LECH WAŁĘSA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: LECH WAŁĘSA
24.02 czesc dalsza igrzysk
http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosc ... a-00019051" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosc ... a-00019051" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
byloby jeszcze gorzej - przez ten miesiac cyrk by sie nakrecal na domyslach, a PO/Nowoczesna/KOD oglosiliby, ze IPN tak dlugo nie publikowal teczek, bo musial je sfalszowac na polecenie PIS. Drone ma tutaj racje - powinni, po wstepnej weryfikacji, opublikowac calosc bez wyjatkow. IPN ma na tyle duzy budzet i na tyle duzo pracownikow, zeby byc w stanie opracowac to w ciagu kilka dni.Plasfodeur pisze:To dopiero byłby bal i tańce nad IPN-em knowającym ;)Efowski pisze:Owszem. Wystarczyło jednak poczekać miesiąc. W tym czasie przyjrzeć się tym dokumentom z naukowego punktu widzenia. Tak by można było o nich powiedzieć cokolwiek.
Guilty of being right
- manieczki
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
lechwalesa 9 min. temu +3
@lechwalesa: Rozwiązałem .wreszcie rozwiązałem .na bazie tych dokumentów Proszę to sprawdzić .
Jeszcze raz Oświadczam
1] nie współpracowałem z SB
2] nie donosiłem nigdy na nikogo
3] nie brałem żadnych pieniędzy
4] nie dałem się złamać
.Natomiast dałem się podejść na chwyt ze zgubą pieniędzy i kontrolą wydatków .Masz miękkie serce musisz mieć twardą .
....Podpisałem dwa podobne , główne dokumenty , przy dwóch świadkach , to umożliwiło Sbeką pobieranie pieniędzy dla
siebie nie dla mnie i o dziwo robili to po kolei różni i to dość długo .Ja dawno zdecydowanie zerwałem kontakty
.Musieli wykazywać że współpracuję i pisali za mnie donosy .by brać na moje konto pieniądze .
Materiały ręcznego opisu które w padały podczas rewizji i zebrane z różnych miejsc podbudowywały ich bezczelne
działania ..
Kapitanie Graczyk to Pan mnie tak urządził .Jedno pytanie pozostaje, czy zrobił Pan to w pojedynkę czy robiliście to
zbiorowo .Panie Boże dzięki CI AMEN . lw
-
Do rewolucji nigdy nie dochodzi tak po prostu. Musi jej chcieć i ją inspirować przynajmniej część bezpieki, zwłaszcza w reżimie totalitarnym.535 pisze:W jaki sposób? Normalnie. Wystarczy przypomnieć sobie nastroje w końcówce lat osiemdziesiątych i początku dziewięćdziesiątych. Gdyby nie "odprężenie", doszłoby do rewolucji. Tak po prostu.Pacjent pisze:W jaki sposób tzw. ludzie by to zrobili? W państwach bloku wszystkich za mordę trzymała bezpieka, w tym ta wojskowa i bez jej zgody to sobie ludzie mogli wyjść i witryny w sklepach powybijać. Nawet grudzień 70 był inspirowany przez bezpiekę w celu uwalenia Gomułki.535 pisze:No właśnie, gdyby czegoś nie zrobili, to ludzie wynieśliby to całe towarzystwo na butach, więc nie opowiadaj bzdur, że bunt ludu nie miał znaczenia.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- manieczki
Pseudologia (inaczej pseudologia fantastica, mitomania, kłamstwo patologiczne, zespół Delbrücka, łac. mitomania, ang. pathological lying) – patologiczna skłonność do kłamania, zatajania prawdy i opowiadania zmyślonych historii, przedstawiających najczęściej opowiadającego w korzystnym świetle. Pseudologia różni się tym od zwykłego kłamstwa, że osoba opowiadająca sama nie jest w stanie oddzielić prawdy od własnej fantazji. Zespół opisał jako pierwszy Anton Delbrück.
U dzieci mitomania bywa najczęściej zjawiskiem przejściowym i łączy się z chęcią przeżywania przygód baśniowych. Niekiedy jednak u dzieci starszych i u dorosłych spotyka się tendencję do stałego rozmijania się z rzeczywistością. Tendencja do posługiwania się kłamstwem patologicznym bywa czasem skutkiem przebytych chorób organicznych mózgu (np. zapaleń), albo też bywa zależna od wrodzonych właściwości psychopatycznych. U niektórych osób o usposobieniu histerycznym mitomania może być środkiem zwrócenia na siebie uwagi otoczenia i dodania sobie znaczenia. Motywem kłamstwa patologicznego może być próżność, niekiedy zaś chęć wyrządzenia komuś krzywdy (np. przez anonimowe oskarżenie).
Mitomania może również pojawiać się jako zjawisko przejściowe np. u podejrzanego, któremu zarzuca się poważne przestępstwo, podczas gdy popełnił inne, dużo lżejsze. Mitomanami często są osoby o rozchwianej psychice i zmiennym nastroju, dzięki opowiadaniu rzeczy niestworzonych chcą być w centrum zainteresowania przy jednoczesnym odczuciu zaspokojenia. Na początku udaje się im to (powoduje to uzależnienie psychiczne od opowiadania rzeczy nieprawdziwych), szybko jednak są rozpoznawani przez otoczenie.

^^^Mowi Wam to cos?
PS.

U dzieci mitomania bywa najczęściej zjawiskiem przejściowym i łączy się z chęcią przeżywania przygód baśniowych. Niekiedy jednak u dzieci starszych i u dorosłych spotyka się tendencję do stałego rozmijania się z rzeczywistością. Tendencja do posługiwania się kłamstwem patologicznym bywa czasem skutkiem przebytych chorób organicznych mózgu (np. zapaleń), albo też bywa zależna od wrodzonych właściwości psychopatycznych. U niektórych osób o usposobieniu histerycznym mitomania może być środkiem zwrócenia na siebie uwagi otoczenia i dodania sobie znaczenia. Motywem kłamstwa patologicznego może być próżność, niekiedy zaś chęć wyrządzenia komuś krzywdy (np. przez anonimowe oskarżenie).
Mitomania może również pojawiać się jako zjawisko przejściowe np. u podejrzanego, któremu zarzuca się poważne przestępstwo, podczas gdy popełnił inne, dużo lżejsze. Mitomanami często są osoby o rozchwianej psychice i zmiennym nastroju, dzięki opowiadaniu rzeczy niestworzonych chcą być w centrum zainteresowania przy jednoczesnym odczuciu zaspokojenia. Na początku udaje się im to (powoduje to uzależnienie psychiczne od opowiadania rzeczy nieprawdziwych), szybko jednak są rozpoznawani przez otoczenie.

^^^Mowi Wam to cos?
PS.

-
http://wpolityce.pl/polityka/282693-jes ... ze-sprawdz" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakże groteskowo wyglądają teraz jego obrońcy spod Okrągłego Stołu. Wyjdą na durni pozostając przy swoich wersjach z wczoraj. Wyjdą na skończonych durni dopasowując swoje tłumaczenia do systematycznie aktualizowanych wersji Wałęsy.
Jakże groteskowo wyglądają teraz jego obrońcy spod Okrągłego Stołu. Wyjdą na durni pozostając przy swoich wersjach z wczoraj. Wyjdą na skończonych durni dopasowując swoje tłumaczenia do systematycznie aktualizowanych wersji Wałęsy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
dlatego niektorzy wola atakowac IPN niz bronic walesyPacjent pisze:http://wpolityce.pl/polityka/282693-jes ... ze-sprawdz

EDIT:
chyba ktos mu powinien zabrac internet...„Panie Cenckiewicz PRZEPRASZAM PANA i dziękuję że opublikowane zostały te materiały . Ja załamałem się wtedy kiedy dowiedziałem się że zniszczone zostały około 72 tomy z mojej działalności ,i że zniszczono 14 tomów przygotowanych na moje sądzenie a pozostawiono tylko niewiele .Wiedziałem że podrabiali ale wiedziałem że udowodnić w tych warunkach będzie trudno , a wręcz nie możliwe .Popełnili jednak błędy , które z opublikowaniem będą wychodzić .Nie mam dziś pretensji do Pana wręcz przepraszam bo w prowadzili Pana w błąd właśnie nad produkcją którą wykonali w którą trudno nie uwierzyć .Jak będzie miał Pan czas to zapraszam na pogadanie .Dziękuję też Panu Friszke który naprowadził mnie na ich błędy powiedział na przykład że nie przypuszczał iż tych spotkani było tak wiele .No i właśnie było bardzo niewiele a Oni by brać pieniądze wykazywali że się spotykają . . Życzę owoców w tej skomplikowanej Pana pracy L.Wałęsa”.
Guilty of being right
-
Po co zamawiać? Niech wezmą od Michnika. Stoi tam z napisem "Człowiek honoru".uglak pisze:![]()
- manieczki

Bezpieka to nie ludzie? Mam wrażenie, że pomyliłeś Polskę z Koreą Północną, ale mniejsza o to. Ciesz się, że skończyło się, tak jak się skończyło. Możesz spokojnie wstukać sobie to wszystko w klawiaturkę, bez obaw o utratę głowy.Pacjent pisze:Do rewolucji nigdy nie dochodzi tak po prostu. Musi jej chcieć i ją inspirować przynajmniej część bezpieki, zwłaszcza w reżimie totalitarnym.535 pisze:
W jaki sposób? Normalnie. Wystarczy przypomnieć sobie nastroje w końcówce lat osiemdziesiątych i początku dziewięćdziesiątych. Gdyby nie "odprężenie", doszłoby do rewolucji. Tak po prostu.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
taaaaa

- hcpig
-
tylko ja mam kompletnie w dupie to, czy wałęsa był tym jebanym agentem, ponieważ dużo bardziej zajmują mnie moje codzienne problemy, czy może jeszcze ktoś?
-
Heretyk pisze:tylko ja mam kompletnie w dupie to, czy wałęsa był tym jebanym agentem, ponieważ dużo bardziej zajmują mnie moje codzienne problemy, czy może jeszcze ktoś?
Nie tylko Ty, mnie to też koło chuja lata. Był, nie był, fajny temat do dyskusji dla historyków, natomiast wpływ tej informacji na moje bieżące problemy absolutnie zerowy, więc po co się unosić i żyć czymś, co mnie osobiście nie dotyczy?
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Ja w zasadzie takoż. Dziwi mnie jedynie zachowanie, rozjuszonych, szukających taniej sensacji "polaczków". Chętnie ujebaliby gościa z 15 razy nożem ostrzegawczo w plecy, a następnie spokojnie w poście poszliby do komunii przed balaski. Jednakże to bardzo typowe dla tego pojebanego narodu.Heretyk pisze:tylko ja mam kompletnie w dupie to, czy wałęsa był tym jebanym agentem, ponieważ dużo bardziej zajmują mnie moje codzienne problemy, czy może jeszcze ktoś?
support music, not rumors
-
dziwi? był chyba czas, żeby się przyzwyczaić ;)
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Ciągle jakoś nie mogę tego ogarnąć. :)Heretyk pisze:dziwi? był chyba czas, żeby się przyzwyczaić ;)
support music, not rumors
-
sedno.Rattlehead pisze:Ja w zasadzie takoż. Dziwi mnie jedynie zachowanie, rozjuszonych, szukających taniej sensacji "polaczków". Chętnie ujebaliby gościa z 15 razy nożem ostrzegawczo w plecy, a następnie spokojnie w poście poszliby do komunii przed balaski. Jednakże to bardzo typowe dla tego pojebanego narodu.Heretyk pisze:tylko ja mam kompletnie w dupie to, czy wałęsa był tym jebanym agentem, ponieważ dużo bardziej zajmują mnie moje codzienne problemy, czy może jeszcze ktoś?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
Takie akcje będą przez całą kadencję, przecież muszą odwrócić uwagę od niespełnienia obietnic socjalnych... byle do wiosny bo podobno górnicy się burzą :)
Yare Yare Daze