Bedzie inba? :D
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
lechwalesa 4 min. temu +1
@lechwalesa: Ale walczą , nawet trupem Kiszczaka .Mali Ludzie Zwycięzcy się nie sądzi , Nie jesteście wstanie Kłamstwami . pomówieniami , podróbkami zmienić prawdziwych faktów .To ja budowałem i stałem od 1970 r na czele głównego odcinka walki .To ja etapami prowadziłem bezpiecznie do pełnego zwycięstwa .Zwycięstwo przegrywając siebie oddałem demokracji .Czy tu był błąd , dziś wydaje się ze tak ale jutro życie przyzna mi rację .Wielu z Was historia za te nikczemne czyny nazwie kołtunami .
+: mhrok87
niepoprawny idealista ;-)uglak pisze:popatrz na to z bardziej idealistycznej strony: maz umarl, niedlugo na nia przyjedzie czas i ma mozliwosc po raz pierwszy zrobic cos dla kraju, a nie tylko dla siebie i kolesi. nie no zartuje :D ten jeden raz dobrze, ze jest chciwa :D
uglak pisze:teraz sobie czytam jak to sie odbywalo... wdowa po wysokim urzedniku zglasza sie do urzedow panstwowych z oferta sprzedazy kopii ich wlasnych (prawdopodobnie w wiekszosci tajnych/poufnych) akt, ktorych oryginaly zostaly zniszczone ~30 lat wczesniej... akta trzyma sobie w domu... czy to na pewno ja jestem idealista? :D
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
juz raz dali to strony poginelytrup pisze:Dlaczego Walesie tego nie dali? Zeby sobie przejrzał?