FDS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Random Apex
- weteran forumowych bitew
Re: FDS
To prawda, taki powiew świeżości w piwnicy, też mi pasuje ten album. Jest oryginalny w swoim założeniu i interesujący.
You've got nothing to lose but your lives.
- Dragazes
- w mackach Zła
Kiedyś szukałem tematu o FDS na forum, ale wyszukiwrka powiedziała, że to za krótki ciąg liter i zbyt często się pojawia by wyszukiwać.
Co do FDS to bardzo mi się spodobało odkąd usłyszałem Trzęsienie Nieba, utwór wprost miażdżący! Płytkę zakupiłem, nie żałuję, choć po otwarciu książeczka zaatakowała mnie okrutnym zapachem, hehe
Co do FDS to bardzo mi się spodobało odkąd usłyszałem Trzęsienie Nieba, utwór wprost miażdżący! Płytkę zakupiłem, nie żałuję, choć po otwarciu książeczka zaatakowała mnie okrutnym zapachem, hehe
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Trochę przypadkowo wpadła mi w ręce płyta i w sumie zaczynam żałować że dotąd jakoś omijałem ten zespół. Pewnie przez to że o Furii i Massemord mniemanie mam raczej średnie. A tu taka niespodzianka. Proste lecz świetne wkręcające się głowę riffy i melodie, trochę starego Burzum, jakieś ambientowe zabawy czymś (trąbka? skrzypiące drzwi?) dają w sumie niebanalny klimat ni to ćpuńskich ni to nekrotycznych akcji. Słuchając FDS nie bardzo wiem czy jestem w izbie wytrzeźwień czy kostnicy i w tym właśnie cały urok. Całość robi może wrażenie lekkiego bałaganu koncepcyjnego ale brzmi jakoś tak szczerze i wiarygodnie że aż chce się do płyty wracać raz za razem.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Odswiezalem dlugograja FDS i to jest TO.
Ostatni Massemord - eeeyyy
Furia - EEEEEYYY(?)
FDS - Das ist cool
chce nowe ok.
edit:
Ostatni Massemord - eeeyyy
Furia - EEEEEYYY(?)
FDS - Das ist cool
chce nowe ok.
edit:
+1Sova pisze:ale zajebista jest ta płyta, hah, wrócilem do niej dzisiaj po dluższej przerwie i mnie rozjebała. zero, nul, nula, noll sztuczności. organiczna, piwniczna, nieklasyfikowalna. aż sobie strzele sete absyntu ;)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- weteran forumowych bitew
mosz recht, ale muzyka naiwna to termin, który bardziej pasuje do Licho, hohohohooł
Grrrówno!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
i zas znowu :D
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;