HEXX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: HEXX
Szczerze powiedziawszy "Morbid reality" szybko zapomniałem. Nic wartego zapamiętania.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
słuchałem na yt nowy kawałek Exumera i obok znalazłem coś takiego
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek
ależ oczywiscie że zna :)
po prostu w temacie cisza a tutaj mamy 30 lecie w pieknym boxie :)
taki news zasługuje na uwage ;)
maniek przegapił :P
po prostu w temacie cisza a tutaj mamy 30 lecie w pieknym boxie :)
taki news zasługuje na uwage ;)
maniek przegapił :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Żułek
nowa płyta w wypożyczalniach
czemu nikt nie pisał ?
próbka
fajnie sie tego słucha, ich sie generalnie fajnie zawsze słuchało
czemu nikt nie pisał ?

próbka
fajnie sie tego słucha, ich sie generalnie fajnie zawsze słuchało

- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Kupuję ten zespół od początku do końca, czy to w wydaniu heavy czy w thrash/death. W jubileuszowym wznowieniu dwóch pierwszych płyt (wydanie Metal Blade) jest fantastyczny wywiad z Danem Watsonem, który szczegółowo opowiada historię grupy, o tym dlaczego zaczęli grać thrash/death, o ściganiu się na riffy z SADUS, o imprezach z SADUS i AUTOPSY, i o tym, dlaczego wrócili po latach. Ciekawe są uwagi o Clincie Bowerze, którego chcieli skaptować do reanimowanego składu, ale podobno od czasu odejścia z ABSCESS, odciął się kompletnie od sceny, zniknął, nie odpowiada ani na maile, ani na telefony.
Bardzo lubię wszystko, co nagrali, choć zacząłem ich słuchać od "Morbid Reality" - na początku lat 90 Ryłkołak przedstawił tę płytę w swoim programie. Po czasie kupiłem sobie dwójkę na winylu (bo tylko takie wydanie było) i chyba dziś to jest moja ulubiona płyta. Powrotna też mi się podoba, zwłaszcza że znaleźli wokalistę, który idealnie pasuje do ich stylu. Nową biorę w ciemno.
Bardzo lubię wszystko, co nagrali, choć zacząłem ich słuchać od "Morbid Reality" - na początku lat 90 Ryłkołak przedstawił tę płytę w swoim programie. Po czasie kupiłem sobie dwójkę na winylu (bo tylko takie wydanie było) i chyba dziś to jest moja ulubiona płyta. Powrotna też mi się podoba, zwłaszcza że znaleźli wokalistę, który idealnie pasuje do ich stylu. Nową biorę w ciemno.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
brałem Hexx od Wild Rags, ciężko było z ich płytami na pocz 90tych w Europie, a co dopiero w PL ... (także Hellwitch wówczas poznałem)
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4