
Dla przykładu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
tematyka jest jaka jest, nie każdemu musi się podobać, jednak ja mam z tym taki problem, że naprawdę ciężko mi przy tego typu pieśniach wysiedzieć spokojnie, jest szajba :)
btw. gdyby tak jeszcze porzucili obecny wizerunek, wrócili do bojówek i t-shirtów zamiast kilogramów ćwieków...
Dla przykładu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
tematyka jest jaka jest, nie każdemu musi się podobać, jednak ja mam z tym taki problem, że naprawdę ciężko mi przy tego typu pieśniach wysiedzieć spokojnie, jest szajba :)
btw. gdyby tak jeszcze porzucili obecny wizerunek, wrócili do bojówek i t-shirtów zamiast kilogramów ćwieków...
-
harvestman pisze:Nowość do odsłuchu http://www.musickmagazine.pl/archiwa/4589" onclick="window.open(this.href);return false; jak dla mnie rewelacja, takiego Vadera mi brakowało.
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest fakt, że Vader brzmi tutaj dobrze, ale o ironio, nie ze swoim autorskim materiałem.
- Riven
- Kontakt:
- Żułek
eeeeeeeeeeeeeee nie
nie podoba mi sie to cuś
oby było lepiej
nie podoba mi sie to cuś
oby było lepiej
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Plastek
- Kontakt:
Tak mogę scharakteryzować ten kawałek jak i kilka ostatnich płyt Vader:

Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- manieczki
AZIS masa ok. Ktory jego numer najlepiej Ci robi plastek? Mi chyba mrazish
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- Kontakt:
A mi turecki rożek.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- WaszJudasz
W sensie że czujesz się zniewolony?Plastek pisze:Tak mogę scharakteryzować ten kawałek jak i kilka ostatnich płyt Vader:
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Plastek
- Kontakt:
Tak, te mielizny strasznie wciągają i duszą swoim skwaśniałym poziomem.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- trup
Muzycznie bdb ale ostatnimi czasy wokar Petera drażni mnie niemiłosiernie. Jak sobie posłucham pierwsze Vadery i obecne, to wokal są wkurwiające na tych ostatnich. Ja wiem, że zmiany i że nie można nagrywać ciągle tak samo... ale Piotrek potrafi przecież dobre wokale nagrać, więc kurwa o co chodzi...?? To oczywiście tylko mój punkt słyszenia.
Co do kawałków BDB. Imperator dał radę. W końcu brzmi potężnie choć... ciut za mało drapieżnie. Niemniej.... Pamiętam jak Bariel opowiadał, że chciał grać najszybciej jak się dało i zajebiście zazdrościł Vader, bo oni mieli... Docenta. Ciekawe co powiedział o tym wykonaniu!?
Co do idei nagrania utworów polskich kapel uważam to za zajebisty pomysł! Szacun dla Vader za ten kawał pamiętnika!
Może dzięki temu ktoś kiedyś pokusi się o wydanie KULTOWEJ składanki Szkieletora?
Co do kawałków BDB. Imperator dał radę. W końcu brzmi potężnie choć... ciut za mało drapieżnie. Niemniej.... Pamiętam jak Bariel opowiadał, że chciał grać najszybciej jak się dało i zajebiście zazdrościł Vader, bo oni mieli... Docenta. Ciekawe co powiedział o tym wykonaniu!?
Co do idei nagrania utworów polskich kapel uważam to za zajebisty pomysł! Szacun dla Vader za ten kawał pamiętnika!
Może dzięki temu ktoś kiedyś pokusi się o wydanie KULTOWEJ składanki Szkieletora?