MMA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MMA
tak sie winno sciagac skarpety
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
- Ascetic
Młody, niemłody. Walki nie widziałem. Z wczesniejszych oglądów wynikało, że dobry jest. Dodatkowo rozsądny chłopak. Po sportowemu - przegrał. Nie ma co relatywizować.tomaszm pisze:nikt nie wspomniał o porażce Marcina helda. szkoda chłopaka ale młody to i jeszcze zdąży się zrewanżować. Brawa za ambicje!
Poro
- Block69
Held jest dobry, ale na pas jeszcze za wcześnie. W Bellatorze i UFC jest zupełnie inny poziom o czym po raz kolejny przekonał się Piotr Hallmann. 3 porażka z rzędu i na 100% na dniach dostanie wypowiedzenie. Póki co tylko Joanna wymiata na całego.
PENIS METAL
- Ascetic
Hallmann - racjaBlock69 pisze:Held jest dobry, ale na pas jeszcze za wcześnie. W Bellatorze i UFC jest zupełnie inny poziom o czym po raz kolejny przekonał się Piotr Hallmann. 3 porażka z rzędu i na 100% na dniach dostanie wypowiedzenie. Póki co tylko Joanna wymiata na całego.
walka wieczoru kosa … Belfort/ Henderson … dobre to było
Poro
- manieczki
Prychlem

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ascetic
jest to rozwiązanie ;-) nie głupiemanieczki pisze:Prychlem
wkurwił Cie ktoś na forume …
idziesz pobiegać (story dla żony, przecież biegasz ...), wracasz z wybitym kciukiem, ale szczęśliwy …
zawsze jakiś sukces na koniec dnia ..
Poro
- manieczki
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nikt nie pisze o wygranej Joanny Jedrzejczyk? Piękny gameplan , popis wypracowanej do szczytu techniki. Pluje sobie w brodę , że z naszą mistrzynią przejebałem na telefonie fotkę którą sobie strzeliłem na krakowskim UFC.
A co do Rondy - pięknie technika zatrzymała szaleńczą agresję . Nawet bitch nie przybiła pieści na początku walki. Taką oto tapetę mam na pulpicie

Pięknie się to oglądało. reapet na 10 minut
[youtube][/youtube]
Od razu tek kickface przypomniał mi tę walkę- w znaczeniu że sprawił mi mnóstwo przyjemności jak wygrywał mój typer
[youtube][/youtube]
A co do Rondy - pięknie technika zatrzymała szaleńczą agresję . Nawet bitch nie przybiła pieści na początku walki. Taką oto tapetę mam na pulpicie

Pięknie się to oglądało. reapet na 10 minut
[youtube][/youtube]
Od razu tek kickface przypomniał mi tę walkę- w znaczeniu że sprawił mi mnóstwo przyjemności jak wygrywał mój typer
[youtube][/youtube]
Doom the dark ages. Sesja trwa.
-
Materla serce do walki ma wielkie ale pojedynek z khalidowem uwydatnił jego braki techniczne. Nie wiem czy przypadkiem troszku za bardzo spięty nie wyszedł bo Khalidow wyglądał na pewnego siebie a te zachowanie żałobne Khalidowa , że zbiłem kolegę zupełnie niepotrzebne.
-
http://www.mmarocks.pl/fedor-emelianenk ... melianenko
Jakby doszło do pojedynku Coco z ruskiem to jadę na galę na pewno a sam pomysł zajebisty,
Hipnotyzując , że doszło by do pojedynku kto wyga? Fiodor najlepsze lata ma za sobą a Bedorf jest w kwiecie wieku.
Jakby doszło do pojedynku Coco z ruskiem to jadę na galę na pewno a sam pomysł zajebisty,
Hipnotyzując , że doszło by do pojedynku kto wyga? Fiodor najlepsze lata ma za sobą a Bedorf jest w kwiecie wieku.
Ostatnio zmieniony 06-12-2015, 13:17 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Block69
2 ostatnie walki Bedorfa nie wyglądały najlepiej. Gdyby Graham potrafił walczyć w parterze, to Karol nie byłby już mistrzem KSW. Kopie bardzo dobrze, ale szybko puchnie i jest mało aktywny. Jest szansa, że ustrzeliłby Fedora firmowym kopniakiem na wątrobę czy głowę, jednak faworytem byłby dla mnie Rosjanin.
PENIS METAL
- manieczki
http://wiadomosci.oriet.pl/119/skandal-na-gali-mma.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Walki Karola są totalnie wyprane z emocji. Przyznaje, że on zupełnie nie zachwyca ale sam zamysł zorganizowania starcia z Fiodorem to marketingowo-finansowy strzał w dziesiątkę i trzymam kciuki by włodarzom KSW się udało. Ja tam będę na pewno jak dojdzie do tej walki trzymając kciuki za naszego fightera.Block69 pisze:2 ostatnie walki Bedorfa nie wyglądały najlepiej. Gdyby Graham potrafił walczyć w parterze, to Karol nie byłby już mistrzem KSW. Kopie bardzo dobrze, ale szybko puchnie i jest mało aktywny. Jest szansa, że ustrzeliłby Fedora firmowym kopniakiem na wątrobę czy głowę, jednak faworytem byłby dla mnie Rosjanin.
Byłeś Blocku na jakieś gali? My ze śląska mamy fest ekipę z którą jeździmy i zawsze kogoś chętnie przygarniemy do siebie.
- Block69
Tylko, że ta walka prawdopodobnie odbyłaby się na gali w Japonii :)
Jedną z pierwszych gal MMA widzianych na żywo było KSW 13 w Spodku. Potem raz było MMA Attack, MMA Challengers w Bytomiu i kilka małych gal/zawodów w Chorzowie, Katowicach i Tychach. Ostatnio mniej jeżdżę na tego typu imprezy, ale z bdb ekipą na pewno fajnie od czasu do czasu kajś dalej się karnąć.
Najwięcej zaliczyłem gal bokserskich. Mniej więcej od 2006 roku zacząłem jeździć w miarę regularnie na takie imprezy.tomaszm pisze:Byłeś Blocku na jakieś gali? My ze śląska mamy fest ekipę z którą jeździmy i zawsze kogoś chętnie przygarniemy do siebie.
Jedną z pierwszych gal MMA widzianych na żywo było KSW 13 w Spodku. Potem raz było MMA Attack, MMA Challengers w Bytomiu i kilka małych gal/zawodów w Chorzowie, Katowicach i Tychach. Ostatnio mniej jeżdżę na tego typu imprezy, ale z bdb ekipą na pewno fajnie od czasu do czasu kajś dalej się karnąć.
PENIS METAL