Całość do zweryfikowania.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Zobacz ostatni wpis w temacie o koncercie :) Napisałem krótką relacje. A ja chyba właczę sobie to REVULSED, bo jakoś nowy ENT nie chwycił mnie jeszczeDrone pisze:Napisz lepiej, jak było na Vandermarku :)
MORTAL DECAY to jeden filarów tego grania, do tego weterani, więc zapoznaj się czym prędzej ze wszystkimi materiałami.Harlequin pisze:Z tym MORTAL DECAY to bardzo ładnie trafiłeś. Słabo znam twórczosc tej grupy, ale posłuchałem sobie wczoraj i rzeczywiscie jest sporo analogii.
Póki co tylko Forensics słuchałem, bardzo niegłupi materiał.Pacjent pisze:MORTAL DECAY to jeden filarów tego grania, do tego weterani, więc zapoznaj się czym prędzej ze wszystkimi materiałami.Harlequin pisze:Z tym MORTAL DECAY to bardzo ładnie trafiłeś. Słabo znam twórczosc tej grupy, ale posłuchałem sobie wczoraj i rzeczywiscie jest sporo analogii.
"Sickening Erotic Fanaticism" to petarda. Klasyka właściwie, biorąc pod uwagę liczbę hitów, które się tam znajdują. "Trójka" i "czwórka" bardziej wyrównane, świetnie wyprodukowane, idealnie dla takiego grania.Harlequin pisze:Póki co tylko Forensics słuchałem, bardzo niegłupi materiał.Pacjent pisze:MORTAL DECAY to jeden filarów tego grania, do tego weterani, więc zapoznaj się czym prędzej ze wszystkimi materiałami.Harlequin pisze:Z tym MORTAL DECAY to bardzo ładnie trafiłeś. Słabo znam twórczosc tej grupy, ale posłuchałem sobie wczoraj i rzeczywiscie jest sporo analogii.
knaar pisze:chrześcijański death metal? perkusista grał chyba w większości chrześcijańskich zespołów w Australii
Coś w tym może być. Wyczuwam sporo dobra w ich muzyce. :)Nasum pisze:knaar pisze:chrześcijański death metal? perkusista grał chyba w większości chrześcijańskich zespołów w Australii
Na metal archives jako lirycal themes pisze jak byk:
Biblical, apocalyptic, death.
Hehe, takie dobro zawsze dobre ;)Pacjent pisze:Coś w tym może być. Wyczuwam sporo dobra w ich muzyce. :)Nasum pisze:knaar pisze:chrześcijański death metal? perkusista grał chyba w większości chrześcijańskich zespołów w Australii
Na metal archives jako lirycal themes pisze jak byk:
Biblical, apocalyptic, death.
Si, pisał mi, ze jednak w styczniu ma mieć. Szperałem po netach i wychodzi na to, że póki co do kupienia jest tylko na bigcartelowej stronie wytwórni. Jako, że mnie familia przyszpiliła o wybranie sobie prezentu gwiazdkowego, takoż sobie właśnie ten album stamtąd zamówiłem - wychodzi 13 ełr z wysyłką włacznie.Nasum pisze:Jeszcze go nie widziałem, ponoć Karol ma go mieć, ale na razie cisza.