w sobote :PSelf pisze:Kiedy ostatnio srałeś?.Żułek pisze:ciśnienia nie ma, zwłaszcza ze to sobota a to kiepski dzien na koncert ;)
akurat 21 maja jest finał Pucharu Króla, FA. Cup i Puchar Niemiec więc termin troche z dupy dla mnie ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
w sobote :PSelf pisze:Kiedy ostatnio srałeś?.Żułek pisze:ciśnienia nie ma, zwłaszcza ze to sobota a to kiepski dzien na koncert ;)
Żułek pisze:ciśnienia nie ma, zwłaszcza ze to sobota a to kiepski dzien na koncert ;)
ale chyba pójde ;)
Co tu się, kurwa, na tym forum odpierdala...Stoigniew pisze:no i to mnie wkurwia, jakieś Marduki jeżdżą ze dwa, trzy razy w roku do Polszy, Immolation też jest ostatnio regularnie a takiej zajebistej trasy Primordial nie ma kto sprowadzić...
...ale pewnie i tak będę
... i będę darł ryja pod sceną PRI-MO-RDIAL !!! :)
stolec powinno sie oddawac raz dziennie. wnioskuje zes suchoklates :)Żułek pisze:w sobote :PSelf pisze:Kiedy ostatnio srałeś?.Żułek pisze:ciśnienia nie ma, zwłaszcza ze to sobota a to kiepski dzien na koncert ;)
akurat 21 maja jest finał Pucharu Króla, FA. Cup i Puchar Niemiec więc termin troche z dupy dla mnie ;)
ja wole raz a dobrze :Pmanieczki pisze:stolec powinno sie oddawac raz dziennieŻułek pisze:w sobote :P)Self pisze: Kiedy ostatnio srałeś?.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Może opcja z Wigilii - kapele, które robią rzadziej albo wcale. I dobrze, ile można oglądać Nile-Marduk-Krisiun itp. A Immo tym razem ominę, nie chce mi się jechać taki kawał dla pewnie ok. 45 minut grania. Marduk na żywo to ściana dźwięku, mogę sobie w domu zrobić.ramonoth pisze:W kontekście tej imprezy jeszcze bardziej mnie teraz ciekawi kto zagra na Massive Fest.
Nic nie piłem. Chciałem podzielić się jedynie emocjami jakie wywołuje u mnie ten zestaw. Gaba Kulka, Czesław i Organek wywołują podobne.Heretyk pisze:piłeś - nie pisz (i nie wklejaj....). serdecznie Cię proszę