MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Re: MEGADETH
Zgadza się. Perkusja, choć dobrze zagrana, jest kiepsko zrealizowana pod względem brzmienia.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dostał ktoś te zjebane gogle ?
tam pracują jakieś debileDobry wieczór
Nie otrzymał Pan informacji o wysyłce, bo ta niestety nie miała miejsca.
W tej chwili informacja w naszym systemie jest taka, że płyta ma być dostępna w magazynie jutro.
Jeżeli będzie dostępna oczywiście zamówienie zostanie wysłane.
Jeżeli miałoby się to zmienić, otrzyma Pan maila z informacją. Dziś Pan go nie otrzymał, bo w godzinach wczesnopopołudniowych – gdy wysyłane były maile z informacją o przedłużeniu terminu oczekiwania, wciąż w systemie widniała informacja o dostawie w dniu dzisiejszym.
Mamy świadomość, że Pana zamówienie powinno już być zrealizowane. Nie wiemy niestety z jakich przyczyn nie zostało wysłane, gdy w magazynie dostępna była pierwsza pula płyt. Efekt jest taki, że wciąż oczekuje Pan na realizację – za co przepraszamy. Niestety tak samo my czekamy na kolejną dostawę płyt, która miała mieć miejsce w dniu dzisiejszym. Mamy nadzieję, że termin 4 lutego okaże się tym ostatecznym.
Oczywiście jeżeli nie chce Pan dłużej czekać, w każdej chwili może Pan zażyczyć sobie anulowania zamówienia i zwrotu wpłaconej kwoty.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Gunman
Dostałem gogle z EMP dokładnie 1-go lutego. Nie rozumiem skąd takie opóźnienie w Twoim przypadku. Jeszcze ich nie rozpakowałem, wygląda na to, że trzeba je sobie samemu złożyć a tego mi się nie chce robić :P
W mojej wyobraźni tego maila pisał koleś z Twojego avatara.Żułek pisze:tam pracują jakieś debile
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Ostatniego mejla dostałem 30.01, że będzie dostępna wersja z okularyma 03.02. Od tej pory , ani informacji, ani płyty.
Miećka, co onie zemną robią? Miećka bo mnie zaraz szlag trafi!
Miećka, co onie zemną robią? Miećka bo mnie zaraz szlag trafi!
support music, not rumors
- Gunman
Może okularki sobie któryś z Panów życzy? Mogę odsprzedać za 100zł :P
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Wstąpiłem wczoraj do Media Marktu i zobaczyłem "polskie" wydanie tej płyty. 35 zeta, nawet miałem wziąć w odruchu serca, ale odłożyłem płytę ze wstrętem. "Zachodnie wydanie, polska cena" krzyczy nalepka! Ale po co to drukować na płycie? Po co zmniejszać oryginalną grafikę, żeby umieścić gówniany margines z takimi komunikatami? Wieś, wieś, wieś.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Gunman
Nigdy tego nie zrozumiem. Jest szansa sprzedać coś taniej, jako wydanie dla tego kraju, to wystarczy to zrobić. A oni muszą spieprzyć okładkę określeniem, że to "Zachodnie wydanie, polska cena" po czym lubią nakleić kolejną naklejkę z tekstem "pełne wydanie" tj. że ma książeczkę. Nigdy tego szajsu nie kupie, wole zapłacić prawie drugie tyle i mieć normalną okładkę.
- Gunman
Dobra, złożyłem te okularki. Przekroczyło to moje możliwości manualne i musiałem się posiłkować instrukcją. Co do samego sensu dołączenia "czegoś takiego" do wydania albumu to... ciesze się, że akurat to wydanie zawiera dwa kawałki bonusowe, bo bym się zapłakał, że dopłaciłem tylko za ten kawałek tektury. Dla mnie zbędny i nieprzydatny gadżet.
-
- postuje jak opętany!
Swoją drogą: na chuj komu te gogle?
- Rattlehead
Tylko dlatego zamówiłem takie wydanie.Gunman pisze:... ciesze się, że akurat to wydanie zawiera dwa kawałki bonusowe,
edit:
A oni dalej swoje
Niestety nie wszystkie zamówione artykuly sa w tej chwili dostepne. Z tego powodu przedluzylismy czas oczekiwania na brakujace artykuly.
dostepny od: 05.02.2016
- Gunman
Dobre pytanie. Chętnie poznam odpowiedź.Nothingface pisze:Swoją drogą: na chuj komu te gogle?
- Gunman
"Lying in State" najlepszy kawałek na płycie.
- Rattlehead
Z mojej strony proponuję jednak Bullet to the Brain. W niektórych momentach przypomina mi nawet Hypocrisy. ;)
Kto zgadnie, w którym numerze jest zerżnięta solówa z Hangar 18?
Kto zgadnie, w którym numerze jest zerżnięta solówa z Hangar 18?
- Rattlehead
Niestety nie wszystkie zamówione artykuly sa w tej chwili dostepne. Z tego powodu przedluzylismy czas oczekiwania na brakujace artykuly.
dostepny od: 08.02.2016
Śmiać się czy płakać?
Śmiać się czy płakać?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
jesli to jest nadrukowane na okladce to fest zachodnie wydanie :DDrone pisze:"Zachodnie wydanie, polska cena"
Guilty of being right
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
skad ja to znam ? a tak z maila :PRattlehead pisze:Niestety nie wszystkie zamówione artykuly sa w tej chwili dostepne. Z tego powodu przedluzylismy czas oczekiwania na brakujace artykuly.
Śmiać się czy płakać?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- postuje jak opętany!
Żeby wszyscy od razu ujrzeli co to za chujnia i trzymali się od tego z daleka.Drone pisze:Wstąpiłem wczoraj do Media Marktu i zobaczyłem "polskie" wydanie tej płyty. 35 zeta, nawet miałem wziąć w odruchu serca, ale odłożyłem płytę ze wstrętem. "Zachodnie wydanie, polska cena" krzyczy nalepka! Ale po co to drukować na płycie? Po co zmniejszać oryginalną grafikę, żeby umieścić gówniany margines z takimi komunikatami? Wieś, wieś, wieś.
- moonfire
Warte uwagi są te bonusy na limicie? Zastanawiam się, na ile podnoszą wartość całej płyty i które wydanie kupić.
- harvestman
moonfire pisze:Warte uwagi są te bonusy na limicie? Zastanawiam się, na ile podnoszą wartość całej płyty i które wydanie kupić.
Dołączam się do pytania. Same okulary są zbyt małym wabikiem :)
- Gunman
Warte uwagi. Może nie są to najlepsze kawałki, bez których ta płyta by nie istniała, ale (jeżeli o mnie chodzi) statusu wypełniaczy nie mają. Szczególnie mi się podoba Look Who's Talking, który ma lekko przegadane zwrotki ale bardzo chwytliwy i przebojowy refren.