A dla leniwych pełniak do odsłuchu:
[youtube][/youtube]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
;)aginsiak pisze:O proszę ...Znam te płytę całkiem dobrze. Porządny death metal.
Prawda. Ale że Pan Świnka napracował się i zamieścił linka do odsłuchu, to postaram się posłuchać kilka razy.Oki pisze:a może zwyczajnie dlatego, że jest tyle muzyki do słuchania, że zanim przyjdzie kolej na powyższe wydawnictwo to jeszcze kilka dobrych lat minie? jak się przesłucha w roku 40-50 płyt to już jest bardzo dobry wynika a tu z każdej strony coś nowego wartego uwagi wychodzi i spisik z zaległościami do nadrobienia też puchnie. Proza życia.
Możesz podać przykład tego ostatniego punktu? Bo jak dla mnie, to źle interpretujesz sytuację.Drone pisze:Generalnie chodzi o totalne zjebanie, a nie o aspekt finansowy ani artystyczny :)
Jest pod tym względem coraz gorzej i paradoksalnie, w dobie powszechnego dostępu do informacji, wytworów sztuki itd. jest z tym coraz gorzej. Koniunktura, trend, zachowania stadne i konformizm strojący się w pióra antykonformizmu (to jest szczególnie komiczne).
No! :) Teraz nic tylko ciułaj kase i kupuj, chyba, że jakaś reedka wyjdzie ;)Kurt pisze:Nie znałem wcześniej, posłuchałem, jestem całkowicie kupiony. Taki death metal wybitnie mi leży, dużo mięsa i konkretów, pitolenia nie stwierdzono. Życia zabraknie, żeby wszystkie takie płyty solidnie ogarnąć...
Nie wiem, czy po dwóch odsłuchach na youtube stałem się aż takim fanem :) Swoją drogą debiut wydali własnym sumptem? Bo widziałem jakąś aukcję, którą osiągnęła bodaj 300 USD za te płytę...Harlequin pisze:
No! :) Teraz nic tylko ciułaj kase i kupuj, chyba, że jakaś reedka wyjdzie ;)
Tak, własnym sumptem. No cenowo też trza liczyć trzy, a nawet czterocefrową sumę. Żabojad wysawiał za 1200 zł na ebayu, na discogs mediana o ok 190 ełr, wiec mysle że 800-900zł to chyba realna cena za ten album.Kurt pisze:Nie wiem, czy po dwóch odsłuchach na youtube stałem się aż takim fanem :) Swoją drogą debiut wydali własnym sumptem? Bo widziałem jakąś aukcję, którą osiągnęła bodaj 300 USD za te płytę...Harlequin pisze:
No! :) Teraz nic tylko ciułaj kase i kupuj, chyba, że jakaś reedka wyjdzie ;)
O dzięki stary, właśnie się dowiedziałem że wydali 1,5 miesiąca temu 'dyskografię' (ep + 1lp) genialnego szwajcarskiego Caustic (obok płyt TMLHBAC to był mój wymarzony materiał na reedycję), jedyne co było w moim zasięgu cenowym to ich debiut na kasecie z Metylmindu. Jak se kupię to czas będzie na temate.Harlequin pisze:Warto odwiedzic stronkę Dark Symphnies
Caustic specjalnie dla Ciebie:hcpig pisze:O dzięki stary, właśnie się dowiedziałem że wydali 1,5 miesiąca temu 'dyskografię' (ep + 1lp) genialnego szwajcarskiego Caustic (obok płyt TMLHBAC to był mój wymarzony materiał na reedycję), jedyne co było w moim zasięgu cenowym to ich debiut na kasecie z Metylmindu. Jak se kupię to czas będzie na temate.Harlequin pisze:Warto odwiedzic stronkę Dark Symphnies