MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MEGADETH
http://www.antyradio.pl/Muzyka/Duperele ... larow-6294" onclick="window.open(this.href);return false;
Ot, podsumujmy :D
Ot, podsumujmy :D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Jak widać poniżej nowy album jest solidnie promowany na koncertach :)

- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Lepsza lista niż na tym dvd co dzisiaj oglądałem. That One Night: Live In Buenos Airesharvestman pisze:Jak widać poniżej nowy album jest solidnie promowany na koncertach :)
- harvestman
Może i lepsza, tylko ile można? Mamy rok 2016 a w secie 2 ( dwa) numery nagrane po 97 roku, trochę to smutne.
No i na chuj pakować do setu Dawn Patrol, rozumiem przy odgrywaniu całego R.I.P ale tutaj już nie bardzo.
No i na chuj pakować do setu Dawn Patrol, rozumiem przy odgrywaniu całego R.I.P ale tutaj już nie bardzo.
- Rattlehead
Fajnie się łączy z Poison Was The Cure.harvestman pisze:No i na chuj pakować do setu Dawn Patrol,
support music, not rumors
- harvestman
kontrargumentów brak :P Chociaż nie, myślę że fajniejsze i naturalniej brzmiące byłoby bezpośrednie przejście w Rust in Peace... Polaris. Nawet nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić, TAKI cios :)Rattlehead pisze:Fajnie się łączy z Poison Was The Cure.harvestman pisze:No i na chuj pakować do setu Dawn Patrol,
-
Lepiej niech odegrają na koncercie cały "Rust in peace" ;-) wtedy chętnie bym ich obejrzał po raz drugi ;-)
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Całkiem niedawno grali, skręcili nawet dvd. Właśnie szykuję do oglądnięcia ;-)Nasum pisze:Lepiej niech odegrają na koncercie cały "Rust in peace" ;-) wtedy chętnie bym ich obejrzał po raz drugi ;-)
-
SOWIX666 pisze:Całkiem niedawno grali, skręcili nawet dvd. Właśnie szykuję do oglądnięcia ;-)Nasum pisze:Lepiej niech odegrają na koncercie cały "Rust in peace" ;-) wtedy chętnie bym ich obejrzał po raz drugi ;-)
A to widzisz, do tyłu jestem ;-) Ale gdyby kiedyś chcieli powtórzyć taki show i to w Polsce, to pewnie bym z chęcią się wybrał. Akurat ta płyta to absolut, jedna z płyt mojej młodości, uwielbiam.
- harvestman
Jak coś to odegrali i wydali w ten sposób też następną w kolejności. Jedną i drugą szczerze polecam, sam odpalam dzisiaj wieczorem, w ramach trwającego od weekendu przelotu po dyskografii zespołu. Jak miałbym szukać słabych stron tych wydawnictw, to trochę szkoda że nie zostały wykonane w składzie jaki te albumy nagrywał. Broderick jak to on, solidnie odgrywa partie, jednak Drover'a od Menzy dzieli galaktyka :)Nasum pisze:SOWIX666 pisze:Całkiem niedawno grali, skręcili nawet dvd. Właśnie szykuję do oglądnięcia ;-)Nasum pisze:Lepiej niech odegrają na koncercie cały "Rust in peace" ;-) wtedy chętnie bym ich obejrzał po raz drugi ;-)
A to widzisz, do tyłu jestem ;-) Ale gdyby kiedyś chcieli powtórzyć taki show i to w Polsce, to pewnie bym z chęcią się wybrał. Akurat ta płyta to absolut, jedna z płyt mojej młodości, uwielbiam.

-
harvestman pisze:
Jak coś to odegrali i wydali w ten sposób też następną w kolejności.
No to jestem bardziej do tyłu niż myślałem ;-)
- Rattlehead
Na Bemowie grali cały Rust In Peace. Wtedy pierwszy raz na żywo słyszałem Poison Was The Cure i wyskoczyłem ze skarpet.
- harvestman
Nie, nie cały, nie było Dawn Patrol :)Rattlehead pisze:Na Bemowie grali cały Rust In Peace. Wtedy pierwszy raz na żywo słyszałem Poison Was The Cure i wyskoczyłem ze skarpet.
- Gunman
Co nie zmienia faktu że koncert był świetny. Megadeth i Slayer rozdali a Meta nadrabiala przy zgaszonych światłach.
- Rattlehead
Wydawało mi się jednak że był, ale pewności nie mam.harvestman pisze:Nie, nie cały, nie było Dawn Patrol :)Rattlehead pisze:Na Bemowie grali cały Rust In Peace. Wtedy pierwszy raz na żywo słyszałem Poison Was The Cure i wyskoczyłem ze skarpet.
- Żułek
nie było :( chlip :(Rattlehead pisze:Wydawało mi się jednak że był, ale pewności nie mam.harvestman pisze:Nie, nie cały, nie było Dawn Patrol :)Rattlehead pisze:Na Bemowie grali cały Rust In Peace. Wtedy pierwszy raz na żywo słyszałem Poison Was The Cure i wyskoczyłem ze skarpet.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Widzę, że też jestem do tyłu. Umknęło mi dvd Countdown to Extinction: Live. Już się pożycza ze wschodu.
Ale, ale Panowie jeszcze jeden ciekawy njus. Na koncertach bębni teraz Tony Laureano. Ciekawe, nie przeszkadza rudemu przeszłość Tonego? No i ciekawe jak Tony ogrywa te wałki?
Ale, ale Panowie jeszcze jeden ciekawy njus. Na koncertach bębni teraz Tony Laureano. Ciekawe, nie przeszkadza rudemu przeszłość Tonego? No i ciekawe jak Tony ogrywa te wałki?
-
SOWIX666 pisze:Widzę, że też jestem do tyłu. Umknęło mi dvd Countdown to Extinction: Live. Już się pożycza ze wschodu.
O kurwa, Tony w Megadeth??? Lombardo w Suicidal Tendencies, Laureano w Megadeth - z jednej strony, widać że to muzycy przez wielkie "M", potrafiący zagrać dosłownie wszystko, a z drugiej...
- Gunman
Grał z nimi w tamtym roku już. Trochę bez sensu mieć perkusiste z brakiem wolnego czasu w zespole.